Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To spineni je takove trapne, dohneda a jen na papire…pardon za podrobnosti, ale tak co uz ![]()
@Madula píše:
Jejda holky, ted jste mi udelaly nadejebojim se, ze z toho nic nebude…zacinam trosku spinit..chjooo…a jeste, muze ta carka uplne vymizet treba po hodine???
uschnutím testu se mění barva ducha, takže může.
A to špinění- to je sázka do loterie
Může a nemusí to něco znamenat. Buď ms přijde, nebo ne.
![]()
Nejhorsi je to cekani
pry mam jeste nejaky maly polyp, ten muze taky zpusobit spineni…a vubec me neboli prsa, to je pry prvi priznak?! Ale moooc diky za info ![]()
Dekuji za podporu, no mam menstruaci celkem pravidelnou, ted jsem tedy 30DC, to jeste nemusim mit priznaky???ja myslela, ze prijdou hned
nekdo mi poradil jeste Femigard, na podporu zenskych cyklu, nemas zkusenosti??i tak diky, vsak obo se ukaze ![]()
@Madula píše:
Dekuji za podporu, no mam menstruaci celkem pravidelnou, ted jsem tedy 30DC, to jeste nemusim mit priznaky???ja myslela, ze prijdou hnednekdo mi poradil jeste Femigard, na podporu zenskych cyklu, nemas zkusenosti??i tak diky, vsak obo se ukaze
s prvním jsem začala mít příznaky v 17tt když mě začal kopat. nebýt bříška tak bych ani nevěděla že budu mít miminko. tentokrát přišli nevolnosti 6+4 takže hned je fakt mít nemusíš ![]()
Ahoj holky tak to je muj dnesni rani test carky jsou ale svetle ruzovi na ty fotce to trosku stmavlo.mam to brat jako pozitivni nebo ne.
Dekuju moc
ted jeste aby to klapvo u doktorky jelik ja tam byla minuli mesic kdyz se mi nedostaviva menstruace a tak mi doktorka vzala krev ta ukazala ze jsem tehotna ale na ultrazvuku nebylo nic videt navic jsem to dostala a ted kdyz mi to skoncivo tak jsem si udelala test a vysly dve carky tak snad to klaplo uz po tom roce a neco ![]()
Ahojky holky tak jsem tedy potratila
zacala jsem krvacet a dr mi rekla ze mi probiha potrat bohuzel. nastesti se cistim sama krvacela jsem dost a ted uz skoro nic tak doufam ze se sama vycistim a poradne abych nemusela do spitalu a mohla se brzy zase snazit o noveho mimiska ![]()
@erol píše:
u mě prvních několik dní čárka nebyla vidět skoro vůbec (měla jsem spíš pocit, než druhou čárku) a zesílila do viditelné podoby cca po týdnu
Jejda holky, ted jste mi udelaly nadeje
bojim se, ze z toho nic nebude…zacinam trosku spinit..chjooo…a jeste, muze ta carka uplne vymizet treba po hodine???