Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem si delala 27.10 prvni a byl tam je slaby duch a pak jsem si delala 29.10 a byl o trochu silnejsi a pak jsme si delala dneska mamtest a vypada takhle
Jinac mam tri dny do ocekavane menstruace:)))Snazime se pul roku tak snad to tenhle mesic vyslo
Tady je jeste jedna fotka snad lepsi na videni
Myslim ze tam je ze???Mam tir dny pred menstruaci myslite ze to je mozne ze tam muze byt
Já myslím, že je to 99%. Koukni se na příspěvky výše, Navli vkládala fotku - tak můžeš porovnat!
ja jsme koukala a ma to stejne jako ja ostatni testy slaby a pak silnejsi myslim si ze to mam tak stejne jako to ma ona 17.9 mozna a ty mas taky slabou carku??
Já už jí mám určitě silnou
, zítra jdu na první kontrolu (tzn. asi 8,9. týden). Ale při prvním těhu jsem měla takhle silnou asi v 4 nebo 5 tt. Myslím, že je to možný, asi každýmu Hcg stoupá jinak, já být tebou, tak vůbec nepochybuju a jdu se objednat k dr (nebo počkej týden, to budeš mít jistotu, že ms asi nepřišla).
A vy to uz mate potvrzeny doktorem???To je pekny taky gratuluji tohle je moje druhy dite jednomu jsou dbva roky tak jsme to chteli stihnout myslite ze se mam objednat k doktorovi nebo pockat jestli se neco dostavi???
Právě že jdu zítra, snad to bude ok, ale klasické příznaky mám, tak uvidím
…
Jestli to vydržíš, klidně počkej, stejně asi nepůjdeš na kontrolu dřív než bude vidět srdíčko, tzn. asi 8 tt. Teď by tam ještě nic nebylo vidět
…
Tak drzim pesticky:)To ja jsem tak v 3 tydny mozna 4 tyden
Prave ze bych sla hned ,ale stejne by tam nic nevideli:)A jake mas priznaky??
Já jsem to zjistila v den očekávané ms tzn. taky asi v tom 3 tt. … momentálně sem tam na blití, pořád unavená (i když těžko říct, jestli je to z těhu, poslední dobou s tim mym prckem je to normální stav), zvětšili se mi prsa … však to určitě znáš ![]()
Neboj, určitě to bude ok, myslím, že tady nemá smysl pochybovat, prcek v bříšku bude v pořádku.
Ahojky všem zkušenějším.
Prosím o radu mám na testu jednu čárku slabou - v testovací oblasti a druhou mám silnou - v kontrolní oblasti. Může být test pozitivní?
kocky vidite tam dusika nebo ja?muze se jedna ze jsem tehulinka? ![]()
Ahojky test vypadá stejně jako u Jerik má bohužel rozbitý usb tak nemůžu fotku vložit děkuju ![]()