3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
29.9.11 20:40

No kdo to má vydržet tak dlouho čekat :lol:
Já se nepřidám, chci až v pondělí. Ale bojím se aby příznaky nebyly falešné. Mám pocit jak čtu emimino.cz tak se na sebe moc soustředím, abych si to nevsugerovávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 20:41
emma217 píše:
Já se nepřidám, chci až v pondělí. Ale bojím se aby příznaky nebyly falešné. Mám pocit jak čtu emimino.cz tak se na sebe moc soustředím, abych si to nevsugerovávala.

ja to mam přesně to same. pořad se pozoruju a furt si neco najdu :nevim: . fakt už nevím co si o tom myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.9.11 20:46
emma217 píše:

Já zatím žádné příznaky nepozoruji, ale to jsem nepozorovala ani u předchozích těhotenství. Jen se tady na Emiminu toulám po diskuzích, koukám na fotky pozitivních testíků a trpělivost mě opouští :oops: protože už bych taky chtěla vidět //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.9.11 20:54

Rozmarynka vydrž až ten správný čas příjde tak se zadaří, každý to máme napsaný jinak a určitě je to i cesta naučit nás trpělivosti. Já mám pořád posledních měsíců tolik smůli, že se bojím, abych ji neměla i se snažením atd. přeci jen mám dost záněty močáku a i gyn.a u mě je to imunologický problém, který je defakto neléčitelný, po sexu prostě dostanu zánět celého spodku, mám to tak již po prvním sexu celý život, ale i přes to všechno mi doktoři řekli že bych měla otěhotnět. MS mám pravidelnou aspoň jedna výhoda :palec: a vše dole jako vaječníky mám také ok. Tak snad se po letošní smůle už poštěstí a zavítá k nám štěstíčko na celý život v podobě miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
29.9.11 21:11

ahoj ráda bych se k vám připojila, MS bych měla dostat tento víkend ale doufám že ji nedostanu 8-) jsem sice teprve druhý měsíc bez HA ale chráníme se jen přrušovanou souloží, moc bych miminko uvítala ale přítel bohužel tvrdí že máme času dost :-? jinak :hug: naplno bylo někdy v polovině cyklu tak pořád doufám :-P jinak už tak týden mě pobolívá v podbřišku a je mi trochu špatně. no uvidíme co z toho bude :think: tak zatím páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.9.11 21:26

ahoj kikino, tak třebas to výjde, jsem zvědavá na pondělí co kdo napíše a komu se zahnízdilo:-) držím všem palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.9.11 08:53

Tak uvidíme v pondělí, kéž by. HA neberu od května a každý měsíc jsem se snažila vypozorovat nějaké příznaky a zbytečně dělala testy dopředu. Minulý měsíc 7 dní zpoždění a 4 testy negativní, ani náznak ducha. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
30.9.11 08:56

tak ja nevydrzela, uz 5 dni me boli hlava a svaly na nohach na stehnach, bolest bricha a dneska krasny hodne viditelny dusik, to uz snad ani dusik neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.9.11 09:08
Alliana píše:
tak ja nevydrzela, uz 5 dni me boli hlava a svaly na nohach na stehnach, bolest bricha a dneska krasny hodne viditelny dusik, to uz snad ani dusik neni

Velká gratulace! Tak ať dušík jen sílí na krásnou dálnici :kytka: Já tentokrát na sobě nic nepozoruji, kromě píchání a bolesti v podřišku už týden, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
30.9.11 09:31

Ahoj,tak ja to taky zkusila a nic se mi neukazalo zkusim ještě v neděli ale nějak už nevěřím já mám od minulého roku tolik smuli,hold asi další IVF pokus necháme asi na jaro s těma mraženými embrii mi to moc nevychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
30.9.11 09:44

tak já už testovat ani nemusím, mrcha dorazila dokonce o den dřív než minulý měsíc… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.9.11 09:47

Gratuluji Alliana:-)
Jinak ti co nic nenašli a mají sněhobílo hlavu vzhůru život jde dál a za pár dní příjde další ovulace, další naděje:-)
Mě také furt popíchává v podbříšku a jiné příznaky už nemám, MS zatím nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.9.11 09:53
emma217 píše:
Gratuluji Alliana:-)
Jinak ti co nic nenašli a mají sněhobílo hlavu vzhůru život jde dál a za pár dní příjde další ovulace, další naděje:-)
Mě také furt popíchává v podbříšku a jiné příznaky už nemám, MS zatím nikde.

Tak to jsme na tom stejně. Moc tomu nevěřím, ale naděje umírá poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.9.11 09:56

Ale co je ješte zvláštní a nikdy se mi to nestalo, tak od ovu neustále bílý výtok, který je jeden den míň a druhý zas víc. Netušíte co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.9.11 10:08

Tak to by mě zajímalo také po ovulaci mám ne výtok ale spíše ten hlen mám jak jogurt mléčný. Neměřím si BT tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí