3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mandy36
1.10.11 10:03

Tak nevím co.. Test jsem si nakonec šla koupit, ale je sněhobílý a AŤ HLEDÁM, JAK HLEDÁM, DUCHA NEVIDÍM.. Ale tak mám pocit, že ještě může být brzo… Poslední menstruace začala 4.9. Vždy pravidelný cyklus 25 dnů a teď nic a to je dneska 28 pokud se nepletu.. Myslíte, že se ta čárka ještě může objevit? V podbřišku mě pobolívá už od středy, kdy jsem menstruaci měla dostat. Přitom jsem tyhle bolesti nijak vyrazne nikdy neměla… Asi sse už moc sleduju.. :-(

• Citovat
  • Upravit
Mandy36
1.10.11 10:12

Ahoj holky, tak jsem chěla přidat příspěvek a nějak se mi to zaseklo.. Tak tedy znovu, protože z téhle situace už mi vážně začíná hrabat. Poslední menstruace 4.9., vždy pravidelný cyklus 25 dnů.. Teď už je to 28 dnů a pořád nic, už jsem si udělala dva testy, ale ty jsou sněhobílé… Navíc mě pobolívá v podbřišku, už od středy. Což u mě pro změnu v domě menstruace nebylo obvyklé.. Tak nevím, myslíte, že to ještě může vyjít? :-(

• Citovat
  • Upravit
3198
1.10.11 10:21
Rozmarynka11 píše:
Ahojky všem :mavam:
Tak poslušně hlásím, že jsem zatím netestovala a čekám do pondělka. Testíky se na mě culí z poličky, ale držím s váma (některýma ) :lol:
Ty, které jste našly // moooc blahopřeji a doufám, že v pondělí nás bude víc…
Já příznaky pořád žádné. Jen mě pobolívají záda. Jakoby nad pánví, ale to žádný příznak těhotenství asi nebude :mrgreen:
Jinak krásnou sobotu všem :kytka:

ahoj, mě taky bolí záda teda spíš kostrč a na těhutestu jsem měla ve čtvrtek // tak třeba to příznak bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.10.11 10:41
trybitka píše:
Rozmarynka11 píše:
Ahojky všem :mavam:
Tak poslušně hlásím, že jsem zatím netestovala a čekám do pondělka. Testíky se na mě culí z poličky, ale držím s váma (některýma ) :lol:
Ty, které jste našly // moooc blahopřeji a doufám, že v pondělí nás bude víc…
Já příznaky pořád žádné. Jen mě pobolívají záda. Jakoby nad pánví, ale to žádný příznak těhotenství asi nebude :mrgreen:
Jinak krásnou sobotu všem :kytka:
ahoj, mě taky bolí záda teda spíš kostrč a na těhutestu jsem měla ve čtvrtek // tak třeba to příznak bude:-)

Mandy dokuď není MS, tak šance je pořád!!! Možná bys mohla jít na krev, co Ty na to?

Tribitka: Svým příspěvkem jsi mě potěšila :kytka:

Jéééééje, kdyby to tak vyšlo..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.10.11 21:54

Ahoj holky tak já mám dostat MS 4.9. a dělala jsem dnes brzo ráno test a prd sněhobílé ani náznak! Ale asi je moc brzo , ale příznaků až až! Pobolívá mě v podbřišku a cítím pnutí v prsou a občas je mě tak jak na vodě a jsem pořád unavená a o zádech ani nemluvím! Tak teda nevím?! :nevim: brala jsem teď léky na stimulaci a ještě jsem dostala nějakou injekci tak říkal doktor že by to mohlo klapnout, ale jsem tak nervozní když musím pořád čekat až budu moct testovat! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.10.11 08:03

Ahoj, tak se přiznám v pátek večer jsem to nevydržela a udělala test a jsou tam // :dance: , žádnýn duch ale jasná čárka. V sobotu jsem udělala další s menší citlivostí a jsou tam taky//, ale druhá není tak výrazná jako na mamatestu 10. A co se týká příznaků, tak žádné, pouze bolesti podbřišku a zad. Zítra dělám další test jestli bude čárka ještě sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.10.11 08:43

Ahoj holky,tak já po včerejším výletu jsem vyřízená a hlavně jsem dostala pořádnou rýmu :nevim: ale MS zatím nepřišla a tak jsem zvědavá co zítra zda do zítra příjde či budu dělat testík. Příznaky bolení v podbříšku odezněly. Takže teď bez jakýkoliv přízanků. Ještě se chci zeptat zda někdo nevíte jak se počítá špinění respektive, minulý měsíc přišla MS tak, že první den začalo špinění až další den se rozjela naplno MS. Mám i den špinění počítat jako MS? Jsem z toho zmatená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.10.11 12:17
Lemalai píše:
Ahoj, tak se přiznám v pátek večer jsem to nevydržela a udělala test a jsou tam // :dance: , žádnýn duch ale jasná čárka. V sobotu jsem udělala další s menší citlivostí a jsou tam taky//, ale druhá není tak výrazná jako na mamatestu 10. A co se týká příznaků, tak žádné, pouze bolesti podbřišku a zad. Zítra dělám další test jestli bude čárka ještě sílit.

Jéééééé, moc blahopřeji!!!!!! :hug:
Takže už tu máme víc těhulek, než snažilek, co?
Já se na to vrhnu zítra ráno. Snad budu mít taky tolik štěstí, jako vy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.10.11 18:44

Lemalai: gratuluji :kytka: ja to taky teď skoušela a nic sněhobílo :-( . a MS ma 3 dny spoždění :-) teplota klesla na 36,5 a pořad nic. nevím jestli teplote věřit. hm????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koos
2.10.11 18:47

Tak to moc gratuluji! Jinak k tomu špinění počítá se i to prostě mě doktor řekl hned od špinění je to první den MS!

• Citovat
  • Upravit
169
2.10.11 20:30

Děkuji. Všem moc přeji, aby našly taky své //. Budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.10.11 21:34
koos píše:
Tak to moc gratuluji! Jinak k tomu špinění počítá se i to prostě mě doktor řekl hned od špinění je to první den MS!

Díky za info tak to tak budu počítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.10.11 21:40

Tak holky zítra ráno už to příjde:-) já zatím MS nedostala a je to hooodně divné, ale snad mě ráno před testováním nepřekvapí. Uvidíme, těším se na ty vaše dvě čárečky. Dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.10.11 21:43

Já jsem napnutá, jako struna. Nejraději bych udělala testík hned…
Moc vám všem přeji, aby jste // našly a byly šťastné…

Krásnou noc a ještě krásnější ráááááno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.10.11 07:25

Ahoj holky, tak sleduji tuto diskuzi a rozhodla jsem se, taky sem napsat, tak se nezlobte, že jsem se sem „vetřela“. Poslední MS jsem měla 2.9. Pravidlenou ji ovšem nemám. Test jsem si dělala včera odpo (vím, že se má dělat ráno, chtěla jsem vydržet do dnešního rána, ale nevydržela to) a nic tam nebylo. ANi náznak druhé čárky. Navíc jsem si změřila teplotu a mám 36.6. JInak si ji neměřím, jen teď poslední dva dny. Z toho se asi moc soudit nedá… každopádně příznaky žádné. Všem těhulkám blahopřeji a ostatním přeji, co nejdříve //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí