Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
31.10.11 12:40

Ja jsem si delala 27.10 prvni a byl tam je slaby duch a pak jsem si delala 29.10 a byl o trochu silnejsi a pak jsme si delala dneska mamtest a vypada takhle :lol: :lol: Jinac mam tri dny do ocekavane menstruace:)))Snazime se pul roku tak snad to tenhle mesic vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.10.11 13:02

Tady je jeste jedna fotka snad lepsi na videni :)))Myslim ze tam je ze???Mam tir dny pred menstruaci myslite ze to je mozne ze tam muze byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
31.10.11 13:06

Já myslím, že je to 99%. Koukni se na příspěvky výše, Navli vkládala fotku - tak můžeš porovnat!

• Citovat
  • Upravit
53
31.10.11 13:16

slaba

ja jsme koukala a ma to stejne jako ja ostatni testy slaby a pak silnejsi myslim si ze to mam tak stejne jako to ma ona 17.9 mozna a ty mas taky slabou carku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
31.10.11 13:21

Já už jí mám určitě silnou :lol: , zítra jdu na první kontrolu (tzn. asi 8,9. týden). Ale při prvním těhu jsem měla takhle silnou asi v 4 nebo 5 tt. Myslím, že je to možný, asi každýmu Hcg stoupá jinak, já být tebou, tak vůbec nepochybuju a jdu se objednat k dr (nebo počkej týden, to budeš mít jistotu, že ms asi nepřišla).

• Citovat
  • Upravit
53
31.10.11 13:25

A vy to uz mate potvrzeny doktorem???To je pekny taky gratuluji tohle je moje druhy dite jednomu jsou dbva roky tak jsme to chteli stihnout myslite ze se mam objednat k doktorovi nebo pockat jestli se neco dostavi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
31.10.11 13:31

Právě že jdu zítra, snad to bude ok, ale klasické příznaky mám, tak uvidím :mrgreen:
Jestli to vydržíš, klidně počkej, stejně asi nepůjdeš na kontrolu dřív než bude vidět srdíčko, tzn. asi 8 tt. Teď by tam ještě nic nebylo vidět :wink: …

• Citovat
  • Upravit
53
31.10.11 13:33

Tak drzim pesticky:)To ja jsem tak v 3 tydny mozna 4 tyden :)Prave ze bych sla hned ,ale stejne by tam nic nevideli:)A jake mas priznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
31.10.11 13:42

Já jsem to zjistila v den očekávané ms tzn. taky asi v tom 3 tt. … momentálně sem tam na blití, pořád unavená (i když těžko říct, jestli je to z těhu, poslední dobou s tim mym prckem je to normální stav), zvětšili se mi prsa … však to určitě znáš :lol:
Neboj, určitě to bude ok, myslím, že tady nemá smysl pochybovat, prcek v bříšku bude v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
3066
31.10.11 14:47

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzameduza
31.10.11 15:58

slabá čárka

Ahojky všem zkušenějším. :-) Prosím o radu mám na testu jednu čárku slabou - v testovací oblasti a druhou mám silnou - v kontrolní oblasti. Může být test pozitivní?

• Citovat
  • Upravit
zuzanek222
31.10.11 16:03

zuza to tezko ric kdyz to nevidim zkus hodit fotku :think:

• Citovat
  • Upravit
zuzanek222
31.10.11 16:06

kocky vidite tam dusika nebo ja?muze se jedna ze jsem tehulinka? :think:

• Citovat
  • Upravit
zuzameduza
31.10.11 16:14

Ahojky test vypadá stejně jako u Jerik má bohužel rozbitý usb tak nemůžu fotku vložit děkuju :-)

• Citovat
  • Upravit
zuzameduza
31.10.11 16:37

Jerik 13:02 dnes tak mám stejný test

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení