3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
2.11.11 08:08

Ahoj holky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.11 08:33

AHOOOOOOOOOOOJ

LOKOFO-super!!!!!!!!!!!drzim vsechny prsty co mam! :srdce:

VANDAMARO-fakt myslim,ze to zbytkove hcg nebude,pomalu en raduj a nebo si fakt zajdi na krev at mas jistotu!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.11 08:34

ROZMARYNKO-co to krvaceni,nemohlo ti to nejak upravit ten gynex?ze bys ted dostala znovu ms a pak se totreba nejak upravi??ja byt tebou zavolam doktorovi at ti rekne zda brat utros nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.11.11 08:37
Anonymní píše:
AHOOOOOOOOOOOJ

VANDAMARO-fakt myslim,ze to zbytkove hcg nebude,pomalu en raduj a nebo si fakt zajdi na krev at mas jistotu!

Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.11 08:43
lokofa píše:
Anonymní píše:
AHOOOOOOOOOOOJ

Děkuju moc.

a kolik jsi dni po ovulaci?teda nejakeho tuleni?
to je tak krasna carka!takze minuly mesic byl vazne nastesti ten spatny i spatna strana vjecovodu ci ceho,jak jsi psala…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.11.11 08:44
Anonymní píše:
lokofa píše:
Anonymní píše:
AHOOOOOOOOOOOJ

Děkuju moc.
a kolik jsi dni po ovulaci?teda nejakeho tuleni?
to je tak krasna carka!takze minuly mesic byl vazne nastesti ten spatny i spatna strana vjecovodu ci ceho,jak jsi psala…

Já vůbec netuším.
Sice jsem měřila bt, ale graf mi ovu neukázal.
A do MS mám ještě skoro týden, má přijít až 8.11.
Tak bud byla ovu kolem 10dc nebo 13dc

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.11.11 08:47

Anonymku ono se dá otěhotnět i na straně bez vejcovodu, ale většinou to končí dalším mimoděložním. Tak jak sjem to měla v červenci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.11 09:00
lokofa píše:
Anonymku ono se dá otěhotnět i na straně bez vejcovodu, ale většinou to končí dalším mimoděložním. Tak jak sjem to měla v červenci

tak to jsem nevedela…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.11.11 11:27

a

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.11 12:32
lokofa píše:
Ahoj holky

Jéééééééééééé Lokofo to je SUPER!!!!!!! :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :srdce:

Blahopřeji a ze srdce Ti přeji, aby bylo vše v pořádku a miminečko Ti dělalo jen samou radost :hug:

• Citovat
  • Upravit
134
2.11.11 12:33
Anonymní píše:
lokofa píše:
Ahoj holky

Jéééééééééééé Lokofo to je SUPER!!!!!!! :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :srdce:

Blahopřeji a ze srdce Ti přeji, aby bylo vše v pořádku a miminečko Ti dělalo jen samou radost :hug:

Omylem jsem klikla na Anonymní příspěvek :roll: Mě se teda tady daří, připadám si fakt jako trdlo :mrgreen: Ale jinak jsem celkem normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.11.11 12:36

ANONYMKO - Krvácení je pořád. Dnes jsem začala užívat ten Utroš, snad se to srovná i tímto. Mudr tam dnes není, tak se nemám s kým poradit. Zase jeden měsím v prd..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
2.11.11 15:24

Loky… SUPÉÉÉÉÉR!!!! moc moc gratuluji já i manža, tak ted mi, což? :-D Moc držím pěstičky, aby nebyl ani sebemenší problém.Opatruj se :palec: :kytka: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.11 17:12
vandamara píše:
Loky… SUPÉÉÉÉÉR!!!! moc moc gratuluji já i manža, tak ted mi, což? :-D Moc držím pěstičky, aby nebyl ani sebemenší problém.Opatruj se :palec: :kytka: :potlesk: :potlesk:

VANDI a budes zitra zase testovat?zkus to lip vyfotit,ty rozmazane nejsou porovnat…

• Citovat
  • Upravit
53
2.11.11 17:34

Dnesni testobvani:)))Tak ymslim ze uz je to fakt pozitivni :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí