Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
1.2.18 13:59
@Elis95 píše:
@pavla.velova kdyz ja uz vubec nevim čím testovat. Dřív jsem používala dr.max. ten teda pěkně se zhoršil. Takže od toho odstupuju. No a s mamatestem taky nemám dobře zkušenosti. Ještě se mi nestalo aby se mi neobjevil duch. :( použila jsem digital clear blue jen jednou a ukázal dobře. Ale je fakt dost drahý.

Já teď testovala secret women baby a vyšel v pohodě těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 14:03

@pavla.velova no to je kolem 100 kč že? Tady jsem ho kupovala za 200 kč. Ale já to kupovala abych měla hezký dárek pro přítele. Abych mu nedala jen počůraný papírek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 14:04

@Evculka a to je co ten secret woman? :) ja jsem zkousela i testy z drogerie teta ale to už byla dálnice. To jsem byla déle těhotná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
1.2.18 14:05

Ahoj :) včera večer jsem si dělala těh. test. Výsledek byli 2 čárky ale jedna byla slabší, ale šla vidět. 23.1 jsem měla menstruaci a 22.12 jsem vysadila antikoncepci. S přítelem se snažíme. Tak co myslíte? Můžu být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 14:14

@Denny97 tak pokud mas dvě čárky a testovací je jasné vidět, tak to přeci znamená že těhotná jsi.. :potlesk: gratulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.18 14:17

@Elis95 píšou že je možno použít 8 den po ovulaci :nevim: je to toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
1.2.18 14:18

@Elis95 Děkuji ???? vidět jde dobře, ale je lehce slabší než kontrolní. Večer jdu pro digitalni clearblue. Tak budu z toho chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.18 14:19

@Elis95 v lednu jsme si řekli že do toho jdem na ovulaci jsme na to hupsli a dnes na tt // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 14:25
@Evculka
@Evculka píše:
@Elis95 píšou že je možno použít 8 den po ovulaci :nevim: je to toto

Jo tak ten neznám.. ten 8 den po ovulaci si myslím že je nesmysl. Já neříkám že to není možný, ale je to spíš takový tah aby to prodali a udělali z žen které testují blbec. Vždyť se 8 den teprve uhnizďuje. A dostává se hcg do krve. Teprve o dva dny později je už možné hcg zachytit testy..
Tak nemusíš mít hcg ještě dost vysoké aby byla testovací čárka stejně silná jako kontrolní. Hcg první týdny stoupá ob dny. Navíc nepoznáš prosperující těhotenství z testu. Hlavní je že se ti čárka ukázala. Víc bych neřešila a spíš se řídila tím co bude ukazovat UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.18 14:51

@Elis95 jasne že jo je lepší testovat po vynechání ms jen píšu co je uvnitř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 15:00

@Evculka oni to snad píšou na všechny krabičky s těhu testama. Je to prostě jen reklamní tah :( já jsem měla ducha 12dpo. Opravdu sotva viditelný. A vím že jsem byla přesně 12 dpo, protože jsem šla po ivf. Ale je pravda že se každému uhnizdi a utvoří hcg jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.18 15:08

@Elis95 musí vydělávat :cert: ano taky vím kolik jsem hupsli jsme na to jen v den ovu jinak ne proto jsem testovala dnes a vyšlo krásně. U první jsem testovala asi týden po zmeskani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.18 16:13

Jeste dnes sem si delala jeden

Nevim no na svetle sem na tom dnesnim jeste vida to same jako na tom vcerejsim nebo jestli vidim uz nesmysli… Pritel me tedy ted doma taky rekl ze tam je hrozne malo ale je videt. Tak uvidime za par dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 16:26
@pavla.velova píše:
Nevim no na svetle sem na tom dnesnim jeste vida to same jako na tom vcerejsim nebo jestli vidim uz nesmysli… Pritel me tedy ted doma taky rekl ze tam je hrozne malo ale je videt. Tak uvidime za par dni

No já nevím. Tam fakt není skoro nic vidět. Já hodila ještě foto do negativu…na tom pravém testu možná něco ale těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 16:29

Já nevím.. na tom předchozím testu je to vidět o trošičku lépe.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie