Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To by té slabé čárce odpovídalo
Uvidíš jak zítra a další dny. Moc držím palce!!!
Nevis za jak dlouho by ta carka mela byt viditelnejsi? Aby ji alespon videl i muj pritel? ![]()
Můj jí tam neviděl ani když byla téměř stejně silná jako ta v kontrolní zóně ![]()
HCG se zvyšuje cca každých 48-72 hodin (mělo by se zdvojnásobovat), takže bych další test udělala až ve čtvrtek ráno (tedy pokud to dokážeš vydržet
)
no super
to už máš tmavší proužek než já zítra jdu k doktorovi tak snad bude vše ok
ahojky holky chci se zeptat dvakratjsem prisla o mimi a ted jsme to zkouseli a dnes jsem si delala test a ta druha carka je slabsi ale je tam chci se zeptat mohu byt tehu??nebo je zase neco spatne. ![]()
Ahojky ja mela taky na testu ducha a dneska jsem to nedostala a mam dve silne carky to neni to ze by na tom bylo neco spatne ,ale asi mas slabe hcg tzv.jsi nekde na zazatku tehotenstvi:)Tise gratuluji:)Ukaz foto
tak to je jasny pozitivni test ja mela taky asi 5 dni pred menstruaci a ted mam pekne jak to ma byt takze testuj ob den jestli carka bude silit tak je to jasny:))))))
nemas za co moc ti drzim pesticky at to dobre dopadne
Ja jdu v utery k mudr tak jsem zvedava ![]()
no ja si taky myslim ze je to brzo,ale nechci nic zanedbat ,abych vedela ze je vse v poradku
A jak dlouho se snazite??My jsme se snazili pul roku a mame doma 2 letou dracici ![]()
ja jsem o to dvakrat prisla jednou mi mimi museli vzit ve ctvrtem mesici netlouklo srdicko a po druhe v patem tydnu .tak doufam ze po roce odmlky to vyjde az do konce zkusili jsme to prvni mesic