Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahooojky, tak u mě zatim nic nového, čekám na ovulku… ale můžu říct, že je ze mě celkem praštěná závislačka na emiminu…
jsem doma s nemocnýma dětma a místo léčení dětí jen stahuju pohádky, podávám čajík a teploměr s nurofenem a celej den dřepim tady… no až na to, že sem tam zapnu pračku, nebo myčku… a uvařila jsem roštěnou a porkovou polévku… no hrozná jsem
a Makaš já už testovat nesmim, protože už vidim duchy i na testu, kterej jsem zkoušela těsně po ms
ale to je tam vidím jen já… blbnu až uplně zblbnu
Loky už se splnil sen i vánoční dáreček
ostatní nevím
první cyklus 29 dní od potratu, čárka pořád druhá vidět byla. Druhej cyklus 25 den a to už druhá čárka nebyla… a ted mám snad tři dny před ovulkou…
no prave ja taky vidim ty carky furt,kdyz do toho vejram 10minut,pak ji vidim, minulou stredu byl sexik a myslim,ze i ovulace,predevcirem jsem delala test,rikam si,ze chci taky objevit jako jine tehule 9poh carky:-)takze proto tak brzo,ikdyz vim,ze teprve vajicko putuje do delohy a hcg nejspis nic…no a to jsem tam prave ten 6den videla ducha,ale ne ruzoveho samozrejme.no a a dnes nic:-( tak asi blby test opet.uvidim v patek by to melo byt9 nebo 10dpo,tak se uvidi,asi budu opet zklamana,kdyz nic.ovulku hlidam jen teoreticky kazdy mesic podle hlenu…a pokazde to mam jinak…ted podle me hrozne brzo10DC.ale jestli byla,tak to jiste nevim a jiny sex nebyl…mame ted problemy,ze vzdy po sexu chyti manza neco,asi mykozu a pak neni schopen ,protoze se mu neohrne ![]()
No, tak to to máš podobný jako kamarádka, pořád po sexu zjištuje mykozu a nemůže se jí zbavit, jsem za ní neštastná, protože pak nechce nakazit manžu a ten když není postel, tak je pěknej hulvát. Bych ho nakopala do p… nebo z druhý strany
nevíš nějakej zaručenej recept na zbavení se mykozy? A náhodou z ručníku to chytit nemůže? Myslím, že ne… ale co já vim, mi máme každý svůj a někdy se tomu nevyhnu taky
a ohledně ovulky, ty už aspon víš, kdy asi tak je… já ani podle teploty a ani podle hlenu jí nepoznám. Hlídám jak divá a hlen nemám jinej, než krémovej… celej měsíc. Jsem z toho na mrtvici. Stejný to mám i s čípkem… pravej opak
http://www.rodina.cz/clanek3775.htm ![]()
Vandi:ja nevim cos tou mykozou a ja ji treba nemam,nebo kdyz uz jio,tak si to lecim zavedenim leku,ale manza to ted ma kazdy mesic,myslim si,ze si to malo maze a nedoleci a po sexu pak hned to chyti…tak nevim,rucnik spolecny mame
takze mozna taky z toho…
jinak ja ovulku pozoruju tak,ze mi zacne hlen jak bilek a hodne,jakmile to zacnu pozorvat druhy den snazim na to vlitnout,mam ten hlen tak tri dny…potom to zacne byt bile nebo jak to mam popsat…
tak zatim papa,rano opet budu testovcat,jak jak prastena…koupila jsem si na netu 15 desitkovych testu a za chvili budou fuč…
tak na zítra držím pěstičky a dej vědět, prosím. Já nakupuju mamatesty, v lékarně už mi je nechává za nákupku, tak mám štěstí. Lékárnice se těší na naše mimi pomalu, jak kdyby to byla náhradní bábule. ![]()
Makáš02 píše:
Vandi:ja nevim cos tou mykozou a ja ji treba nemam,nebo kdyz uz jio,tak si to lecim zavedenim leku,ale manza to ted ma kazdy mesic,myslim si,ze si to malo maze a nedoleci a po sexu pak hned to chyti…tak nevim,rucnik spolecny mametakze mozna taky z toho…
jinak ja ovulku pozoruju tak,ze mi zacne hlen jak bilek a hodne,jakmile to zacnu pozorvat druhy den snazim na to vlitnout,mam ten hlen tak tri dny…potom to zacne byt bile nebo jak to mam popsat…
tak zatim papa,rano opet budu testovcat,jak jak prastena…koupila jsem si na netu 15 desitkovych testu a za chvili budou fuč…
ahojky ja mam prave dneska pozitivni ovu testik a ms by mela dojit 27 .12.
Michalo tak ja mam mit ms nekdy 25.12. ale ovu uz jsem mela driv.
dnesni test nic nevidim… ![]()
ahoj, tak ja jsem 12dpo a test total bílej,jako vždy:-(
achjo.asi bysme se meli snazit naplno,jenze ja se snazim vychytit ovu a pak teda na to jdeme,jenze pak vzdy chlap neco chytne,ze mu pak nejde stahnout predkozka a nemuze teda nic delat,protoze ho to boli,takze nejake jisteni ob den nejde,treba az po tydnua to uz je mi k nicemu,tak jsem vzdy protivna,prvne nervni,ze ani pri ovu treba nic nebude,pak nakonec neco je,tak doufam,jenze pak bych chtela znovu tp pojistit,ale uz nic:-(a nejak mi nejde na to nemyslet a treba vcera chtel chlap sex,tak jako byl,ale ja kdyz vim,ze z neho nemuzu otehotnet,ze je po ovu,tak me nebavi:-(((((((((((
tak jsem si postezovala a zase jdu:-)
ROZMARYNKO,co ty????