Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky rozmarynko, tak u nás se pokračovalo ve snažení a dnes na mamatestu krásný dvě // z ranní moči. Otázkou je jestli mi tam nezůstalo zbytkový hcg.. 13. 10 bylo 317 a 17.10. bylo 34. Tak se radši neraduju. Ale super by to bylo, kdyby už to bylo nové mimi
Ale první snažení bylo 23.10. no a to se mi zdá brzo, aby tam dnes byli //
vandamara píše:
Ahojky rozmarynko, tak u nás se pokračovalo ve snažení a dnes na mamatestu krásný dvě // z ranní moči. Otázkou je jestli mi tam nezůstalo zbytkový hcg.. 13. 10 bylo 317 a 17.10. bylo 34. Tak se radši neraduju. Ale super by to bylo, kdyby už to bylo nové mimiAle první snažení bylo 23.10. no a to se mi zdá brzo, aby tam dnes byli //
Ty bláho, to by bylo úžasné, kdybys byla zase těhotná. Musím říct, že by to bylo mega štěstí po minulé zkušenosti.....
Budu Ti držet moc pěstičky, aby to bylo všechno v pořádku. Máš nějaké příznaky? Nechceš jít na krev? Šmarjááá, jde mi z toho zima po těle
jako z krásného pocitu a vzrušení ![]()
vandamara píše:
Ahojky rozmarynko, tak u nás se pokračovalo ve snažení a dnes na mamatestu krásný dvě // z ranní moči. Otázkou je jestli mi tam nezůstalo zbytkový hcg.. 13. 10 bylo 317 a 17.10. bylo 34. Tak se radši neraduju. Ale super by to bylo, kdyby už to bylo nové mimiAle první snažení bylo 23.10. no a to se mi zdá brzo, aby tam dnes byli //
Tééda to byla rychlost. Super ![]()
Juuu holky, vy mi nenadáváte??? Ty jo, já se Vám to bála říct… vim, že riskuju, že se to stane znova, ale já to musela zkusit. Protože jsem si říkala, že možná tamten mimísek nestihl doputovat do dělohy z důvodu, že šel z vaječníku, kde není vejcocovod (pravý). Tak mi to nějak vysvětlila dr. No to znamená, že v pátek se mi bolestivě zaštourávalo mimi z levého vaječníku. Jé holky to mi bylo tááák zle, že jsem celou pracovní dobu proseděla, nebo prodřepěla za pultem. Uf. Jedinej příznak, kterej mám je, že m pobolívá podbřišek a a a … nechutná mi to co jindy jo. Ale že je blbost, aby se mi ukázali // osmý den po opl. ????
vandamara píše:
Juuu holky, vy mi nenadáváte??? Ty jo, já se Vám to bála říct… vim, že riskuju, že se to stane znova, ale já to musela zkusit. Protože jsem si říkala, že možná tamten mimísek nestihl doputovat do dělohy z důvodu, že šel z vaječníku, kde není vejcocovod (pravý). Tak mi to nějak vysvětlila dr. No to znamená, že v pátek se mi bolestivě zaštourávalo mimi z levého vaječníku. Jé holky to mi bylo tááák zle, že jsem celou pracovní dobu proseděla, nebo prodřepěla za pultem. Uf. Jedinej příznak, kterej mám je, že m pobolívá podbřišek a a a … nechutná mi to co jindy jo. Ale že je blbost, aby se mi ukázali // osmý den po opl. ????
Ale prd nadávaly.
Po Sp není brzo, tam bych nečekala na nic.
A 8 dpo, víš přesně, kdy byla ovu?
Hi hi nevim, ale vim, že jsme se tulili poprvé od sp 23.10.
vandamara píše:
Hi hi nevim, ale vim, že jsme se tulili poprvé od sp 23.10.
Aha. No tak to nejspíš možné je.
vandamara píše:
co je nejspíš možné? že je to zbytkový hcg?
Ne, že ti tesat ukáže // 8 DPO.
Zbytkové hcg těžko, má čas rpzadu zhruba o polovinu za den a půl.
Rozmarynka11 píše:vandamara píše:Ty bláho, to by bylo úžasné, kdybys byla zase těhotná. Musím říct, že by to bylo mega štěstí po minulé zkušenosti.....
Budu Ti držet moc pěstičky, aby to bylo všechno v pořádku. Máš nějaké příznaky? Nechceš jít na krev? Šmarjááá, jde mi z toho zima po tělejako z krásného pocitu a vzrušení
to by bylo super, to jo. No a na krev a ani nic jinýho zatím nechci, protože bych pak byla zklamaná, kdyby to nebylo těhu, nebo kdyby ta mrcha zase dorazila. Takhle to případně svedu na zbytkové hcg a budeme se vesele snažit dál. Ale co jsem ráda, dnes jsem si přes známýho sjednala na radu pojištění na rizikové těhu a to na 400 kč denní odškodnění. Takže budu krytá, kdybych musela být doma. Je pravda, že mi to začne platit až za 3 měsíce, ale to jen u toho rizikovýho. Marodit můžu na cokoli jinýho už dříve. Ale… snad budu moct chodit do práce a vše bude ok. Práce mě baví.
takže loky myslíš, že už to fakt není zbytkové hcg??? Manžílek si to myslí taky, ale furt to ve mě hlodá.
vandamara píše:
takže loky myslíš, že už to fakt není zbytkové hcg??? Manžílek si to myslí taky, ale furt to ve mě hlodá.
Tak si to odpočítej. Za každých 36hodin o polovinu méně.
tak to už mi právě nevychází vůbec. Když jsem měla 13.10. večer 317 a 17.10 rýno jen 34 tak už by tam nemohlo bý¨t dááávno vůůůbec nic.
vandamara píše:
tak to už mi právě nevychází vůbec. Když jsem měla 13.10. večer 317 a 17.10 rýno jen 34 tak už by tam nemohlo bý¨t dááávno vůůůbec nic.
No dy´t ti říkám, že zbytkové to nebude