3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
5.10.11 13:33

no doufam že ti pommuže pokud chces tak mi do zpravy napis e-mail a ja ti poslu graf co mam ja zda se mi byt lepší ale bohužel nemužu najit ten odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.10.11 13:39
michaellevik píše:
no doufam že ti pommuže pokud chces tak mi do zpravy napis e-mail a ja ti poslu graf co mam ja zda se mi byt lepší ale bohužel nemužu najit ten odkaz

je už to mam . zdej si do seznamu:: graf-bazalni-teploty-11.xls pak ti napiše nic nenalezeno a dej hledat ve světě klik na tu jednu stranku co se ti objeví a hned ti vyskočí graf. teda aspon mě to tak udelalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
5.10.11 17:36

Vandi, já test dělala, ale právě je to míň vidět, jak včera. Řekla bych, že téměř vůbec… musím vydržet a udělat si ho až v pátek. To bude rozhodující.
Ale břicho bolí, spíš to brzy dostanu.
Jinak malej je už lepší, jsem tak ráda !!!
Celý den jsme si četli a koukali na pohádky. A dělala jsem kuřecí řízky a br.kaši,ale moc toho nesnědl, má stažený žaludek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.10.11 21:33

Lokofo, co tady děláš!?? Víš o čem mluvím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.10.11 21:54
michaellevik píše:
michaellevik píše:
no doufam že ti pommuže pokud chces tak mi do zpravy napis e-mail a ja ti poslu graf co mam ja zda se mi byt lepší ale bohužel nemužu najit ten odkaz
je už to mam . zdej si do seznamu:: graf-bazalni-teploty-11.xls pak ti napiše nic nenalezeno a dej hledat ve světě klik na tu jednu stranku co se ti objeví a hned ti vyskočí graf. teda aspon mě to tak udelalo

Graf jsem získala dle Tvých rad, ještě jednou děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.10.11 05:46

tak se přidávám k říjnovým snažilkám, necháme tomu volnej průběh. Clear blue ukázal mínus. :cry: :cry: :cry: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.10.11 05:54
vandamara píše:
Lokofo, co tady děláš!?? Víš o čem mluvím :wink:

To co ostatní holky od začátku diskuse. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.11 07:29
vandamara píše:
tak se přidávám k říjnovým snažilkám, necháme tomu volnej průběh. Clear blue ukázal mínus. :cry: :cry: :cry: :cert:

TAK POKUD NEMAS ms,TAK jeste neni nic ztraceno…
ANONYM E

• Citovat
  • Upravit
134
6.10.11 08:24
vandamara píše:
tak se přidávám k říjnovým snažilkám, necháme tomu volnej průběh. Clear blue ukázal mínus. :cry: :cry: :cry: :cert:

Znám ten nechutný pohled na mínus. Dělala jsem si ho minulý měsíc…
Na papírku je vykoukáváš aspoň malilililinkatý náznak čárky a naděje zůstává…
Ale tady je to hotovo. :nevim:

Hlavu vzhůru ženy, každý měsíc je šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.10.11 09:31

Ahoj holky,
k doktorovi jsem objednaná na 18. října, včera jsem tam volala. Doufám, že vše bude v pořádku a už uvidím srdíčko. Říjnovým snažilká držím pěsti, jednou to vyjít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.11 11:42
Lemalai píše:
Ahoj holky,
k doktorovi jsem objednaná na 18. října, včera jsem tam volala. Doufám, že vše bude v pořádku a už uvidím srdíčko. Říjnovým snažilká držím pěsti, jednou to vyjít musí.

to by melo byt videt:-) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
zdenninka
6.10.11 16:02

ahoj holky tak dnes jsem byla u dr. a jsou tam dva váčky. no jsem z toho paf. takze asi to vypadá na dvojčátka uvidí se za 14 dní zda tam budou srdíčka

• Citovat
  • Upravit
2158
6.10.11 16:49

hm, vítej. Co paní, kterou jsi z diskuze vyštvala? Snad se má ona i její mimčo krásně, viď :-) Každá z nás jí to určitě přejeme, jen je škoda, že ty jsi to brala jako provokaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.10.11 16:54

Nemám zatím ms, nevolnosti sem tam, spíš návaly. Ale uplně jsem ztratila pro tento měsíc naději. V pondělí jdu na gyndu, tak třeba se dozvím víc. Určitě písnu a budu se těšit na Vás všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.10.11 18:46
vandamara píše:
hm, vítej. Co paní, kterou jsi z diskuze vyštvala? Snad se má ona i její mimčo krásně, viď :-) Každá z nás jí to určitě přejeme, jen je škoda, že ty jsi to brala jako provokaci.

Já jsem řekla, že mi to tak přijde. Ne že to tak je.

Nikoho jsem nevyštvala, ptala jsem se proč dává těhotenské fotky do diskuse o snažilkách, kam předtím nikdy nepsala. Tod vše.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex