Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky… dneska měla přijít menstruace, menstruace se nedostavila, udělala jsem si obyčejný těhotenský test a druhá čárka byla hodně slaboučká, přitom před třemi dny jsem si dělala test co ukazuje týdny a ukázal mi 1-2tt…jak to mu mám teda rozumět, měl to taky tak někdo? děkuji 🙂
@Mia Sára Tak, že jsi v začátku a ten Digi ukazuje, jak dlouho jsi těhotná.
@P4ja píše:
@Mia Sára Tak, že jsi v začátku a ten Digi ukazuje, jak dlouho jsi těhotná.
Ještě jedna otazečka🙂, mám dhufastom, můžu ho začít brát? k Dr jdu až v úterý, a mám ho psaný na pokračování, kdybych byla těhotná…nebo mám počkat na Dr? děkuji ☺️️
@Mia Sára To nvm. Nejsem doktor a nevím, jak jste domluvení. ![]()
Můžu se zeptat stalo se vám že byli pozitivní takto testy a že by vám řekla doktorka že to těhotenství není? Přítel totiž pořád říká že to chce mít potvrzené od doktorky takže moc to nebere optimisticky
@Staninka30 no taky právě tak doufám že bude vše v pořádku nevlastní dcery už to veid a jsou radosti bez sebe, ale přítel spíše čeká až to potvrdi lékař
@DonaMaria No vidíš, dcery budou šťastně.. A jistě je to vše v pořádku. Mimi bude zdravé.. Ale přítel má pravdu, až to bude 100%jíst bude stastny ![]()
@Staninka30 jsem ztoho napjatá aby mi neřekli že nejsme těhotná nebo tak to snažení je o stres
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat stalo se vám že byli pozitivní takto testy a že by vám řekla doktorka že to těhotenství není? Přítel totiž pořád říká že to chce mít potvrzené od doktorky takže moc to nebere optimisticky
Tohle už je tutovka, vyjde to…A přítel, bude šťastný.
@DonaMaria Neboj, počkej 14.dni na Kontrolu, buď tam budeš jezdit po týdnu, aby něco bylo vidět. Ale uz jsi 100%
Vím že se bojíš
@Staninka30 podle MS bych měla být 4.5tt tak snad tam bude v pondělí něco vidět dávám na sebe pozor atd vůči všemu ale pořád tam je něco kde je ten strach no
@Staninka30 no přítel je spíše takový co nevidí přímo potvrzené tak nepřijímá hold povaha