Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DonaMaria Třeba to bude vidět, 6.tt..A pokud ne tak v 8.tt už to bude tutovka
@Anonymní píše:
@Staninka30 no přítel je spíše takový co nevidí přímo potvrzené tak nepřijímá hold povaha
No taky tou ten můj chlap vidí, uplne stejne jako tvůj. A za jak dlouho půjdeš na Gyndu?
@Staninka30 jsem objednaná za tři týdny kvůli tomu že já nemám pravidelnou MS když se nic neuvidí tka mě pošle doktorka na krev
@Anonymní píše:
@Staninka30 jsem objednaná za tři týdny kvůli tomu že já nemám pravidelnou MS když se nic neuvidí tka mě pošle doktorka na krev
Krev bude hlavní, co prvně vezmou, a i ultratvukem bude vidět, něco málo, ale 100% bude vidět. gestracni vacek.
@DonaMaria Je to se nedivím, taky bych se tesila
.A snad se dočkam..Moc ti to přeji
@Staninka30 tak bez téhle stránky bych se asi neobesla je tu dost bab které mají dost ráda které mě i utesovaki když jsme přišla o víc malých takže sem ráda za lidi tu a dám vědět jak dopadnu je pravda že nevolnost nemám až na zamotani hlavy občas chutě na sladké a prsa ty me ničí plus MS zpoždění 8 dní
@DonaMaria Víš i některé maminky jsou soudně, a některé děsne. A ty se bát nemusíš. Kazda sinecim zlomí projde, a nebo projde nevím nádherným. Vsem maminka přeji ať jsou zdravé, a taky aby se jim splnily sny co si přeji.
@DonaMaria Taky si myslím, člověk se až tak často nemeni
.Nejborsi je závist. To mě vadí.
@Staninka30 to znám od sestry bohužel jsme jednou byli těhotné zároveň ona o měsíc víc ale já porodila předčasně bohužel teď táhne sestra na čtvrtý měsíc a když Zjistila že mi vyšel těhu test místo radosti ze jsme se snažili dlouho měla po náladě že jsem též těhotná
@DonaMaria A to je blízký člověk.. Takze vim jaké to je. Hodne smutné
.
@Staninka30 v dnešní době jsem změnila postoj k životu má rodina je můj přítel a děti už ne sourozenci tety atd… Je to tak lepší
@DonaMaria Ano a v tom děláš dobre, ver jen sobě, muži.. Máš děti, jsou to zlaticka.
Ahojky vsem
jdu si pro radu, test na prvni fotce je ze soboty (ms jsem čekala patek/sobota) a druhy test je z dneška..
Myslíte, že sílí? Nevím, jestli už volat na gyndu nebo ještě čekat, jestli bude dál sílit?
Pořád nějak nemůžu uvěřit, že by to fakt vyšlo ![]()
Děkuji všem za reakce ![]()