3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2217
30.9.11 19:11
trybitka píše:
no já sem to neřešila dokud sme se nezačali snažit o miminko a to je od července. Začala jsem měřit baazální teplotu jestli mám vůbec ovulaci a tu podle všeho mám.Když to tenhle měsíc nevýjde, tak zajdu k dr. ať s tou délkou taky něco udělá. a můžu vědět jestli se snažíte o první nebo už nějaké dítko máte?

Mě je 23 roku takže se snažíme o první a je to hrozný na psychiku snažíme se od dubna sice to není taková hrozná doba, ale přeci jen, člověk si říká, že aspoň to jedno aby bylo a pak už bude klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 19:17
trybitka píše:
michaellevik: třeba je ještě brzo. Dokud nedorazí ms je pořád naděje:-)

no jo no jenomže to je ten problem že nevím kdy dorazí protože nevím jak dlouhy mam cykly. tak že nemužu zjistit jestli mam spoždění nebo ne ufff :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.9.11 19:22
michaellevik píše:
trybitka píše:
no jo no jenomže to je ten problem že nevím kdy dorazí protože nevím jak dlouhy mam cykly. tak že nemužu zjistit jestli mam spoždění nebo ne ufff :zed:

njn to nezbý nic než jen čekat :zed: já třeba poznám podle bt kdy příjde ms. A čípek nesleduješ nebo hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.9.11 19:25
dirli píše:
trybitka píše:
no já sem to neřešila dokud sme se nezačali snažit o miminko a to je od července. Začala jsem měřit baazální teplotu jestli mám vůbec ovulaci a tu podle všeho mám.Když to tenhle měsíc nevýjde, tak zajdu k dr. ať s tou délkou taky něco udělá. a můžu vědět jestli se snažíte o první nebo už nějaké dítko máte?
Mě je 23 roku takže se snažíme o první a je to hrozný na psychiku snažíme se od dubna sice to není taková hrozná doba, ale přeci jen, člověk si říká, že aspoň to jedno aby bylo a pak už bude klidnější…

jj, taky se snažíme o první. Já jsem visadila hak asipřed rokem a jako ochranu jsme používali jen přerušovanou soulož a každej měsíc jsem doufala, že by ms nemusela přijít. A teď od léta se teda snažíme. Minulí měsíc to vyšlo a nevyšlo ale dr říkala, že to mám brát pozitivně, že mi jde otěhotněnt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 19:36
trybitka píše:
dirli píše:
trybitka píše:
jj, taky se snažíme o první. Já jsem visadila hak asipřed rokem a jako ochranu jsme používali jen přerušovanou soulož a každej měsíc jsem doufala, že by ms nemusela přijít. A teď od léta se teda snažíme. Minulí měsíc to vyšlo a nevyšlo ale dr říkala, že to mám brát pozitivně, že mi jde otěhotněnt.

A co ten čípek sledujete si ho holky?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.9.11 19:41

teď koukám, že sejm napsala vysadila s mekkým i:D s tím čípkem moc si tam teda samat nechci ale dva dny před ms mám ten hled růžovej nebo s kousky krve a je takovej měkčí. Ale treba ovulaci na čípku nepoznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 19:44
trybitka píše:
michaellevik píše:
trybitka píše:
no jo no jenomže to je ten problem že nevím kdy dorazí protože nevím jak dlouhy mam cykly. tak že nemužu zjistit jestli mam spoždění nebo ne ufff :zed:
njn to nezbý nic než jen čekat :zed: já třeba poznám podle bt kdy příjde ms. A čípek nesleduješ nebo hlen?

No BT 2 dny 37,1 den 37 a ted poslední 2 dny 36,9. ale při MS teplota rychle klesne ne?? a čípek je furt jiny sleduju ho asi tak 2 tydny tak že asi z toho moc nevykokam. a hlen je bílej ale je ho malo musim si tam pořadně (hrábnout) abych nějakejdostala ven. tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 19:46
michaellevik píše:
trybitka píše:
michaellevik píše:
trybitka píše:
njn to nezbý nic než jen čekat :zed: já třeba poznám podle bt kdy příjde ms. A čípek nesleduješ nebo hlen?
No BT 2 dny 37,1 den 37 a ted poslední 2 dny 36,9. ale při MS teplota rychle klesne ne?? a čípek je furt jiny sleduju ho asi tak 2 tydny tak že asi z toho moc nevykokam. a hlen je bílej ale je ho malo musim si tam pořadně (hrábnout) abych nějakejdostala ven. tak nevim :nevim:

A co testík zkoušela jsi už? Nebo trpělivě čekáš?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.9.11 19:53
No BT 2 dny 37,1 den 37 a ted poslední 2 dny 36,9. ale při MS teplota rychle klesne ne?? a čípek je furt jiny sleduju ho asi tak 2 tydny tak že asi z toho moc nevykokam. a hlen je bílej ale je ho malo musim si tam pořadně (hrábnout) abych nějakejdostala ven. tak nevim :nevim:

jj buď ještě před ms nebo u něho až v den ms klesne.Po ovulaci by hlen měl být bílej a hustej ale tím si nejsem jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 19:54

dirli:zkoušela jako mnohé z nas jsem to nevydržela ale bíla běloba. podbříšek pořad pobolíva, jsem nafoukla a zvětšila se mi jedna bradavka :think: poznal to i přítel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 20:03
michaellevik píše:
dirli:zkoušela jako mnohé z nas jsem to nevydržela ale bíla běloba. podbříšek pořad pobolíva, jsem nafoukla a zvětšila se mi jedna bradavka :think: poznal to i přítel

A zkoumala jsi ten test pořádně nebyl ani duch?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 20:05
dirli píše:
michaellevik píše:
A zkoumala jsi ten test pořádně nebyl ani duch?:-)

ani pidi dušík :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 20:09

A jaký test?… jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.9.11 20:13