3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
5.10.11 08:25

Dobré ráno ženy,
tak dnešní teplotka 36,3, takže testování vzdávám a čekám na MS.
Jinak abych tu taky přidala něco málo o sobě, tak je mi 32 a mám už 2 děti. 5 a 3 ročky. Jsou to kluci a holčička by se nám tady hodila :-) ale i dalšího kluka bereme do party. Je příjemný pocit mít 4 chlapíky v domě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.10.11 08:48

Dobre ranko. tak ja se taky vzdávam dnes se MS rozjela tak napůl,teplota 36,5. takže jsem si vytiskla novej grafík a začíname znova. ach jo!! ta zlááá krvavááá teta nas pripravila o poslední naděje :cert: :cert::evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.10.11 08:58
michaellevik píše:
Dobre ranko. tak ja se taky vzdávam dnes se MS rozjela tak napůl,teplota 36,5. takže jsem si vytiskla novej grafík a začíname znova. ach jo!! ta zlááá krvavááá teta nas pripravila o poslední naděje :cert: :cert: . :evil:

Mohla bych poprosit o odkaz na grafík? Taky to chci s měřením zkusit.
Já čekám na MS až do 9.10. a to doufám, že příjde. Minulý týden musela být vyvoláčka …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
5.10.11 09:06

Tak jsem to nevydržela a udělala si dnes test… a vidím tam pidi slabounký náznak, ale ještě menší, jak včera.. .takže to také dobře nevidím :-(
PS: Je to jiný druh testu, ale také s hodnotou 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.10.11 09:27

ahojky, dobré ranko, tak jsem samozřejmě dneska taky testovala mamatestem 10. Druhá slabá byla v limitu, ale na fotáku vidět neni, tak jsem nelenila sedla do auta a zajela do lekarny pro test s citlivostí 25. ranní moč jsem nechala v kelímku a zkusila nový test v té samé moči. Bohužel ani náznak druhé čárky. Tak nevím asi to taky nevidím dobře :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
5.10.11 09:37

Vandi, je důležité, že na tom testu s tou samou citlivostí jsi druhou čárku viděla. Testuj zatím s tou citlivostí 10 a až bude čárka vidět dobře, tak teprve se silnější citlivostí. Já to u Tebe vidím dobře !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.10.11 09:52

Děkuji Peti, ake je to fakt hroznej pocit,hlídat každej náznak, že přišla ms. Ale zatim nic, jen bílej kašovitej hlen. Ranní nevolnosti spíš připisuju sugesci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.10.11 09:55

co malej, už je mu lépe? A co ty, co jsi vařila včera? Já paprikáč. Se ta moje bláznivá rodinka olizovala až za ušima :-) A testík jsi dnes teda nedělala? Vydržíš to do zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.10.11 10:19

Holky držím pěsti, aby se zdušíků staly dálnice. já včera veče kolem 9 zkusila test citlivost 20 a krásná čárka, ale dnes mě bolí moc břicho a začínám se vcelku bát, abych nezačala krvácet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.10.11 10:20

Za ty hrubky se omlovám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aady
5.10.11 10:50

Tak já nic, těhotenský test negativní :cry:
Už teda nevím… včetně ketů je to už po šesté…

• Citovat
  • Upravit
2158
5.10.11 11:15

holky nemáte zkušenost s děložním čípkem a jeho změnami v těhu? Nemá se trochu posunout dál do vás, když jste těhu? Párkrát jsem to někde četla, ale nedávala tomu význam. Ted když plánujeme, zajímalo by mě to. Díky za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.11 12:36

ahojky,
tak crtu ze nektere dostaly MS,nektere bily test,nektere naznak.
tak snazilkam na dalsi mesic preju tlustice nove a tem co maji nejiste,at se zruzovi.-)

NESNASIM MS! :cert:

• Citovat
  • Upravit
854
5.10.11 12:43
Rozmarynka11 píše:
michaellevik píše:
Dobre ranko. tak ja se taky vzdávam dnes se MS rozjela tak napůl,teplota 36,5. takže jsem si vytiskla novej grafík a začíname znova. ach jo!! ta zlááá krvavááá teta nas pripravila o poslední naděje :cert: :cert: . :evil:
Já čekám na MS až do 9.10. a to doufám, že příjde. Minulý týden musela být vyvoláčka …

ja už ani nevím odkaď jsem si to stahla ale našla jsem ještě jeden na www.sexus.cz tak snad ti pomuže. je to hned pod ukazkou grafu a tam si to muzes stahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.10.11 13:07
michaellevik píše:
Rozmarynka11 píše:
michaellevik píše:
Já čekám na MS až do 9.10. a to doufám, že příjde. Minulý týden musela být vyvoláčka …
ja už ani nevím odkaď jsem si to stahla ale našla jsem ještě jeden na www.sexus.cz tak snad ti pomuže. je to hned pod ukazkou grafu a tam si to muzes stahnout

Zlatíčko, děkujíííí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital