Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
1.11.11 17:16

a dneska jsi testovala:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzameduza
1.11.11 17:18

jo jo a mám to samé co včera taky dvě čárky

• Citovat
  • Upravit
53
1.11.11 17:24

tak to je jasny ze jsi tehotna,ale na zacatku ja budu asi testovat v patek,ale mylim ze to jejasny je me spatne a jaky jsi mela test??A kolik dni mas zpozdeni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzameduza
1.11.11 17:38

mám ten mamatest prý je docela přesný no a zpoždění měla jsem to naposledy 30.září

• Citovat
  • Upravit
53
1.11.11 18:00

tak to uz asi dlouho tehotna ne??kdyz jsi mela naposledy menstruaci zari to ja jsem jen na zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzameduza
1.11.11 18:11

to já nebudu dlouho ještě jsem nebyla ani na ultra
zvuku ty už jo?

• Citovat
  • Upravit
53
1.11.11 19:01

ja ne jdu az 8.11 k mudr a cekate druhy my mame dlouletou holcicicku a snazily jsme se pul roku tak snad to tenhle mesic vyslo podle vseho jsem otehotnela 16.10 v plodny den a jsem ve 4tt+1 den tak snad se nic nepokazi a budeme zdravi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzameduza
1.11.11 19:14

no my čekáme první já taky doufám že bude vše v pořádku oba se na miminko těšíme taky jsme to tak nějak zkoušeli půl roku už jsem si říkala že nám to asi nepůjde a hop // a je to přeju ti hlavně zdravíčko a jsi odkud?

• Citovat
  • Upravit
490
1.11.11 21:19

Ahoj holky, muzete mi prosim omrknout fotecku? Nevim jestli to tam chci videt nebo tam ten duch je. Asi uz opravdu ztracim soudnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
1.11.11 21:22

Ahoj,
„něco“ tam vidím, ale takhle vypadaly moje testy, které byly negativní také. Jak to nasáklo tekutinu, tak mi přišlo, že ta druhá čárka jakoby trošičku prosvítala. Každopádně tam ta druhá čárka slaboulinká může být. Počkej pár dní a test opakuj :wink: ;)
EDIT - když nerozkliknu tu fotku, tak je tam ta čárka vidět mnohem víc! :) Tak si udělej za dva dny další a uvidíš.
Držím palce.

Příspěvek upraven 01.11.11 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzameduza
1.11.11 21:26

Ahoj já jí tam taky vidím :lol:

• Citovat
  • Upravit
490
1.11.11 21:29

Dekuji holky, uvidime zitra musim ale zabehnout hned rano pro testik tohle byl posledni. Je to odpoledni moc, ael nejak mi je uz dva dny divne, bolej me prsa a mam bilej vytok :nevim: Tak uvidime co se z toho vyklube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzameduza
1.11.11 21:30

budeme držet pěsti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2171
1.11.11 21:31

Jojo, prsa mě bolely jako čert a taky břicho - jako když má přijít menses. A kdys očekávala MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
1.11.11 21:34

No ja mam MS jen po injekci u me je to takovy komplikovany :-( Ale injekci jsem dostala prave v to utery s tim ze pani doktorka rikala ze pokavad se zadari tak to pomuze miminku se zavrtat. Jinak od nasledujiciho cyklu bych mela najizdet na duphaston. Tak doufam ze uz na nej nedojde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí