Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čauky, ptala jsem se sice už u jiného tématu, ale zkusím to i tady. Dělala jsem si test teď v pondělí a ukázal mi tohle, ale pár hodin po limitu zmizela úplně, zkoušela jsem včera večer jinou značku a nic, ale dneska ráno tam čárka zase byla a zase hodně slabá. Netuším co si mám o tom myslet????každopádně ms jsem nedostala, jen 4 dny jsem špinila + mi neni delší dobu dobře od žaludku, motá se mi hlava a mám jiný chutě (přítel na mě jen kouká a kroutí hlavou nad mýma kombinacema jídla????)
@lyskr tohle je pozitivni test.ale je to divne. S tou mizici carkou. Zajdi si na krev.
@Citronkalekninka Čárka zmizela až po limitu, každopádně v pondělí volám na gyndu ať mám jasno jak na tom jsem, tak snad to jen potvrdí ![]()
@lyskr píše:
@Citronkalekninka Čárka zmizela až po limitu, každopádně v pondělí volám na gyndu ať mám jasno jak na tom jsem, tak snad to jen potvrdí
No takhle brzy ti moc neřeknou, abys nebyla zklamaná. Chce to jít později.
@lyskr Něco na ultrazvuku je vidět az nad 1000hcg a to by jsi uz mela jasne zretelnou čárku. Takze bych s tim moc nepocitala, max ri vezmou krev na hcg.
@lyskr píše:
@P4ja myslíš že to ještě nepůjde poznat?
No, může to být oravdu maličké a může třeba vidět jen sliznici. Počkala bych tak na 5tt - 6tt. Mně třeba doktorka ani dív neobjednala než skoro měsíc po zpoždění. Dřív to prej nemá cenu, pokud nekrvácíš a nebonemáš jiné problémy.
@P4ja já právě nevím jak to mám brát jako jestli jsem nebo nejsem a netuším vůbec týden atd ![]()
@lyskr píše:
@P4ja já právě nevím jak to mám brát jako jestli jsem nebo nejsem a netuším vůbec týden atd
Bere se od poslední MS. Být tebou, tak počkám, zkusím udělat TT ještě příští týden a uviíš. Pokud se vybarví, tak zavolej na gynu. Nadiktuješ datum poseldní MS a oni ti řeknou ![]()
@lyskr píše:
@P4ja mě právě MS nedorazila, no uvidím
Však jasně. Bere se datum té poslední, co proběhla.
@P4ja jasně to chápu, jen to je už přes měsíc tak mi to přijde divný že to je takhle blbě vidět ![]()
@lyskr To je pravda, ze by to melo byt uz vice videt, jedine, ze by byla ovulace hodne pozdě…
Kdy jsi mela posledni ms? Je jedno jestli silnou nebo slabou…proste tu posledni?