Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno ženy,
tak dnešní teplotka 36,3, takže testování vzdávám a čekám na MS.
Jinak abych tu taky přidala něco málo o sobě, tak je mi 32 a mám už 2 děti. 5 a 3 ročky. Jsou to kluci a holčička by se nám tady hodila
ale i dalšího kluka bereme do party. Je příjemný pocit mít 4 chlapíky v domě ![]()
Dobre ranko. tak ja se taky vzdávam dnes se MS rozjela tak napůl,teplota 36,5. takže jsem si vytiskla novej grafík a začíname znova. ach jo!! ta zlááá krvavááá teta nas pripravila o poslední naděje
. ![]()
michaellevik píše:
Dobre ranko. tak ja se taky vzdávam dnes se MS rozjela tak napůl,teplota 36,5. takže jsem si vytiskla novej grafík a začíname znova. ach jo!! ta zlááá krvavááá teta nas pripravila o poslední naděje![]()
.
Mohla bych poprosit o odkaz na grafík? Taky to chci s měřením zkusit.
Já čekám na MS až do 9.10. a to doufám, že příjde. Minulý týden musela být vyvoláčka …
Tak jsem to nevydržela a udělala si dnes test… a vidím tam pidi slabounký náznak, ale ještě menší, jak včera.. .takže to také dobře nevidím ![]()
PS: Je to jiný druh testu, ale také s hodnotou 10
ahojky, dobré ranko, tak jsem samozřejmě dneska taky testovala mamatestem 10. Druhá slabá byla v limitu, ale na fotáku vidět neni, tak jsem nelenila sedla do auta a zajela do lekarny pro test s citlivostí 25. ranní moč jsem nechala v kelímku a zkusila nový test v té samé moči. Bohužel ani náznak druhé čárky. Tak nevím asi to taky nevidím dobře ![]()
Vandi, je důležité, že na tom testu s tou samou citlivostí jsi druhou čárku viděla. Testuj zatím s tou citlivostí 10 a až bude čárka vidět dobře, tak teprve se silnější citlivostí. Já to u Tebe vidím dobře !!!!
Děkuji Peti, ake je to fakt hroznej pocit,hlídat každej náznak, že přišla ms. Ale zatim nic, jen bílej kašovitej hlen. Ranní nevolnosti spíš připisuju sugesci.
co malej, už je mu lépe? A co ty, co jsi vařila včera? Já paprikáč. Se ta moje bláznivá rodinka olizovala až za ušima
A testík jsi dnes teda nedělala? Vydržíš to do zítra?
Holky držím pěsti, aby se zdušíků staly dálnice. já včera veče kolem 9 zkusila test citlivost 20 a krásná čárka, ale dnes mě bolí moc břicho a začínám se vcelku bát, abych nezačala krvácet ![]()
Tak já nic, těhotenský test negativní ![]()
Už teda nevím… včetně ketů je to už po šesté…
holky nemáte zkušenost s děložním čípkem a jeho změnami v těhu? Nemá se trochu posunout dál do vás, když jste těhu? Párkrát jsem to někde četla, ale nedávala tomu význam. Ted když plánujeme, zajímalo by mě to. Díky za názory ![]()
ahojky,
tak crtu ze nektere dostaly MS,nektere bily test,nektere naznak.
tak snazilkam na dalsi mesic preju tlustice nove a tem co maji nejiste,at se zruzovi.-)
NESNASIM MS! ![]()
Rozmarynka11 píše:michaellevik píše:Mohla bych poprosit o odkaz na grafík? Taky to chci s měřením zkusit.
Dobre ranko. tak ja se taky vzdávam dnes se MS rozjela tak napůl,teplota 36,5. takže jsem si vytiskla novej grafík a začíname znova. ach jo!! ta zlááá krvavááá teta nas pripravila o poslední naděje![]()
.
Já čekám na MS až do 9.10. a to doufám, že příjde. Minulý týden musela být vyvoláčka …
ja už ani nevím odkaď jsem si to stahla ale našla jsem ještě jeden na www.sexus.cz tak snad ti pomuže. je to hned pod ukazkou grafu a tam si to muzes stahnout
michaellevik píše:Rozmarynka11 píše:ja už ani nevím odkaď jsem si to stahla ale našla jsem ještě jeden na www.sexus.cz tak snad ti pomuže. je to hned pod ukazkou grafu a tam si to muzes stahnoutmichaellevik píše:Mohla bych poprosit o odkaz na grafík? Taky to chci s měřením zkusit.
.
Zlatíčko, děkujíííí ![]()