Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, chtěla jsem se zeptat jestli jsem opravdu těhotná i když ta čárka není až tak silně zbarvená ![]()
Jedna čárka - test negativní, nejsi těhotná
Dvě ćárky - test pozitivní, jsi těhotná
Tak, co myslíš? Já vidím jasně dvě čárky
!Gratuluju a přeju hodně štěstí
!!!
@nikipaja jsi opravdu těhotná, čárka je slabší nejspíš proto, že je ještě nízká hodnota hcg, zkrátka je ještě brzy. Gratuluju ![]()
Je možné, že tento výsledek těhu testu znamená těhotenství? Od začátku menstruace mám 36DC a včera ráno se mi objevila slabounká druhá čárka. 14. 10. jsem přestala brát HA a začali jsme se snažit o miminko, takže bych byla ráda, ale nechci si dělat naděje 18.10. proběhla menstruace. Moc děkuju za rady
@pisklatko13 Jo to vypadá dost nadějně
Testni za 2 dny, jestli bude čárka sílit.
@pisklatko13 podle mě to znamená těhotenství, zkus další test za pár dní nebo si kup ten digitální Clearblue a bude jasno ![]()
@pisklatko13 muzu se zeptat, co je to za znacku!?Mne to totiz udelalo taky a tehotna nastesti nejsem!
Já jsem včera večer šílela (jsme po 2. IVF, čtyři roky snažení) z toho, že mám v den očekávané menstruace čárku na mamatestu 10 velice slabou a oproti předchozím dnům pořád stejně duchovitou. Tak jsem dneska naběhla do lékárny a nakoupila women's secret a benu lékárna test 10 i 25. Vyšly z odpoledního testování všechny mnohem jasnější, než mamatest 10, včetně té 25. Mnoho štěstí i vám.
@jana246 jojo, Mamatesty jsou úplně k ničemu :-/ Mě házely takové duchy a to jsem těhotná nebyla
držím palečky, ať je vše v pořádku ![]()
Podle mě krásně pozitivní test, gratuluji
Teď ještě, aby se to udrželo, přeju hodně štěstí ![]()