Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak se budu teda radovat a zítra udělám 25 test, uvidíme
nemůže mi ukazovat těhu test ovulku, když může ovu test ukázat těhu?
vandamara píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak se budu teda radovat a zítra udělám 25 test, uvidíme
nemůže mi ukazovat těhu test ovulku, když může ovu test ukázat těhu?
Tak to netuším.
no tak to j taky ne
Uvidíme jestli už ms nepřijde, to bude nejjistější, ale k dr už nejdu, protože nebudu riskovat její další vyšetření a pak zas sp. Prostě počkám co mimi samo bude chtít, to bude.
jak jsi na tom ty? četla jsem, že si myslíš že nebyla ovu vůbec. Tomu nevěřím. Já těm ovu testům moc nevěřim… četla jsem, že ukžou až když už je po ní, tak se tulíme 13.- 20 den cyklu. Teda ne že by mimo tyhle dny ne, alë v těhle dnech ob den.
vandamara píše:
no tak to j taky ne![]()
Uvidíme jestli už ms nepřijde, to bude nejjistější, ale k dr už nejdu, protože nebudu riskovat její další vyšetření a pak zas sp. Prostě počkám co mimi samo bude chtít, to bude.
jak jsi na tom ty? četla jsem, že si myslíš že nebyla ovu vůbec. Tomu nevěřím. Já těm ovu testům moc nevěřim… četla jsem, že ukžou až když už je po ní, tak se tulíme 13.- 20 den cyklu. Teda ne že by mimo tyhle dny ne, alë v těhle dnech ob den.
Právě ne, ovu testy ukazují ovulaci před. BT až po.
Ovšem nesedí mi ani jedno.
Krásné ráno ženy,
Vandamaro omlouvám se, špatně jsem si přečetla Tvůj příspěvek, někde jsem nabyla dojmu, že jsi již více dnů po ovulaci. Jsem trdlo ![]()
Jinak jsem 13 DC a dnes ráno jsem začala slabě krvácet. Je to světlá krev a pobolívá břuško… Tak nevím co teď s tím..... Zrovna v období, kdy se potřebujeme tulit ![]()
Co to mohlo způsobit?
ahoj,jeste vas nemam doctene.
ale snad se VANDAMARO zadarilo!myslim ze zbytkovy hcg tak dlouho byt nemuze,ne?
u me bohuzel tens stin nic nebyl,dnes v noci jsem to dostala presne za 28dnu…a boli me teda paradne bricho, jakoby me v nem picha,ze chodim shrbena jak baba…
a jeste na nas doma padla opet nemoc,tentokrat boleni v krku,ryma a jsme bez hlasu,super lazaret.
pak vas doctu jak bude cas.
papa.
anonym ![]()
Rozmarynka11 píše:
Krásné ráno ženy,
Vandamaro omlouvám se, špatně jsem si přečetla Tvůj příspěvek, někde jsem nabyla dojmu, že jsi již více dnů po ovulaci. Jsem trdloJinak jsem 13 DC a dnes ráno jsem začala slabě krvácet. Je to světlá krev a pobolívá břuško… Tak nevím co teď s tím..... Zrovna v období, kdy se potřebujeme tulit
Co to mohlo způsobit?
To může být ovulační krvácení
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:To může být ovulační krvácení
Krásné ráno ženy,
Vandamaro omlouvám se, špatně jsem si přečetla Tvůj příspěvek, někde jsem nabyla dojmu, že jsi již více dnů po ovulaci. Jsem trdloJinak jsem 13 DC a dnes ráno jsem začala slabě krvácet. Je to světlá krev a pobolívá břuško… Tak nevím co teď s tím..... Zrovna v období, kdy se potřebujeme tulit
Co to mohlo způsobit?
Ovulační krvácení? Tak to jsem nikdy neslyšela. Nevím, zda mi projde takhle svádění na milování… ![]()
Lokofo, Ty jsi zlato, Ty snad víš všechno ![]()
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:Rozmarynka11 píše:To může být ovulační krvácení
Krásné ráno ženy,
Co to mohlo způsobit?Ovulační krvácení? Tak to jsem nikdy neslyšela. Nevím, zda mi projde takhle svádění na milování…
Lokofo, Ty jsi zlato, Ty snad víš všechno
No nevím všechno, to zdaleka ne.
Ale lecco jsem zažila. I to krvácení v cca půli cyklu a bylo ovulační.
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:No nevím všechno, to zdaleka ne.lokofa píše:Rozmarynka11 píše:To může být ovulační krvácení
Krásné ráno ženy,
Co to mohlo způsobit?Ovulační krvácení? Tak to jsem nikdy neslyšela. Nevím, zda mi projde takhle svádění na milování…
Takže to znamená, že je dnes den D?
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:Takže to znamená, že je dnes den D?Rozmarynka11 píše:No nevím všechno, to zdaleka ne.lokofa píše:Rozmarynka11 píše:To může být ovulační krvácení
Krásné ráno ženy,
Může být.
Nějaké jiné příznaky??
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:Může být.lokofa píše:Takže to znamená, že je dnes den D?Rozmarynka11 píše:No nevím všechno, to zdaleka ne.lokofa píše:Rozmarynka11 píše:To může být ovulační krvácení
Krásné ráno ženy,
Nějaké jiné příznaky??
Včera večer se mi zdálo, že mám citlivé bradavky, ale jestli je tohle příznak nevím… Jinak nic nepozoruji.
Světlá krev se změnila na tmavě červenou a spíš už je to jen výtok.
Snad vajíčko počká do večera ![]()
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:Včera večer se mi zdálo, že mám citlivé bradavky, ale jestli je tohle příznak nevím… Jinak nic nepozoruji.Rozmarynka11 píše:Může být.lokofa píše:Takže to znamená, že je dnes den D?Rozmarynka11 píše:No nevím všechno, to zdaleka ne.lokofa píše:Rozmarynka11 píše:To může být ovulační krvácení
Krásné ráno ženy,
Nějaké jiné příznaky??
Světlá krev se změnila na tmavě červenou a spíš už je to jen výtok.
Snad vajíčko počká do večera
budu ti drzet pesti! ![]()
Lokofo pomooooc ![]()
Jak dlouho u Tebe trvalo to ovulační krvácení? Včera na večer už to bylo ok, jen malilinkatý tmavě hnědý výtok a dnes ráno znovu světle červená krev… ![]()
Má to tak být nebo mám hormonální bodel?
Rozmarynka11 píše:
Lokofo pomooooc![]()
Jak dlouho u Tebe trvalo to ovulační krvácení? Včera na večer už to bylo ok, jen malilinkatý tmavě hnědý výtok a dnes ráno znovu světle červená krev…
Má to tak být nebo mám hormonální bodel?
Jééj tak den, max dva.