3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.10.11 18:06

VAndamaro-mozny je vse.po 6 dnech to jeste ukazovat muze.a na to uzt neblya videt ani dutinka,kolik jsi teoreticky byla tydnu tehotna?asi to vazne bylo malo,zkus vydrzet do te kontroly test si hezky udelas az to bude jasne.takhle se dost stresujes,az uvidis tu krasnou tecku na monitoru tak si udelej test a bude to jasne. :srdce:
jo anzkusilas obyc test?tam by ty carky mely rozhodne byt stejne tluste…

hm,ehm a my meli ted tuleni,tak budu doufat.ikdyz mi prijde ze ovu uz byla,ale tak nahoda je blbec…dnes jsem 12DC tak se uvidi…
 ANONYM

• Citovat
  • Upravit
2158
15.10.11 18:26

jsem říkala miláčkovi, že se na to večer vlítnem a šoupnem tam ještě jedno (kéž by to šlo) :lol: :lol: podle dr na pohotovosti jsem byla ve čtvrtek 4+6 a dutinka nikde. Mám strach z mimoděložnho, protože do zprávy napsal, že zevní branka uzavřená a řekl, že ze samovolného potratu mít asi strach nemusim.
Podle mě a manžílka jsem otěhotněla 27.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.10.11 18:28

a dvanáctý a ž 14 den cyklu je to nejlepší, to bejvá ovulka u většiny z nás. Tak držím pěsti at je na testíku za 14 dní ¨vidět //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 18:37

no ja pocitovala hlen (zacatek) uz 9dc, s holkou jsem otehotnela 11dc a s klukem 17dc..je to proste ruzne…

tak snad to mimodelozni nebude,do pondeli vydrzet bude hrozny, ale snad se na utz neco objevi…

ja nevim,me to dr vzdy poznal i pohmatem ze tehotna jsem a na utz jsem byla az bylo srdicko,asi tak 6+ vic…

• Citovat
  • Upravit
2158
15.10.11 18:54

jj mě taky řekli, že těhotná jsem a že i děloha se připravuje, ale to se připravovala i u mimoděložního. I u toho mi zezačátku hezky rostlo hcg, pak při hodnotě něco kolem 600 jednotek se to zastavilo a už jsem jela na sál. Fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.10.11 18:58
vandamara píše:
jj mě taky řekli, že těhotná jsem a že i děloha se připravuje, ale to se připravovala i u mimoděložního. I u toho mi zezačátku hezky rostlo hcg, pak při hodnotě něco kolem 600 jednotek se to zastavilo a už jsem jela na sál. Fuj

Neboj. Ovu mohla být posunutá, test zaznamenal začátek 2 týdny a těch šest dnu je ještě málo. Tabulky jsou ve velkém rozpětí a na digi testu není nikde uvedené, jaké hodnoty bere pro jaký týden.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
15.10.11 18:59
Anonymní píše:
VANDAMARO:tak snad to nebude nejake spatne, a dobre to dopadne.

LOKOFO-snazeni nanovo,tak se uvidi. a myslis jako ze kazdy mesic neni ovulace ze se nemuze kazdy mesic otehnotnet??nebo jak?

ROZMARYNko-tak to je dobre ze ti to podpori leky treeba se ted zadari.

u nas zatimnic nebylo,takze nula nula plus:-/

ANONYM

Ted nevím co si tou ovulací nebo neovulací myslela.

No pokud neni, tak těžko otěhotníš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 19:11

tak s timto zkusenost nemam tak to nevim,tak snad se to nebude opakovat,musis doufat!nadeje umira posledni! :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 19:14
lokofa píše:
Rozmarynka11 píše:
lokofa píše:
Rozmarynka11 píše:
vandamara píše:
ahojky any… já už bohužel ano. Hcg roste, mimi zatím není vidět a špinim. Mám nasazenej acscorutin. nic moc, co ? :-(

Jejda, Vando snad to bude dobrý, mooooc držím pěstičky!!!!

Já jdu dnes na píchanec, páč MS nikde. Doma už se na mě usmívá Gynex, tak snad to bude všechno už jen dobré… Přemýslím, zda požádat mudra o Clostík…???? Chtěla bych to přirozenou cestou, ale už začínám být fakt zoufalá…

Lokofo a co Ty? Je MS??

Anoo, v uterý v plné parádě. :-)
Jinak ke clostíku, pokud ovuluješ, je zbytečný.

Jééééé Lokofo, čekala jsem jinou odpověď :-? No nevadí, aspoň je nový měsíc s novou šancí, ne?

Vando: test byl bílý. Duch jedině ve formě vyraženého místa, kde by měla čárka být. Vím kde je a vidím ji tam ještě než ho použiju :mrgreen:

Dneska jsem nafasovala píchanec a první den MS mám dojít k mudr, že mi vypočítá den D a nasadí léky. Předpokládám, že to bude ten Clostík.

Mám z toho mega dobrou náladu, protože mám pocit, že by to tento měsíc fakt mohlo vyjít a ženy,nepište mi , že jste měly tento pocit několikrát a nic !!!!!!! :lol:
Rozmarýnko nevím který měsíc šanci máme a který ne, momentálně na utz nechodím, takže nevím. Ale jeden měsíc je to vždycky pasé, tak se nějak uklidnuju,že zrovna ten co byl…noo uvidíme

myslela jsem to k tomuto,jako ze jeden mesic je pase,tak jsem to asi blbe pochopila…nebo jaks to myslela?jakoze jeden mesic je pase u vas?nebo obecne nejak?

• Citovat
  • Upravit
kofola3
15.10.11 19:15
Anonymní píše:
lokofa píše:
Rozmarynka11 píše:
lokofa píše:
Rozmarynka11 píše:
vandamara píše:
ahojky any… já už bohužel ano. Hcg roste, mimi zatím není vidět a špinim. Mám nasazenej acscorutin. nic moc, co ? :-(

Jejda, Vando snad to bude dobrý, mooooc držím pěstičky!!!!

Já jdu dnes na píchanec, páč MS nikde. Doma už se na mě usmívá Gynex, tak snad to bude všechno už jen dobré… Přemýslím, zda požádat mudra o Clostík…???? Chtěla bych to přirozenou cestou, ale už začínám být fakt zoufalá…

Lokofo a co Ty? Je MS??

Anoo, v uterý v plné parádě. :-)
Jinak ke clostíku, pokud ovuluješ, je zbytečný.

Jééééé Lokofo, čekala jsem jinou odpověď :-? No nevadí, aspoň je nový měsíc s novou šancí, ne?

Vando: test byl bílý. Duch jedině ve formě vyraženého místa, kde by měla čárka být. Vím kde je a vidím ji tam ještě než ho použiju :mrgreen:

Dneska jsem nafasovala píchanec a první den MS mám dojít k mudr, že mi vypočítá den D a nasadí léky. Předpokládám, že to bude ten Clostík.

Mám z toho mega dobrou náladu, protože mám pocit, že by to tento měsíc fakt mohlo vyjít a ženy,nepište mi , že jste měly tento pocit několikrát a nic !!!!!!! :lol:
Rozmarýnko nevím který měsíc šanci máme a který ne, momentálně na utz nechodím, takže nevím. Ale jeden měsíc je to vždycky pasé, tak se nějak uklidnuju,že zrovna ten co byl…noo uvidíme
myslela jsem to k tomuto,jako ze jeden mesic je pase,tak jsem to asi blbe pochopila…nebo jaks to myslela?jakoze jeden mesic je pase u vas?nebo obecne nejak?

Ano u nás. Nemám pravý vejcovod

• Citovat
  • Upravit
kofola3
15.10.11 19:16

To jsem reagovala na Rozmarýnku, jak psala, že když nám nevyšel tento měsíc, ten příští bude ten správný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 19:31

už chapu.
tak budu doufat s tebou.ted to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
15.10.11 19:36
Anonymní píše:
už chapu.
tak budu doufat s tebou.ted to vyjde.

Jednou to vyjde určitě :-)

• Citovat
  • Upravit
2158
15.10.11 19:42
lokofa píše:
vandamara píše:
jj mě taky řekli, že těhotná jsem a že i děloha se připravuje, ale to se připravovala i u mimoděložního. I u toho mi zezačátku hezky rostlo hcg, pak při hodnotě něco kolem 600 jednotek se to zastavilo a už jsem jela na sál. Fuj
Neboj. Ovu mohla být posunutá, test zaznamenal začátek 2 týdny a těch šest dnu je ještě málo. Tabulky jsou ve velkém rozpětí a na digi testu není nikde uvedené, jaké hodnoty bere pro jaký týden.

To je pravda pravdoucí, už jsem v klidu a těšobojim se (to je teda výraz) na tu kontrolu. Děkuju Loko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.10.11 19:43
vandamara píše:
lokofa píše:
vandamara píše:
Neboj. Ovu mohla být posunutá, test zaznamenal začátek 2 týdny a těch šest dnu je ještě málo. Tabulky jsou ve velkém rozpětí a na digi testu není nikde uvedené, jaké hodnoty bere pro jaký týden.
To je pravda pravdoucí, už jsem v klidu a těšobojim se (to je teda výraz) na tu kontrolu. Děkuju Loko. :-)

Nemáš vůbec za co.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí