3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zdenninka
28.9.11 08:58

Holky děkuji. :kytka:
No manzel me trošku překvapil, nikomu jsme to nechtely ríkat, až v prosinci ale prý to nevydrží a bude se chlubit :lol: .A na kontrolu krve a ultrazvuk jedu 6.10

• Citovat
  • Upravit
134
28.9.11 12:26

Zdeni určitě budou mít všichni radost :-)
Nezapomeň nám tu hodit fotečku !

A co ostatní?? Máte nějaké příznaky? Já ani prd… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 12:27
Rozmarynka11 píše:
Zdeni určitě budou mít všichni radost :-)
Nezapomeň nám tu hodit fotečku !A co ostatní?? Máte nějaké příznaky? Já ani prd… :-(

Taky ne.
Ale já mám ještě do ms daleko.

Navíc podle bt ani netusím kdy mohla být ovu. Jak jsem nemocná a měla jsem teploty, tak nevím no.

• Citovat
  • Upravit
134
28.9.11 12:32

Lokofo třeba budeš o to víc příjemněji překvapená. Moc bych Ti to přála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.9.11 12:37
Rozmarynka11 píše:
Lokofo třeba budeš o to víc příjemněji překvapená. Moc bych Ti to přála…

Uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
573
29.9.11 13:41

Holky můžu se přiznat MS začala 31.8. špiněním až 1.9. se rozjela na plno. OVU byla kolem 18-19.9. Ve středu jsem si dělala test a sněhobílo, ale dělala jsem si předčasně. Cyklus mám 30-32dnů, takže pokud do neděle nepřijde MS tak v pondělí testuji. Také mám mamatest. A týden po MS mě pořád pobolívá tak divně v podbříšku. Pálela mě žáha (to nikdy nedělalo) a tak uvidím, ale snažíme se asi od května či června a nikdy jsem takové příznaky neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
29.9.11 16:35
emma217 píše:
Holky můžu se přiznat MS začala 31.8. špiněním až 1.9. se rozjela na plno. OVU byla kolem 18-19.9. Ve středu jsem si dělala test a sněhobílo, ale dělala jsem si předčasně. Cyklus mám 30-32dnů, takže pokud do neděle nepřijde MS tak v pondělí testuji. Také mám mamatest. A týden po MS mě pořád pobolívá tak divně v podbříšku. Pálela mě žáha (to nikdy nedělalo) a tak uvidím, ale snažíme se asi od května či června a nikdy jsem takové příznaky neměla.

Já to mám úplně stejně jako ty 31.8 ms a 18 ovu a dneska na testu druhá čárka. Slabší než kontrolní ale vidět jde krásně. Akorát jěště se neraduju minulí měsíc to bylo taky tak a nakonec přišla ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.9.11 17:34

Ahojky Emmo, vítám Tě v klubu :-)
Příznaky vypadají nadějně, tak třeba to klapne…

Já už snad nevydržím. Zítra asi zkusím testík, kdo jde do toho semnou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 17:46

ja bych klidně šla :dance: . ovulka 20.9 a samozřejmě tuleníčko tak se snad zadařilo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.9.11 17:51

Ahoj můžu se k vám přidat? Dnes mám první den předpokládané MS a zatím nic, takže toho 3 by to mohlo být jasné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.9.11 20:10
michaellevik píše:
ja bych klidně šla :dance: . ovulka 20.9 a samozřejmě tuleníčko tak se snad zadařilo :?:

Tak zítra ráno??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.9.11 20:12
Lemalai píše:
Ahoj můžu se k vám přidat? Dnes mám první den předpokládané MS a zatím nic, takže toho 3 by to mohlo být jasné. :-)

Lemalai vítej do klubu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.9.11 20:23

Trybitka: tak tiše závidím :kytka: já měla úplně sněhobílo tak musím ještě vydržet pár dní než příjde MS nebo v pondělí znovu testnu, ale nechci zkoušet každý den, abych se na to moc nezaměřovala, mám strach aby příznaky co mám nebyly tou falešnou březostí jak v diskuzi již někdo psal :-P Někde jsem četla, že před MS u některých stoupá hladina hormonu proto se občas objevují duši na testu, ale nevím co je na tom pravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 20:25

žeby?? nemaš strach ??a u mě je to 9 DPO ja mam pocit že mě to ještě neukaže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.9.11 20:35
michaellevik píše: žeby?? nemaš strach ??a u mě je to 9 DPO ja mam pocit že mě to ještě neukaže

Strach nemám, maximálně pustím slzu. Ale naděje ještě pořád je, ikdyž by byl třeba neg.
Jsem horší jak malé děcko, které se těší na Vánoce :mrgreen:

Sama založím diskuzi, že se 3.10. testuje a pak ho chci udělat dřív, že??
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital