Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lokofa píše:Anonymní píše:Jednou to vyjde určitě
už chapu.
tak budu doufat s tebou.ted to vyjde.
Já jsem zase testovala v červnu jak blbá, každý den, abych byla v klidu, že čárka sílí.
No moc neíslila, pomalu týden byla skoro pořád stejná a už jsem tušila, že je něco blbě.
Vlastně od začátku. Když jsem našla // čárky na testu, nepřišel ten známý pocit…radost, takové to mravenčení v žaludku, roztřesené ruce…
Když jsem se jen tak dívala na kočárky, hned jsem to zavřela s pocitem, že nebude třeba..
Tak bych spíš poradila klid a dej na svoji intuici.
vandamara píše:lokofa píše:Anonymní píše:Jednou to vyjde určitě
už chapu.
tak budu doufat s tebou.ted to vyjde.![]()
![]()
![]()
![]()
No dy´t jo ![]()
Jestli to bude dřív nebo si budeme muse počkat…bohužel to neovlivníme.
lokofa píše:vandamara píše:No dy´t jolokofa píše:Anonymní píše:Jednou to vyjde určitě
už chapu.
![]()
![]()
![]()
Jestli to bude dřív nebo si budeme muse počkat…bohužel to neovlivníme.
krásná práce s váhou loko, gratuluju
![]()
vandamara píše:lokofa píše:krásná práce s váhou loko, gratulujuvandamara píše:No dy´t jolokofa píše:Anonymní píše:Jednou to vyjde určitě
už chapu.
![]()
![]()
![]()
Jestli to bude dřív nebo si budeme muse počkat…bohužel to neovlivníme.![]()
![]()
Snažím se
Ženy mám začít užívat i ten Gynex, když budu mít nejspíš Clostík??
Břuško začíná pobolívat, MS příjde co nevidět…
První den MS mám přijít k mudr, že mi vypočítá dny a dá léky…
Tož nevím, mám či ne?????? ![]()
Rozmarynka11 píše: Ženy mám začít užívat i ten Gynex, když budu mít nejspíš Clostík??
Tož nevím, mám či ne??????
GHynex je přírodní, bylinky…ten s clostilem nesouvisí
lokofa píše:Rozmarynka11 píše: Ženy mám začít užívat i ten Gynex, když budu mít nejspíš Clostík??GHynex je přírodní, bylinky…ten s clostilem nesouvisí
To vím Lokofo, ale jestli má smysl brát Gynex, když bude ovulace vyvolána uměle…
Ty máš zkušenost??
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:To vím Lokofo, ale jestli má smysl brát Gynex, když bude ovulace vyvolána uměle…Rozmarynka11 píše: Ženy mám začít užívat i ten Gynex, když budu mít nejspíš Clostík??GHynex je přírodní, bylinky…ten s clostilem nesouvisí
Ty máš zkušenost??
Ne nemám. Já mám ovulaci normálně.
Ale on není jen na ovulaci…spíš na srovnání, pročištění organismu. Upravuje hormony štítné žlázy..
Loky, ahoj. Tak u mě sp. doporučené šestinedělí. No a tebe chválím ta váha je super, mě se podařilo za rok a půl 18 kg. Ale je to mazec, ne dietama, kdysi velkým stresem a drží se mě samovolné hubnutí bez příčiny. ![]()
vandamara píše:
Loky, ahoj. Tak u mě sp. doporučené šestinedělí. No a tebe chválím ta váha je super, mě se podařilo za rok a půl 18 kg. Ale je to mazec, ne dietama, kdysi velkým stresem a drží se mě samovolné hubnutí bez příčiny.
Chápu správně, že to nevyšlo??jestli ano, tak mě to mrzí.
Nooo hubnutí…nedietím, žeru jak prase, ale děleně a váha jde dolu.
Moje oblíbená je pod 60kg, tak těch 58-57.
Tak se k ní chci dopracovat
jj chápeš dobře, njn. Budem už opatrnější, žádný nervy v práci, doma, s dětmi, budu jako moucha. Se..na všechno.
Můžu se zeptat kolik měříš, že chceš takovou muš váhu? Já měřím 164 a vážila jsem 70kg. Ted vážím max 52 kg a je to strašně málo, jsem unavená, náladová,… ale nevíme z čeho hubnu. Jim normálně. Jo a moje babi taky má dělenou stravu a já kdybych jí měla dodržovat, tak umřu hlady. Dělám v masně a lahůdkách, tak je ti asi janý, že se cpu tim, co prodávám
no fuj, až se ted stydím
Ale babi už zhubla kolem 25 kg. Je na tom lépe zdravotně, ale zestárla. Ps, já taky zestárla s kilama. Hi hi manžílek mě nutí to vymazat, že kecám.
nekecám
vandamara píše:
jj chápeš dobře, njn. Budem už opatrnější, žádný nervy v práci, doma, s dětmi, budu jako moucha. Se..na všechno.Můžu se zeptat kolik měříš, že chceš takovou muš váhu? Já měřím 164 a vážila jsem 70kg. Ted vážím max 52 kg a je to strašně málo, jsem unavená, náladová,… ale nevíme z čeho hubnu. Jim normálně. Jo a moje babi taky má dělenou stravu a já kdybych jí měla dodržovat, tak umřu hlady. Dělám v masně a lahůdkách, tak je ti asi janý, že se cpu tim, co prodávám
no fuj, až se ted stydím
Ale babi už zhubla kolem 25 kg. Je na tom lépe zdravotně, ale zestárla. Ps, já taky zestárla s kilama. Hi hi manžílek mě nutí to vymazat, že kecám.
nekecám
Mám necelých 165 cm.
Ale moje váha těch 57 kg byla přirozená.
jj tak to jo, tak se drž a ješte aspon kousíček dolů. Já už byla pěkná při 64 kg. I když jsem necvičila. Mažu se krémem a kůže se stáhla krásně sama. Tj nikde mi to nevisí
myslim
![]()