3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
koos
3.10.11 20:54

ano rozmarýnko taky jsem na tom stejně! já jsem podle výpočtu dnes 10 DPO a nic! všichni mě zatím uklidňují tím že je brzo! ale mrzutá a nsraná jsem dost!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 20:57

ROZMARYNKO-bohuzel taky, proste kdyz si to mimi prejes,tak to tam chces videt,ja zacala testovat minuly tyden,ikdyz to bylo moc brzo a i dnes stale nic…noa tos me mela videt,jak ja cumela na kazdy test,nic nevykoukala,pak zase neco treba uvidela,co mi pripadalo jako stinek druhe carky,tak nadeje,pak zase nic.schovala test a za 30vterin vytahla a cumela na to znovu,tak uz jsem to vyhodila a cekam…
ja mam cykly delsi,tak uvidim,kdy dojde ms…nebo nedojde…
vetsinou den pred MS se doma pohadame,tak uvidim,taky priznak na ms mam-rozdelal se mi brutalne ksich…achjo,ja to nehchci…
 anonym

• Citovat
  • Upravit
134
3.10.11 20:57
koos píše:
ano rozmarýnko taky jsem na tom stejně! já jsem podle výpočtu dnes 10 DPO a nic! všichni mě zatím uklidňují tím že je brzo! ale mrzutá a nsraná jsem dost!

Přesně tak…
Si říkám, že nebudu testovat, že budu čekat až se nedostaví a pak teprve… Ale jde to vydržet?? Nejhorší je to, že vím, kde ta čárka má být a už ji tam prostě vidím. Ale pokaždé ji vidím jen já… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.11 21:00
Rozmarynka11 píše:
koos píše:
ano rozmarýnko taky jsem na tom stejně! já jsem podle výpočtu dnes 10 DPO a nic! všichni mě zatím uklidňují tím že je brzo! ale mrzutá a nsraná jsem dost!
Přesně tak…
Si říkám, že nebudu testovat, že budu čekat až se nedostaví a pak teprve… Ale jde to vydržet?? Nejhorší je to, že vím, kde ta čárka má být a už ji tam prostě vidím. Ale pokaždé ji vidím jen já… :cry:

no jsem rada,ze nejsem magorek sama:-) ale je nas vic…
taky ji tanm vidim,ale sama:-))

ja mela MS 7.9. a OVU nejspis 17.18.tak nejak,takze teoreticky jsem uz 16DPO a to je dost,takze u me to nejspis nebude nic…

• Citovat
  • Upravit
214

jo vidíš to a já nevidím vůbec nic jen tu svini kntrolní! :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
Anonymní píše:
ROZMARYNKO-bohuzel taky, proste kdyz si to mimi prejes,tak to tam chces videt,ja zacala testovat minuly tyden,ikdyz to bylo moc brzo a i dnes stale nic…noa tos me mela videt,jak ja cumela na kazdy test,nic nevykoukala,pak zase neco treba uvidela,co mi pripadalo jako stinek druhe carky,tak nadeje,pak zase nic.schovala test a za 30vterin vytahla a cumela na to znovu,tak uz jsem to vyhodila a cekam…
ja mam cykly delsi,tak uvidim,kdy dojde ms…nebo nedojde…
vetsinou den pred MS se doma pohadame,tak uvidim,taky priznak na ms mam-rozdelal se mi brutalne ksich…achjo,ja to nehchci…
anonym

Jéééé, celkem jsi mě potěšila. To samé s testíkama dělám já. Myslela jsem si, že jsem už krapek divná, tak to tu raději ani psát nebudu, ale nejsem sama, takže je to nejspíš vhodné na snažilku :wink:
Mám pocit, že na ten testík koukám pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.10.11 21:02
koss píše:
jo vidíš to a já nevidím vůbec nic jen tu svini kntrolní! :zed: :pocitac:

Jenže vidím jen to vyražené místo, kde by měla být… barvy tam není ani na ducháčka…
Manžel nevidí vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.10.11 21:04

ne nejsi magorek sama já už z toho magořím slušně! jinak já měla MS taky 7 ale mě stimuloval doktor lékama a injekcí takžemě připadla ovu na 23. takže si říkám že mám opravdu ještě čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.10.11 21:06

Anonymka : 16tý den je už dost, ale dokud není MS, tak naděje je. Sice malinkatá, ale je. Tím se vždycky uklidňuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.10.11 21:08

jo jenže nezbejvá nám nic jinýho než čekat! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.11 21:10

no aspon si tady muzu o tom pokecat, protoze je to u nas tajne…
minuly mesic jsem testovala a prd,MS byla az 34DC mrcha to natahovala…
jinak zalezi na testech,u nekterch jde videt ta ryha a to je na prd,to pak furt cumim,jestli jo nebo ne…
ale staci fakt lehce ruzovy pruh a je to jasne!tak koukejte a treba bude.
ja si kazde rano rikam,nebudu testovat nebudu a nebudu a stejne pak jdu a udelam si test…a nic:-( :twisted:

tak jdu si radsi lehnout,tak papa a zitra at vidim fotecky dalnic! :srdce:
ANONYM E

• Citovat
  • Upravit
1227
3.10.11 21:28

Tak holky, taky poslusne hlasim, ze jsem dnes testovala a nic :-(
Byla jsem z toho smutna, protoze jsem mela tolik priznaku a ono nic. Asi si ty priznaky fakt clovek vsugerovava a privolava sam.
Ale jsem uplne na zacatku, takze smutek uz odesel a doufam v hezkou budoucnost s mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
3.10.11 22:55

Tak ráno?

Ahojky, ani nevíte, jak jste mě uklidnili, že v tom bláááznění nejsem sama. teda nejsme sami, protože manžel dokonce dneska šel a dokonale jeden z těch lepších rozebral a doufal, že tam bude někde schovaná, no brečela jsem smíchy, když mi to večer, když jsem přišla z práce, vyprávěl :-D . Máme testíky schované a doufáme, že jeden bude opravdu pozitivní. Dejte prosím zítra taky vědět, ať můžem blahopřát těm šťastným a aspoň se pokochat Vaší zprávičkou a radostí . :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.11 08:05

ANET:to me mrzi,ze tam nic nebylo,ale hlavne ze neztracis nadeji…

VANDARO:dobrej manzel:-)ja myslela,ze to delame jen my zenske.

jinak u me nic,v noci jsem to dostala,
ANONYM E

• Citovat
  • Upravit
134
4.10.11 08:13

Dobré ranko ženy,
já se dnes netestovala, ale změřila jsem si teplotu. Byla 36,3. V těhotenství by byla asi vyšší, ne?
Nemáte některá z Vás odkaz na tvoření grafu teplot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí