Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@margarita89 udělali jste mě obrovskou radost moc vám děkuji 😍
Holky ještě se chci zeptat, chtěla bych zkusit ten clearblue digital test. Myslíte že si ho mám udělat tedkom i když na těch dvou testech mám jen duchy? ![]()
Tak teď nevím co si mám myslet
protože na moto testu mě vyšlo negativní
jsem hotová přikládám foto
@Luciewejdova v klidu, když máš na testu slabé čárky, digi nic neukáže, je to citlivost 25, až budou na testu pěkně silné čárky, tak pak ti digi ukáže ![]()
Ještě mám dotaz, už týden mě hrozně pálí žaha, a poboliva í v podbřišku patří to k tomu také ta žáha? ![]()
@Nko??? Omlouvám se ale snažíme se 8 let tak prostě mám takové otázky ![]()
@Luciewejdova ne vůbec, já se omlouvám, já jsem totiž reagovala na to, aby jste si udělala ten digi test a poslala fotku, ze mne to digi test potvrdil, ale teprve pak se mi objevily ty komentáře, kde už to posilate a ten komentář nejde odstranit, nechtěla jsem Vás nějak rozrusit.
moc Vám miminko preji dejte tomu par dni a vyzkoušejte znovu:)) verim, ze to vyjde
budu Vám držet palce!:)
@Nko aha, v pohodě promiňte, ale zmátlo mě to když mě dva testy vyšli s duchem a tenhle ne ![]()
@Luciewejdova to věřím, ze Vás to zmatlo. To by zmatlo i mě. Teď to chce par dnů počkat a zkusit udělat další
Nejhorší je to čekání, než vyzkoušet další test nebo jít k lékaři. Budu Vám opravdu moc držet palce, aby Vám to vyšlo. ![]()
@Citronkalekninka ahoj, včera jsem si dělala ten plastový test a bohužel jen jedna čárka, což nechápu, tak ještě zkusím ve čtvrtek ty normální papírové doufám že tam budu mít dvě
už sem z toho zoufalá