3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
11.10.11 09:18
Anonymní píše:
AHOJKY,
tak fandim tem ktere nachazi //, a fakt zbytecne nestresujte.
nevim proc dr hned mluvi ze to nemusi vyjit,to je podpora fakt…
VANDAMARO-myslim,ze tve hcg je uplne normalni!muzes jit i jako samoplatce do laboratore,ale jiste je i to,ze muzes jit k dr,jakoze treba mas pichani v brise a on ti udela utz bude treba i neco videt,pripadne vezme krev.

ROZMARYNKO:a co ty?MS nikde a test nic?takze pujdes na tu vyvolavacku? a mas vubec ovulaci,kdyz takto mas razhazenou ms?drzim pesti aT TO VYJDE CO NEJDRIV…

anonym E

Já jsem nešťastná, páč tt bílý a MS nikde. Dneska volám mudr a objednávám se na píchanec :cry: Jestli mám ovulaci nevím, odhaduji to jen podle výpočtu plodných dnů. Mám už dvě děti a nikdy nebyl problém, až teď. Ale asi se na to zaměřím. začnu měřením BT a taky mi dnes příjde Gynex, takže nadějný měsíc před náma…

A jak se daří Tobě, neznámá ?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
11.10.11 12:40
vandamara píše:
Taky už ty doktory nechápu. S ms už nepočítám, já jim ukážu, že nízké hcg není ze začátku problém :-D :wink:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.11 16:21

ahojky, tak jsem dneska zjistila, že druhá čárka je silnější než ta z neděle a vylítla do 5s. Volala jsem k dr. a sestra mě objednala až na 2.11. :( Teď zase jen čekat a doufat, že se nedostaví dřív MS než půjdu k doktorovi… Ta nepravidelnost MS je hroná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 16:54

NIKI3 gRATULUJI k//. myslim ze za ty 2-3tydny bude aspon videt srdicko na utz.

anonym

• Citovat
  • Upravit
koos
11.10.11 21:30

holky takže já taky nic včera došla MS! takže od zítřka znovu léky na stimulaci a třináctej den na ulltrazvuk! ach jo znovu ten kolotoč!

• Citovat
  • Upravit
3
11.10.11 21:39

Díky moc, jen stále doufám, že se to udrží… musím přestat na to myslet..
Anonymní píše:
NIKI3 gRATULUJI k//. myslim ze za ty 2-3tydny bude aspon videt srdicko na utz.

anonym
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.11 11:23

AHOJ,tak to vypada ze mam asi ovulaci,ale bohuzel zadny sexik…byli jsme ted vsichni nemocni a bylo nam s chlapem zle…:-(

jak jste na to tehule?uz byl nekdo na ko?
ANONYM

• Citovat
  • Upravit
2158
14.10.11 11:35

ahojky any… já už bohužel ano. Hcg roste, mimi zatím není vidět a špinim. Mám nasazenej acscorutin. nic moc, co ? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
14.10.11 12:15
vandamara píše:
ahojky any… já už bohužel ano. Hcg roste, mimi zatím není vidět a špinim. Mám nasazenej acscorutin. nic moc, co ? :-(

Jejda, Vando snad to bude dobrý, mooooc držím pěstičky!!!!

Já jdu dnes na píchanec, páč MS nikde. Doma už se na mě usmívá Gynex, tak snad to bude všechno už jen dobré… Přemýslím, zda požádat mudra o Clostík…???? Chtěla bych to přirozenou cestou, ale už začínám být fakt zoufalá…

Lokofo a co Ty? Je MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
14.10.11 12:32

ahojky Rozmarynko, ten gynex byla super volba, tak snad budeme brzy v prosperujícím a zdravém těhu obě, moc ti to přeju. Testík ti fakt neukázal ani ducha a hcg ti zkusili vzít? Může být hodně nízký hcg ale těhu být můžeš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.10.11 16:54
Rozmarynka11 píše:
vandamara píše:
ahojky any… já už bohužel ano. Hcg roste, mimi zatím není vidět a špinim. Mám nasazenej acscorutin. nic moc, co ? :-(

Já jdu dnes na píchanec, páč MS nikde. Doma už se na mě usmívá Gynex, tak snad to bude všechno už jen dobré… Přemýslím, zda požádat mudra o Clostík…???? Chtěla bych to přirozenou cestou, ale už začínám být fakt zoufalá…

Lokofo a co Ty? Je MS??

Anoo, v uterý v plné parádě. :-)
Jinak ke clostíku, pokud ovuluješ, je zbytečný.

• Citovat
  • Upravit
134
14.10.11 19:52
lokofa píše:
Rozmarynka11 píše:
vandamara píše:

Lokofo a co Ty? Je MS??

Jééééé Lokofo, čekala jsem jinou odpověď :-? No nevadí, aspoň je nový měsíc s novou šancí, ne?

Vando: test byl bílý. Duch jedině ve formě vyraženého místa, kde by měla čárka být. Vím kde je a vidím ji tam ještě než ho použiju :mrgreen:

Dneska jsem nafasovala píchanec a první den MS mám dojít k mudr, že mi vypočítá den D a nasadí léky. Předpokládám, že to bude ten Clostík.

Mám z toho mega dobrou náladu, protože mám pocit, že by to tento měsíc fakt mohlo vyjít a ženy,nepište mi , že jste měly tento pocit několikrát a nic !!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.10.11 19:54
Rozmarynka11 píše:
lokofa píše:
Rozmarynka11 píše:
vandamara píše:

Lokofo a co Ty? Je MS??

Jééééé Lokofo, čekala jsem jinou odpověď :-? No nevadí, aspoň je nový měsíc s novou šancí, ne?

Vando: test byl bílý. Duch jedině ve formě vyraženého místa, kde by měla čárka být. Vím kde je a vidím ji tam ještě než ho použiju :mrgreen:

Dneska jsem nafasovala píchanec a první den MS mám dojít k mudr, že mi vypočítá den D a nasadí léky. Předpokládám, že to bude ten Clostík.

Mám z toho mega dobrou náladu, protože mám pocit, že by to tento měsíc fakt mohlo vyjít a ženy,nepište mi , že jste měly tento pocit několikrát a nic !!!!!!! :lol:

Rozmarýnko nevím který měsíc šanci máme a který ne, momentálně na utz nechodím, takže nevím. Ale jeden měsíc je to vždycky pasé, tak se nějak uklidnuju,že zrovna ten co byl…noo uvidíme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 15:32

VANDAMARO:tak snad to nebude nejake spatne, a dobre to dopadne.

LOKOFO-snazeni nanovo,tak se uvidi. a myslis jako ze kazdy mesic neni ovulace ze se nemuze kazdy mesic otehnotnet??nebo jak?

ROZMARYNko-tak to je dobre ze ti to podpori leky treeba se ted zadari.

u nas zatimnic nebylo,takze nula nula plus:-/

ANONYM

• Citovat
  • Upravit
2158
15.10.11 16:50

holky je možné že ten blbej clear blue mi po 6 dnech ukázal opět jen 1-2 týdny? To je tam asi fakt něco blbě. :-(( :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí