3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
9.10.11 18:18

upřímě si myslím, že jsi těhu, m+ zezačátku neukázali nic ani ty nej nej testy, pokud tobě už ted ukazuje test//, tak se co nejdříve objednej na gyndu. Jo a hcg vylučuje až děloha připravující se na růst mimiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.10.11 18:50

tady je fotečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.10.11 18:54
niky3 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. 11.9. jsem měla MS, a včera (27.cyklu) odpoledne jsem si zkusila test (Woman secret „Baby“) a do 10 sekund vylýtla slabší čárka (žádný duch, prostě čárka). Dneska ráno jsem zkusila mamatest spolu s tim woman s. Na obou se objevila hnedka do pár sekund, ale na Mamatestu docela silná na tom druhym slabší. Mám nepravidelnou MS max. do 35 dní. Říkám si, jestli to není jen tím, že to mám dostat a ta hladina HCG je stouplá, že to na testu ukáže, ale pak to dostanu. Co myslíte, kdy je dobrý jít k doktorovi, aby vůbec něco na ultrazvuku bylo vidět (pokud něco vůbec bude)? Díky moc

Chloriový gonadotrpní hormon je produkován částí uhnízděného plodu v děložní sliznici, které se nazývá trofoblast přibližně týden po oplodnění vajíčka. Tento hormon je krví přenášen do vaječníků, kde udržuje žluté tělísko. Žluté tělísko je označení pro buňky, které před ovulací vajíčka tvořily jeho obal, který byl dále vyplněn tekutinou. Ta spolu s vajíčkem vytekla při jeho uvolnění. Ostatní buňky ale ve vaječníku zůstaly jako shluk buněk – žluté tělísko. To vylučuje hormony, které naopak pomáhají udržovat plod.

Choriový gonadotropní hormon je z krve filtrován ledvinami do moči, ve které je pak i ve velice nízkých koncetracích detekovatelný. Na tomto principu funguje těhotenský test. Pokud je choriový gonadotropin v krvi prokázán a test je funkční (je zbarveno kontrolní okénko), znamená to potvrzení těhotenství.

Na gyndu bych šla cca po 6tt těhotenství, čili asi 14 dnů po vynechané ms.
Samozřejmě, pokud nebudeš mít žádné potíže.

• Citovat
  • Upravit
2158
10.10.11 16:26

Ahojky, tak dnešek je den na nic. HCG v krvi jen 68,63. Tipujou to za ZT. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.10.11 17:17

Tak brzo na zamlklé těhotenství??
Kolik jsi tt?

• Citovat
  • Upravit
2158
10.10.11 17:19

Ahojky, zdá se mi to taky brzy, vždyt nemuselo dojít k opl. 23.9, jak jsem si původně myslela. Milujeme se každý den, tak to mohlo být mnohem později. Dr prostě soudí podle poslední ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
10.10.11 17:22

ten clear blue ukázal 1-2 týden a to by podle tabulek melo být tech 68 hcg v normě, ne? Asi si zahraju ve čtvrtek na nemocnou s bolestma a zajedu do nemocnice na kontrolní hcg, jestli roste, nebo klesá. Nešpinim a ani nemám křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.10.11 18:17
vandamara píše:
Ahojky, zdá se mi to taky brzy, vždyt nemuselo dojít k opl. 23.9, jak jsem si původně myslela. Milujeme se každý den, tak to mohlo být mnohem později. Dr prostě soudí podle poslední ms.

Ono nezáleží na sexu, ale na tom,kdy byla ovulace.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
10.10.11 18:17

Ale jako nat akové závěry z jednoho odběru krve a vyšetření je teda hodně brzo

• Citovat
  • Upravit
134
10.10.11 18:50
vandamara píše:
ten clear blue ukázal 1-2 týden a to by podle tabulek melo být tech 68 hcg v normě, ne? Asi si zahraju ve čtvrtek na nemocnou s bolestma a zajedu do nemocnice na kontrolní hcg, jestli roste, nebo klesá. Nešpinim a ani nemám křeče.

Souhlasím s Tebou, udělala bych to taky tak. Místo toho, abys byla v tak ranném těhotenství v klidu, tak Tě ještě víc vystresoval…
Ve čtvrtek uvidíš, jestli hodnota bude vyšší, tak je vyhráno :dance:
Hlavu vzhůru, naděje ještě je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
10.10.11 19:11

Já tim myslela Loky, že jsme nidky nezkoumali, kdy mám ovulaci, takže mohla být později. :-)Klasika je 14 den cyklu, ale já byla vždy jiná .-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
10.10.11 19:15

Rozmarynko, děkuji za podpou, furt si to nějak vysvětluju a omlouvám nízké hcg. Tak snad ve čtvrtek budu vědět víc. snad testy, které budu po ránu dělat z moči mi ukážou aspon náznak, zda je vše ok, či ne. No a pokud ms nepříjde sama, budu doufat že je vše ok. :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.10.11 06:06

Boože, já ty doktory nechápu.
Místo toho, co by podpořili, tak stresujou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 08:51

AHOJKY,
tak fandim tem ktere nachazi //, a fakt zbytecne nestresujte.
nevim proc dr hned mluvi ze to nemusi vyjit,to je podpora fakt…
VANDAMARO-myslim,ze tve hcg je uplne normalni!muzes jit i jako samoplatce do laboratore,ale jiste je i to,ze muzes jit k dr,jakoze treba mas pichani v brise a on ti udela utz bude treba i neco videt,pripadne vezme krev.

ROZMARYNKO:a co ty?MS nikde a test nic?takze pujdes na tu vyvolavacku? a mas vubec ovulaci,kdyz takto mas razhazenou ms?drzim pesti aT TO VYJDE CO NEJDRIV…

anonym E

• Citovat
  • Upravit
2158
11.10.11 08:54

Taky už ty doktory nechápu. S ms už nepočítám, já jim ukážu, že nízké hcg není ze začátku problém :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí