Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jojo určitě dám vědět co a jak. Akorát jsem četla recenze na pana doktora a je to v celku katasrofa. Mě přišel vždy v pohodě, ale to bude asi tím, že jsem žádný problém nikdy neměla, tak mám docela strach.
Lemalai píše:
Děkujeme, tobě už se taky blíží termín testování viď?
Jo blíží, ale jak jsem brala atb tak pocitove ovu byla 14 nebo 16dc, ale graf ji vyhodnotil až na 19 dc, což je ale blbost. tam ovu na 1000% nebyla.
Lemalai píše:
Aha tak 10 ti budu držet pěsti, aby tam byly krásné dálnice
10tého neee, ted v sobotu nebo v neděli.
Lemalai píše:
10tého neee, ted v sobotu nebo v neděli.
LOKOFO-taky budu drzet pesti!
jinak devcata az budete vybirat jmeno tak dobre stranky jsou: krestni-jmena
lokofa píše:Lemalai píše:10tého neee, ted v sobotu nebo v neděli.
Dobře o víkendu držím pěsti.
Lemalai píše:lokofa píše:Dobře o víkendu držím pěsti.Lemalai píše:10tého neee, ted v sobotu nebo v neděli.
Děkuju ![]()
ahojky já mám dnes termín MS ale testovat raději budu až v sobotu to co jsem dělala včera bylo neg ale od ovulky bylo včera brzo dělat test takže vyčkám a uvidím jinak MS zatím nic!
Mám doma maroda, tak jsem se tady odpo neukázala. Malej má od včera stále 39, byla jsem s ním u dětské a pořád kolem něj běhám. Takže se tady zase ukážu možná zítra po ránu. Testovat bych chtěla až ve čtvrtek, jestli vydržím. Ale v lékárně jsem si koupila další dva testíka s citlivostí 10. Tak pa !!
Tak Peti přeju, ať je malému brzy lépe a pevný nervy tobě, at to vydržíš do čtvrtka.
Já už se nemůžu dočkat zítřka
Holky drzim vam palec ![]()
Ja se budu znovu pokouset za par dnu, protoze zrovna mi porichazi MS a na testu bylo snehobilo ![]()
jo prvni je nejkrasnejsi.gratuluji jeste jednou.