Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:Jééj tak den, max dva.
Lokofo pomooooc![]()
Jak dlouho u Tebe trvalo to ovulační krvácení? Včera na večer už to bylo ok, jen malilinkatý tmavě hnědý výtok a dnes ráno znovu světle červená krev…
Má to tak být nebo mám hormonální bodel?
Sakra co s tím? Zítra mám začít brát Utrogestan.
Chce se mi z toho brečet.....
Ahojky loky, já už fakt nevím, na mamatestu se mi zdá že sílí, ale zkusila jsem dnes i s citlivostí 20 a tam se ukázal až po limitu světlounký druhý proužečíček.
zkusím dát foto
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:Sakra co s tím? Zítra mám začít brát Utrogestan.Rozmarynka11 píše:Jééj tak den, max dva.
Lokofo pomooooc![]()
Jak dlouho u Tebe trvalo to ovulační krvácení? Včera na večer už to bylo ok, jen malilinkatý tmavě hnědý výtok a dnes ráno znovu světle červená krev…
Má to tak být nebo mám hormonální bodel?
Chce se mi z toho brečet.....
Tak to neporadím.
Utroš bych brala, až po prokázané ovulaci.
vandamara píše:
Ahojky loky, já už fakt nevím, na mamatestu se mi zdá že sílí, ale zkusila jsem dnes i s citlivostí 20 a tam se ukázal až po limitu světlounký druhý proužečíček.zkusím dát foto
Testuj radši vždycky stejným testem.
Když je budeš míchat, blbě se to pozoruje.
to já testuju. Zkusila jsem oba
posílám jen ten mamatest 10 z dnešního rána, ale je to rozmazaný. Jsem antitalent na focení malých věcí ![]()
vandamara píše:
to já testuju. Zkusila jsem obaposílám jen ten mamatest 10 z dnešního rána, ale je to rozmazaný. Jsem antitalent na focení malých věcí
Hmm takhle se mi zdají stejné.
vandamara píše:
tak hold uvidíme, co bude dálje mi smutno
To mně taky.
Neboj, to se vyvrbí.
snad brzy
u nás obou
a musím do té hnusné rachoty, tak se drž a brzy písni. Pa Van
a krásně jdeš s váhou dolů, za to já ted nervíkama furt papkám a mám 56 kg během 14 dnů ![]()
Ahoj, vidím krásné čárky !!! Proč smutníte? Podlě mě to vypadá super ! Kdy jsi měla dostat MS?
Ahojky
vandamaro ja je teda vidim pekne i podle me sili.. Ja mit nekdy takovou carku, skacu do nebe radosti:-)
No holky, krásné jsou a to je mi právě divný. Po samovolném potratu se drží u každého hcg různě. Mám právě strach, že je to zbytkové hcg.
manžílek říká, že sílej, ale já mám dostat ms až cca kolem 10.10. je to podle mě brzy n to aby byli čárky takové
Vandi tak jak???