Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky tak to jsi asi 99%tehotna ja ji mam tucnejsi a tucnejsi takze gratuluji:)
Ahojky já jsem z toho ještě taková rozčarovaná test jsem jsi dělala odpoledne foto nemůžu poslat mám rozbytý usb vstup ale opravdu to vypadá jako na těch tvých dvou ![]()
zítra si skočím k doktorovi udělají mi tam test na počkání? a jinak zatím děkuji za předčasnou gratulaci ![]()
hele a to jsis delala jeden nebo predtim dny taky ja mela slabe carky a ted jsou silny takze to vypad na tehu a ty se snazis??
tak dej vedet jak to dopadlo a to me muzou vzit taky testy na gynde???
já jsem si dnes dělala první a nemám tak toho tzv ducha mám normálně viditelnou čárku tak nějak jsme to zkoušeli ale pořád nic až teď na gyndě by měli z ultrazvuku nebo z krve poznat těhulku
nevim kdy poznaji na ultrazvuku ze jsi tehotna ale z krve asi jo tak to gartuluji myslim ze vytej mezi tehulkama
no měla jsem to min.měsíc asi 3 dny a tak nějak nijak, ale byla jsem v dubnu na čípku, tak jsem tomu nedávala pozornost nevím tedy jak můžu být dlouho zítra dám vědět
Dobre budu cekat a myslis ze mam jit taky na krev hcg nebo pockat na 8tt aby tam neco bylo videt??,
Ahoj já jdu teď ve čtvrtek tak jsem zvědavá jestli tam bude něco vidět