3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zdenninka
3.10.11 18:49

Anonymko fotečku testíků udělam zitra až si dcerka bude hrát. Ted mě malem prozradila před babičkou Ptala se co ze mam na tich papírkách :mrgreen: . Nastestí babička nereagovala 8-)

• Citovat
  • Upravit
854
3.10.11 18:56
Anonymní píše:
MICHAELAEVIK:
ja tepltou nikdy nemerila,takze nevim jaka ma byt,kdyz jsi tehu,asi tedy vyssi,jestli to chapu dobre a to by bylo u tebe vyborne,treba jsi mela jen OVU pozdeji nez si myslis a test to neukazuje…
ale taky se mamyslim teplota merit rano,kdyz se nehybes a porad ma byt kazdy den stejne podminky…
ale tak treba uz zitra se neco objevi,ono se to hcg zvysuje po 2dnech…
ANONYM E

no víš ja to moc takhle memužu dělat protože delam 12-ky ranní noční tak že se to neda ale prej stačí když měříš aspon po 3- 4 hodinach spanku tak nevim. jsem zvědava jaka teplota bude rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.11 19:08

ZDENINKO-tak se tesim na foto!

MICHAELAEVIK:takto jo,ty takhle pracujes,tak tomu budeme verit ze po tom spanku to jde tak zmerit, dokud neprijde MS,je porad nadeje!!
ANONYM E

• Citovat
  • Upravit
854
3.10.11 19:20
Anonymní píše:
ZDENINKO-tak se tesim na foto!MICHAELAEVIK:takto jo,ty takhle pracujes,tak tomu budeme verit ze po tom spanku to jde tak zmerit, dokud neprijde MS,je porad nadeje!!
ANONYM E

no pořád doufam ale testy mě furt rozesmutní :-( . před ms mě furt bolelo břicho,teď nic ani ty cecky mě nebolej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.11 19:25
michaellevik píše:
Anonymní píše:
ZDENINKO-tak se tesim na foto!MICHAELAEVIK:takto jo,ty takhle pracujes,tak tomu budeme verit ze po tom spanku to jde tak zmerit, dokud neprijde MS,je porad nadeje!!
ANONYM E
no pořád doufam ale testy mě furt rozesmutní :-( . před ms mě furt bolelo břicho,teď nic ani ty cecky mě nebolej. :zed:

třeba prave to je dobre znameni, musime verit.

u me asi neni moc pravdepodbnost ze bych otehotnela ale i tak dokud neni MS,tak doufam v zazrak, ja taky cumim furt na ty testy a pak je vztekle vyhazuju,ze jsou bile… :pocitac:
tak zitra pisnete co a jak at mam co cist,porad sem cumim,je to jak droga!!
ANONYM E

• Citovat
  • Upravit
854
3.10.11 19:33
Anonymní píše:
michaellevik píše:
Anonymní píše:
ANONYM E
no pořád doufam ale testy mě furt rozesmutní :-( . před ms mě furt bolelo břicho,teď nic ani ty cecky mě nebolej. :zed:

u me asi neni moc pravdepodbnost ze bych otehotnela ale i tak dokud neni MS,tak doufam v zazrak, ja taky cumim furt na ty testy a pak je vztekle vyhazuju,ze jsou bile… :pocitac:
ANONYM E

ja písnu určitě. mam volníčko tak uvidime co nového nám zítřek přinese. chtělo by to neco :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandy36
3.10.11 19:34

ANONYM E

Tak takových nás je asi dost… Taky sem koukám pořád a doufám, že budu moct napsat, že mám dvě čárky, sice jsem to zkoušela a byla jenom jedna, ale to jsem si už zdůvodnila tím, že to bylo brzo… Ale jednu věc nechápu - proč ta MS nepřišla? 8-o

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.10.11 19:40
michaellevik píše:
Anonymní píše:
MICHAELAEVIK:a dnes jsi testovala?nebo naposledy vcera?cervena jeste nic?tak treba se dockame!
ANONYM E.a co ta DIRLI?
ahojky testovala pořad bílo a mS nikde. ale odpoledne jsem spala 3a pul hodiny a nameřila jsem 37,4 a rano bylo 36,6. nevím jestli to mam brat nejak líp nebo to nevnímat

Promín že ti odepisuji, když nejsem v diskuzi, ale to neber nijak měř pořád ve stejnou hodinu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 19:40
Mandy36 píše:
Tak nevím co.. Test jsem si nakonec šla koupit, ale je sněhobílý a AŤ HLEDÁM, JAK HLEDÁM, DUCHA NEVIDÍM.. Ale tak mám pocit, že ještě může být brzo… Poslední menstruace začala 4.9. Vždy pravidelný cyklus 25 dnů a teď nic a to je dneska 28 pokud se nepletu.. Myslíte, že se ta čárka ještě může objevit? V podbřišku mě pobolívá už od středy, kdy jsem menstruaci měla dostat. Přitom jsem tyhle bolesti nijak vyrazne nikdy neměla… Asi sse už moc sleduju.. :-(

tak jsem si te musela najit,jak na tom ses, tak to je nadejny,treba jsi jen pozde otehotnela a test to teprve ukaze, smaozrjme je i plno veci jinych,ze…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 19:42

MANDY:myslim, tim ze muzes byt ve stresu,proto neni MS,nebo nejaka cysta atd…tak snad to tehu!

• Citovat
  • Upravit
854
3.10.11 19:42
Luciked píše:
michaellevik píše:
Anonymní píše:
MICHAELAEVIK:a dnes jsi testovala?nebo naposledy vcera?cervena jeste nic?tak treba se dockame!
ANONYM E.a co ta DIRLI?
ahojky testovala pořad bílo a mS nikde. ale odpoledne jsem spala 3a pul hodiny a nameřila jsem 37,4 a rano bylo 36,6. nevím jestli to mam brat nejak líp nebo to nevnímat
Promín že ti odepisuji, když nejsem v diskuzi, ale to neber nijak měř pořád ve stejnou hodinu :palec:

nemužu dělam 12-ky noční ranní tak že se musim uspokojit steplotou v jakoukoliv dobu ale s delším spankem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandy36
3.10.11 19:50
Anonymní píše:
MANDY:myslim, tim ze muzes byt ve stresu,proto neni MS,nebo nejaka cysta atd…tak snad to tehu!

Tak ze stresu to spis dostavam driv, tak jeste porad doufam.. Cysta už mě taky napadla… Ještě tomu dám čas..

• Citovat
  • Upravit
214
3.10.11 20:48

Ahoj holky já dělala test dnes ráno ale myslím že je ještě brzy samozřejmě neg. tak počkámdo konce týdne! jinak všem které mají dálnici gratuluji! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.10.11 20:50

Ahojky ženy,
těm, které dnes našly // moooc blahopřeji :hug:

Tak nevím, zda má cenu ještě testovat, když dneska byl testík jako vypraný v Lanze :-? ?
MS by měla být až kolem 9.9. takže času dost…
Ach jo, celý den je mi z toho smutno. Nějak to testování přestávám zvládat. Máte taky potom takový splín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
3.10.11 20:53

Přený termíny jako já

První den ms 9.9.Ovu od 20. 9. a včera malý dušíček, ale dnes nic. Takže nový testík už čeká na ráno. Asi jsem magor, ale testuju každý ráno už týden. Njn jsem zvědavá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí