Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to je mi hrozne lito vcera me taky psala kamaradka ze ji to museli vzit ve 12tt ja mam z toho taky moc strach ,aby bylo vsechno v poradku u prvniho nebyl problem tak sna to vyjde taky ted
Ja ti drzim pesticky a testuja testuj a uvidis ze pred menstruaci budou dve vyrazne carky
a hlavne dej vedet jo zitra jaka byla carka a jakou mas teplotu???
Ahoj tak já jsem dneska byla u doktora na ultrazvuku není nic moc vidět ale vypadá to že tam něco bude dostala jsem vitamíny a na kontrolu jdu příští týden tak se nemůžu dočkat
Ahoj holky, stejny dotaz - jsou tam? ![]()
Dnes mam 30 DC, menses nikde a testik s duchem. Tak doufam, ze to bude dobry.
Jinak dnes jsem mela v praci takovy zachvat bolesti podbrisku, ze jsem si musela sednout. Polivalo me horko a trvalo to asi 5 minut. Tak jsem si myslela, ze zacina MS, ale zatim porad nic. Tak snad to vyjde. ![]()
Ahoj, vidím je tam! ![]()
Já měla na začátku těhu hrozné bolesti břicha (vypadalo to, že se konečně blíží menstruace), takže z toho si nic nedělej ![]()
Ahoj Anett máš stejné čárky jako jsem měla já a takový to horko mám taky a bolí mě hlava břicho ne a taky mě denně pálí žáha tak budeš asi tak nějak nastejno jako já ![]()
No to by bylo super…a rychle, pokusime se teprve druhy mesic. Nechci to zakriknout, ale snad to vyslo. Z dalsich priznaku me boli prsa, to je zatim vse.
Tak to jeasny tehu taky jsem mela takove testy:)Predem gratuluji.ZUZA a co ti rekla mudr videla jsi tam neco ???
Prsa mě taky bolely a byla jsem hrozně unavená a strašně jsem se najednou zadýchávala do schodů ![]()
mě taky bolí prsa a rostou
jinak nic moc tam vidět nebylo jsem jen kolem 4 týdne nějaký ty hladinky asi se tam klube uvidím za týden to už snad budu mít tečku
Holky, a co ted? ![]()
Kdy se chodi na gyndu? A co ty krevni testy, ktere potvrdi HCG v krvi. To se dela na gynde nebo u obvodacky?
myslim ze by ti to meli udelat na gynde teda myslim:)Zkus zavolat a ona ti mudr rekne ,ale jestli jsi na zacatku tak si myslim ze stejne nebude nic vedet,ale pro sichr bych tak zasla
když budeš chtít tak krev by ti měli vzít v laboratoři na gyndě jí taky asi berou ale asi až později mě ji nebrali max. ten ultrazvuk