Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHOOOOOOOOOOOJ
LOKOFO-super!!!!!!!!!!!drzim vsechny prsty co mam! ![]()
VANDAMARO-fakt myslim,ze to zbytkove hcg nebude,pomalu en raduj a nebo si fakt zajdi na krev at mas jistotu!
ROZMARYNKO-co to krvaceni,nemohlo ti to nejak upravit ten gynex?ze bys ted dostala znovu ms a pak se totreba nejak upravi??ja byt tebou zavolam doktorovi at ti rekne zda brat utros nebo ne…
Anonymní píše:
AHOOOOOOOOOOOJLOKOFO-super!!!!!!!!!!!drzim vsechny prsty co mam!
VANDAMARO-fakt myslim,ze to zbytkove hcg nebude,pomalu en raduj a nebo si fakt zajdi na krev at mas jistotu!
Děkuju moc.
lokofa píše:Anonymní píše:Děkuju moc.
a kolik jsi dni po ovulaci?teda nejakeho tuleni?
to je tak krasna carka!takze minuly mesic byl vazne nastesti ten spatny i spatna strana vjecovodu ci ceho,jak jsi psala…
Anonymní píše:lokofa píše:a kolik jsi dni po ovulaci?teda nejakeho tuleni?Anonymní píše:Děkuju moc.
to je tak krasna carka!takze minuly mesic byl vazne nastesti ten spatny i spatna strana vjecovodu ci ceho,jak jsi psala…
Já vůbec netuším.
Sice jsem měřila bt, ale graf mi ovu neukázal.
A do MS mám ještě skoro týden, má přijít až 8.11.
Tak bud byla ovu kolem 10dc nebo 13dc
Anonymku ono se dá otěhotnět i na straně bez vejcovodu, ale většinou to končí dalším mimoděložním. Tak jak sjem to měla v červenci
lokofa píše:
Anonymku ono se dá otěhotnět i na straně bez vejcovodu, ale většinou to končí dalším mimoděložním. Tak jak sjem to měla v červenci
tak to jsem nevedela…
lokofa píše:
Ahoj holky
Jéééééééééééé Lokofo to je SUPER!!!!!!!
![]()
Blahopřeji a ze srdce Ti přeji, aby bylo vše v pořádku a miminečko Ti dělalo jen samou radost ![]()
Anonymní píše:lokofa píše:
Ahoj holkyJéééééééééééé Lokofo to je SUPER!!!!!!!
Blahopřeji a ze srdce Ti přeji, aby bylo vše v pořádku a miminečko Ti dělalo jen samou radost![]()
![]()
![]()
![]()
Omylem jsem klikla na Anonymní příspěvek
Mě se teda tady daří, připadám si fakt jako trdlo
Ale jinak jsem celkem normální ![]()
ANONYMKO - Krvácení je pořád. Dnes jsem začala užívat ten Utroš, snad se to srovná i tímto. Mudr tam dnes není, tak se nemám s kým poradit. Zase jeden měsím v prd..... ![]()
Loky… SUPÉÉÉÉÉR!!!! moc moc gratuluji já i manža, tak ted mi, což?
Moc držím pěstičky, aby nebyl ani sebemenší problém.Opatruj se
![]()
vandamara píše:
Loky… SUPÉÉÉÉÉR!!!! moc moc gratuluji já i manža, tak ted mi, což?Moc držím pěstičky, aby nebyl ani sebemenší problém.Opatruj se
![]()
![]()
![]()
VANDI a budes zitra zase testovat?zkus to lip vyfotit,ty rozmazane nejsou porovnat…
Ahoj holky