3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
2.11.11 17:35
jerik píše:
Dnesni testobvani:)))Tak ymslim ze uz je to fakt pozitivni :srdce: :srdce: :dance:

Juuu super. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2217
2.11.11 18:14

Holky moc Vam gratuluju:-)ja mam za sebou 1.mesic s Clostikem a cekam na ovu:-) snad bude!! Jeste jednou moc moc gratuluji :mrgreen: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
3.11.11 14:48

ahojky holky, tak už jsem dnes ani netestovala. Ale byl to boj. Bohužel, včera se mi zdál test už ohodně slabší, sice divný skok, ale jasnej. Počkám na ms… bud ano, nebo ne. Teda jestli to vydržím :-D A novým těhulkám gratuluji mocinky… a nám ostatním… mi je doženeme hned příští měsíc.. !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.11 09:59

ahoj, tak jak to u vas vypada?

ja zacinam pozorovat ovulacni hlen,tak nevim,kdy na to vlitnout??dnes jsem 11DC.

• Citovat
  • Upravit
134
10.11.11 13:08
Anonymní píše:
ahoj, tak jak to u vas vypada?ja zacinam pozorovat ovulacni hlen,tak nevim,kdy na to vlitnout??dnes jsem 11DC.

Ahoj Anonymko, říká se že většinou 14 den bývá ovulace, ale den i dva předem určitě nic nezkazíš :-)
Já jsem 21DC a od 12DC krvácím. Do toho beru Utros a čekám..... Ztracený měsíc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
10.11.11 21:10

ahoj holky moje, tak se nám snad rýsuje na krásné časy, zítra písnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 08:59

ahoj VANDO-sleduju vas holky v jinych dizkuzich,tak doufam s tebou,ze dr byvala se spletla a ze tehu jsi a ten novy dr,ze bude lepsi!drzim pesti na testik!

ROZMARYNko-ja vim,ze 14DC je obvykle ovu,ale kdyz zacnu pozorovat hlen,tak nevim,kdy ta ovu asi nastane,jestli to jak je hlen,nebo dalsi dny,takv nevim no.NEVITE?

LOKOFO-vy jste si diskuzi tretisnazilek uzamkly,tak ted kdyz nam sem nepises tak nic nevim,jak to s tebou vypada:-(

co ostatni?
ANONYM -mozna se zaregistruju pod jinym jmenem,uz me to ten anonym nebavi…

• Citovat
  • Upravit
2158
12.11.11 09:24

ahojky, tak se nám rýsovalo prd :-D Včera mrška dorazila v plné parádě. Bolí mě břicho jak blázen a tak se dnes budu jen válet. Aspon vim, že funguju už správně a cyklus je 29 dní. Tak už aby tu byli plodné dny a hurá do snažení. Lokofa mi tady taky moc chybí, přestala psát uplně, tak snad je v pořádku… Anonymko, díky za podporu a koukej se už zaregistrovat, páč nikdy nevím, jestli píšeš ty, bo někdo jinej :-) Ráda bych tě poznala… konečně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.11 17:08

VANDO-rada bych se odtajnila,ale fakt nemuzu,jedine ta nova registrace…

to je mi lito,zes to dostala,ale nechapu ty dve carky,zbytkove to urcite nebylo…to je divny,tak snad tento mesic to vyjde,to by byl hezky darek na vanoce.

dnes je u me 14DC a neco probehlo,tak uvidime…ale uz nebudu testovat driv pred MS,nema to cenu a pak na to furt cumim,jestli neco vidim, a pak stejne prd…

LOKOFA je v uzamcene diskuzi,takze ted nevim,zda je vse ok,snad napise…

ROMARYNKo-co ty,uz nekrvacis?k dr jsi volala?
ANONYM

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
14.11.11 08:40

ahoj,anonym se zaregistroval:-)

jen zdravim, jak se mate?

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.11.11 11:48

Ahoj holky

Jste milé, že jste si na nás vzpomněly.
Byla jsem na víkend s dětma u ségry, tak od pátku už jsem neměla na pc moc čas.

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
14.11.11 11:51
lokofa píše:
Ahoj holkyJste milé, že jste si na nás vzpomněly.
Byla jsem na víkend s dětma u ségry, tak od pátku už jsem neměla na pc moc čas.

a jak to vypada?vse ok?utz nebo hcg v krvi?

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.11.11 11:56
Makáš02 píše:
lokofa píše:
Ahoj holkyJste milé, že jste si na nás vzpomněly.
Byla jsem na víkend s dětma u ségry, tak od pátku už jsem neměla na pc moc čas.
a jak to vypada?vse ok?utz nebo hcg v krvi?

hcg nevím, nebrali jsme krev.
utz zatím nic moc.
Ale top jsem byla v 4+2, bylo brzo

• Citovat
  • Upravit
134
14.11.11 12:27

Ahojky všem :-)
k mudr jsem volala a s utrošem jsem měla pokračovat dál, takže jsem dobrala 10tý přášek a čekám na MS. Už nekrvácím, tak snad Ms bude s nachystaným vajíčkem.
Jsem ráda, že jsi se už zaregistrovala pod jménem, páč opravdu nebylo poznat jestli příspěvky jsou pořád od jedné osůbky :-)
A co jinak nového u stálic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
14.11.11 20:53

Ahoj holky, tak u stálic, jestli se mezi ně můžu počítat, je to, že mě asi brzy klepne a budu mít klid. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí