Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže holky já zatím MS nikde testovat budu asi až v sobotu tak uvidím! Vando můžu se zeptat o co tady jde koho Lokofa vyštvala?
Tak promiň že jsem se zeptala! No nic opouštím tuto diskui je tu husto a to mě opravdu nebaví! ![]()
Ty promiň, jen jsem nechtěla řešit kraviny, jsme tady pro radu a na pokec. Prostě si život zpříjemnit a ne se trápit.
Jasně já byla jen zvědavá! Myslím e každá z nás má svých starostí dost! A tady je k řešení něco úplně jinýho a ne blbsti!
vandamara píše:
Ona ví. Neřešim. Mám svoje starosti
Právě že řešíš a píšeš pitominy.
No ženy, tahle debata tady opravdu nepatří.
Co jste si, to jste si a už o tom nepište.
Lokofo už se Ti blíží den D, že? 10tého?? Jak se cítíš? Nějaký těhotenský příznak?
ale ale ale ale. co to vidím??? dámy zapoměli ste proč jste tady?? nechte toho uuuuž. nějak mě bolí u
když to vidím. vneste sem trošku dobre nalady a navzajem se nepožďuchujte. nestojí vám to zato. prosím prosím smutně koukam ![]()
Rozmarynka11 píše:
No ženy, tahle debata tady opravdu nepatří.
Co jste si, to jste si a už o tom nepište.Lokofo už se Ti blíží den D, že? 10tého?? Jak se cítíš? Nějaký těhotenský příznak?
Ano blíží. Zatím příznaky žádné, ani na ms ani na těhu, tak uvidíme.
michaellevik píše:
ale ale ale ale. co to vidím??? dámy zapoměli ste proč jste tady?? nechte toho uuuuž. nějak mě bolí ukdyž to vidím. vneste sem trošku dobre nalady a navzajem se nepožďuchujte. nestojí vám to zato. prosím prosím smutně koukam
Já to nevytahovala.
Ahojky, tak sice clearblue neukázal druhou, ale dnes odpoledne mi to stejně nedalo, protože ms nikde a ejhle, druhá je tam a sílí
tak snad se nám zadařilo. jupí. Co ostatní snažilky, jak jste na tom od 3.10. ?
vandamara píše:
Ahojky, tak sice clearblue neukázal druhou, ale dnes odpoledne mi to stejně nedalo, protože ms nikde a ejhle, druhá je tam a sílítak snad se nám zadařilo. jupí. Co ostatní snažilky, jak jste na tom od 3.10. ?
Gratuluju, jen tak dál.
U nás nejspíš nic. Začínám špinit.
Ale i to je úspěch, že až 26dc. Bez gynexu to bývá i 23dc
A vítat mě nemusíš. Chodím sem od začátku, co Rozmarýnka diskusi založila.