Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lokofa píše:
Makáš 9 dpo už je vajíčko uhnízděné. ve velké většině je v děloze už 6den po ovu.
ja ted nevim jak to myslis,jakoze by to na testu bylo videt??
ja mam bilo(vcera),dnes uz nemam testy,takze jen cekam na MS.uz jsem se docela i smirila,ze nic:-(
Tak koukám, že se nám nějak zastavila tato diskuze, snažilky, těhulky, ozvěte se
![]()
u nás celkem dobrý. Už nešpiním a tajně doufám, že se mimísek ještě posune kusek dál do dělohy a nebudou nám hrozit žádné komplikace
VANDI-videla jsem v jiné diskuzi,ze jsi tehu,tak to gratuluji!
a budou to ty dvojcatka?to asi jeste neslo videt,co?
u nas nic takze to neresim…a soustredim se na to,co je doma:-)
Ahoj makáš
Zatím viděl jedno, ale je moc nízko uhnízděné v děloze a když tak nad tím dumám, tak jestli jedno, nebo dvě, vždyt je to, hlavně at je zdravé a spokojené…
Jak to že u vás stále nic?????
co všechno s tebou dělá dr, vždyt už se snažíte dlooouho, ne?
počkej s testem na zítřek a neházej flintu do žita, bo jak se to říká. Jo a u mě jedinná známka těhotenství je, že mám veeeelikou žízeň … furt
posílám i fotečku testíků. První fotečka je 4 dny před ms a do dne termínu ms, pak je samostatně mamatest asi 3.den po termínu ms a digitál je v týdnu 2-3 týdny a ukázal 3+ tím jsem vlastně zjistila, že je něco špatně a druhý den začla špinit. hcg přes 4000 v 4+4
,tak se bojíme, ale věříme že bude vše ok
příští KO v pátek 10.2. ráno
vandamara píše:
posílám i fotečku testíků. První fotečka je 4 dny před ms a do dne termínu ms, pak je samostatně mamatest asi 3.den po termínu ms a digitál je v týdnu 2-3 týdny a ukázal 3+ tím jsem vlastně zjistila, že je něco špatně a druhý den začla špinit. hcg přes 4000 v 4+4![]()
,tak se bojíme, ale věříme že bude vše ok
![]()
![]()
příští KO v pátek 10.2. ráno
Vandi super
a HCG 4000 je ok, ne? posle tabulek ![]()
v 4+4 to má být kolem 1000 dle dr a hlavně nebylo nic v děloze vidět
http://www.zbynekmlcoch.cz/…jich-kvalita
pokud by jsi byla 4+4 to je 5 tt pokud se nepletu a tam je až do 7000, takže je to ok, ne? ![]()
vandamara píše:
jjtabulky. Dr řekl něco jiného
jj, jak myslíš, někde jsem tu i na diskuzi četla že v 6tt měli 23 000 a že je to málo takže, já být tebou, jsem v klidu
dobře to doapdne ![]()
VANDI-tak ja ohledne jednotek v krvi nevim,kolik ma byt.ale myslela jsem ze i kdyby bylo vic nez ma,takze to nevadi,me by napadlo jen to,ze je vic deti v deloze
a co to teda znamena?ze je tam mimco blbe zachycene a muzes potratit??
u nas je snazeni tak 5mesicu a deti uz mam,takze to u dr neresim…
řekl mi dr, že může mít vývojové vady nebo DS a to že je tak nizko že můžu potratit…ale snad bude vše ok. Jsou to roštáci a rovnou nás upozornují na možné oriblémy, aby byli krytí ![]()
Makáš 9 dpo už je vajíčko uhnízděné. ve velké většině je v děloze už 6den po ovu.