3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
16.11.11 21:22
vandamara píše:
já vím, máš pravdu. Tak zatim papa mamčo :kytka: zajdu opravdu k dr.

na takovou malou STK :lol:

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
17.11.11 09:12

VANDI-a jak silne ty carky mas?jak ma lokofa u metriku asi ne,co?-to totiz pak uz nesili,ale bez radsi k dr.oni to odhali…

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
17.11.11 09:16

jsem si rikala,ze nebudu testovat driv pred MS,ale to je desny,ja ten metrik ocima posouvam,abych uz mohla testovat!asi to opet nevydrzim,ted nemam doma ale zadne testy…takze prvne budu muset neco pokoupit a uz si nepamatuju kde jsem kupovala mamatest10,protoze objizdim vsechny lekarny u nas:-))abych nebyla za blbce a vzdy koupim neco nekde.
jinak me tlaci porad probrisek,takze envim co to je :nevim: takhle brzo mi prijde,ze nemuzu jeste nic vnimat,ne??

• Citovat
  • Upravit
kofola3
17.11.11 12:51

Vám hodím moji sbírku.

čísla znamenají datum

• Citovat
  • Upravit
2158
17.11.11 14:26

ahojky tak já to mám furt jako lokofy 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.11.11 14:33
vandamara píše:
ahojky tak já to mám furt jako lokofy píše: Více

to je fakt divné.
Neklesá, nestoupá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2158
17.11.11 21:34

ahojky, nej je, že přesně takový mám i na testu s citlivostí 25 a to taky v limitu. pak trochu ztmavne po limitu. No a to by při hodnotě 14 v krvi měl být v moči negativní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 06:43
vandamara píše:
ahojky, nej je, že přesně takový mám i na testu s citlivostí 25 a to taky v limitu. pak trochu ztmavne po limitu. No a to by při hodnotě 14 v krvi měl být v moči negativní, ne?

Negativní ne. On to test zachytí dřív. Třeba desítkový s hodnotou hcg pět. I když máš těch deset v moči, tak je to dušík na testu.
nechápu no

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
22.11.11 17:18

VANDAMARO-tak jak jsi dopadla??

ja zkusila uz test,jsem 10dpo,no po limitu kdyz zacal usychat tak jsem videla druhou carku,ale pak zaschl uplne a vidim ji sice,ale malo,a neni ruzova:-(tak to bude asifalsene:-(achjo.na rano mam jeste mamatest10,tak uvidim,jestli to bude bile,jako ten snih co u nas dnes poletoval,tak me uz jebne,pardon…

• Citovat
  • Upravit
2158
22.11.11 21:37

ahojky makas :-) tak já mám pořád druhou čárku stejnou a malinko možná zesílila. MS byla dva dny a pak čárka stejná. No tak mi dr řekla, že je to zbytkové, aniž by udělala nové hcg testy. tak do dnes nevim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.11.11 06:42
vandamara píše:
ahojky makas :-) tak já mám pořád druhou čárku stejnou a malinko možná zesílila. MS byla dva dny a pak čárka stejná. No tak mi dr řekla, že je to zbytkové, aniž by udělala nové hcg testy. tak do dnes nevim nic.

No to se mi nelíbí. Taky by tak mohla být extrovka.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
23.11.11 08:56

No ale docela se divím, že to dr neřeší. Pokud je v krvi hcg, mělo by se kontrolně odebírat zda klesá, až vymizí.
To, že je v těle a pořád, neznačí nic dobrého, pokud nejsi těhotná

• Citovat
  • Upravit
2158
23.11.11 09:10

ahoj loky, ona mi řekla, že hcg klesá až do konce šestinedělí, pak řekla, že může klidně klesat déle. Extrovka, to je mimoděložní? ale tu hodnotu 14 už by fakt test zachytit neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.11.11 09:14
vandamara píše:
ahoj loky, ona mi řekla, že hcg klesá až do konce šestinedělí, pak řekla, že může klidně klesat déle. Extrovka, to je mimoděložní? ale tu hodnotu 14 už by fakt test zachytit neměl.

No nejspíš zachytí.
Když je test 10, tak zachytí i 14.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
23.11.11 09:14

A k poklesu hcg. No nevám, mně kleslo většinou hodně rychle a do týdne jsem neměla nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex