Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Madula
10.5.13 09:58

Jejda holky, ted jste mi udelaly nadeje :D bojim se, ze z toho nic nebude…zacinam trosku spinit..chjooo…a jeste, muze ta carka uplne vymizet treba po hodine???

• Citovat
  • Upravit
Madula
10.5.13 10:02

To spineni je takove trapne, dohneda a jen na papire…pardon za podrobnosti, ale tak co uz :roll:

• Citovat
  • Upravit
18223
10.5.13 10:05
@Madula píše:
Jejda holky, ted jste mi udelaly nadeje :D bojim se, ze z toho nic nebude…zacinam trosku spinit..chjooo…a jeste, muze ta carka uplne vymizet treba po hodine???

uschnutím testu se mění barva ducha, takže může.
A to špinění- to je sázka do loterie :nevim: Může a nemusí to něco znamenat. Buď ms přijde, nebo ne. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Madula
10.5.13 10:40

Nejhorsi je to cekani :| pry mam jeste nejaky maly polyp, ten muze taky zpusobit spineni…a vubec me neboli prsa, to je pry prvi priznak?! Ale moooc diky za info :hug:

• Citovat
  • Upravit
18223
10.5.13 13:16

Na příznaky může být ještě brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Madula
10.5.13 14:45

Dekuji za podporu, no mam menstruaci celkem pravidelnou, ted jsem tedy 30DC, to jeste nemusim mit priznaky???ja myslela, ze prijdou hned :mrgreen: nekdo mi poradil jeste Femigard, na podporu zenskych cyklu, nemas zkusenosti??i tak diky, vsak obo se ukaze :palec:

• Citovat
  • Upravit
12743
10.5.13 19:46
@Madula píše:
Dekuji za podporu, no mam menstruaci celkem pravidelnou, ted jsem tedy 30DC, to jeste nemusim mit priznaky???ja myslela, ze prijdou hned :mrgreen: nekdo mi poradil jeste Femigard, na podporu zenskych cyklu, nemas zkusenosti??i tak diky, vsak obo se ukaze :palec:

s prvním jsem začala mít příznaky v 17tt když mě začal kopat. nebýt bříška tak bych ani nevěděla že budu mít miminko. tentokrát přišli nevolnosti 6+4 takže hned je fakt mít nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Madula
10.5.13 20:29

Super, diky mooooc :) a s tim Femigardem zkusenosti nemate???

• Citovat
  • Upravit
368
13.5.13 14:10

Ahoj holky tak to je muj dnesni rani test carky jsou ale svetle ruzovi na ty fotce to trosku stmavlo.mam to brat jako pozitivni nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.5.13 14:24

@marketk parádní dálnice, gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.5.13 14:31

Dekuju moc :dance: ted jeste aby to klapvo u doktorky jelik ja tam byla minuli mesic kdyz se mi nedostaviva menstruace a tak mi doktorka vzala krev ta ukazala ze jsem tehotna ale na ultrazvuku nebylo nic videt navic jsem to dostala a ted kdyz mi to skoncivo tak jsem si udelala test a vysly dve carky tak snad to klaplo uz po tom roce a neco :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.5.13 14:34

@marketk tak moc držím palce a dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.5.13 14:35

Dam dam moc rada doufam ze vam povim dobrou zpravu :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
11.6.13 15:23

Ahojky holky tak jsem tedy potratila :,( zacala jsem krvacet a dr mi rekla ze mi probiha potrat bohuzel. nastesti se cistim sama krvacela jsem dost a ted uz skoro nic tak doufam ze se sama vycistim a poradne abych nemusela do spitalu a mohla se brzy zase snazit o noveho mimiska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina245
18.6.13 08:27
@erol píše:
u mě prvních několik dní čárka nebyla vidět skoro vůbec (měla jsem spíš pocit, než druhou čárku :-) ) a zesílila do viditelné podoby cca po týdnu
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex