Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
emma217 píše:
Tak to by mě zajímalo také po ovulaci mám ne výtok ale spíše ten hlen mám jak jogurt mléčný. Neměřím si BT tak nevím.
No já na výtoky vůbec netrpím, spíš jsem to blbě napsala, ale je to tak jak ty píšeš i barva sedí. BT neměřím, ale ovu podle hlenu byla 17, ale od té doby pořád hlen, ale mléčný navíc ty bolesti podbřišku už týden a občas i záda. Pořád mám pocit, že každou chvíli přijde MS.
Tak bych se k vám taky ráda přidala, já měla dostat menstruaci už ve středu, ale zatím nic… Většinou mám cyklus 25dnů a nikdy jsem nemívala žádné příznaky extrémní, občas mě pobolívaly prsa… Teď mě pobolívá v podbřišku, tak nevím. Mám nutkání jít do lékárny pro testík.. ![]()
Mandy36 píše:
Tak bych se k vám taky ráda přidala, já měla dostat menstruaci už ve středu, ale zatím nic… Většinou mám cyklus 25dnů a nikdy jsem nemívala žádné příznaky extrémní, občas mě pobolívaly prsa… Teď mě pobolívá v podbřišku, tak nevím. Mám nutkání jít do lékárny pro testík..
Ahoj já být tebou tak do té lékárny zajdu, pokud máš pravidelný cyklus, tak 3 den po vynechání MS už by tam // mohly být vidět. Jak dlouho se snažíte?
Snažíme se už dlouho, ale teď jsem i brala Clostillbegyt, tak snad se to povedlo, jen jsme se do toho všeho stěhovali, tak se bojím aby to spíš nebylo tím stresem..
Tak mě teda naopak testovat neláká! Ty nervy vždycky, to je hrůza! Vždycky sedím na záchodě a nejde to a nejde, i kdybych si měla vyvalit bok, tak v tu chvíli se to prostě nespustí. A pak to zklamání… Teď můžu aspoň doufat! Nejradši bych netestovala vůbec a šla rovnou na krev, stejně musím, po IVF mi nedovolí vysadit léky, dokud mi výsledek domácího testu neověří z krve.
Příznaky mám všechny, je to už moje 3. IVF, takže vím, že se tím nesmím nechat zblbnout, to mě matou jen ty hormony, kterými jsem nadopovaná.
Stresem to může být. Zas někomu ale pomohlo, že měl starosti se zařizováním a stěhováním a nebyl čas moc myslet na těhu a v té době jim to vyšlo.
Ahoj hokly, včera jsem sem psala, že sem měla na testu // ta druhá o trošku slabší ale pěkně viditelná žádnej duch Test byl s citlivostí 10 a dělanej dokonce odpoledne a čárka tam byla. Co mě ale znervozňuje je to že nemám žádný příznaky. Prsa mě bolí jen, když je zmáčknu jinak nic. Jediny co mě už 3 den bolí je kostrč ale to nevím jestli může být těhu příznak:-D docela mě to znervozňuje že mě nebolí ani ty prsa. Chtěla jsem si koupit ještě test abych mohla kdyžtak ještě testnou o víkendu ale do lékarny už sem to nestihla a o víkendu mají zavřeno:(
trybitka píše:
Ahoj hokly, včera jsem sem psala, že sem měla na testu // ta druhá o trošku slabší ale pěkně viditelná žádnej duch Test byl s citlivostí 10 a dělanej dokonce odpoledne a čárka tam byla. Co mě ale znervozňuje je to že nemám žádný příznaky. Prsa mě bolí jen, když je zmáčknu jinak nic. Jediny co mě už 3 den bolí je kostrč ale to nevím jestli může být těhu příznak:-D docela mě to znervozňuje že mě nebolí ani ty prsa. Chtěla jsem si koupit ještě test abych mohla kdyžtak ještě testnou o víkendu ale do lékarny už sem to nestihla a o víkendu mají zavřeno:(
Ahojky ráda Ti odpovím
Určitě bude vše v pořádku - moje dvě kamarádky jsou toho příkladem, jedna nevěděla do 3. měsíce, že je těhu a druhá by to nevěděla taky, ale té nepřišla MS a bylo to jasné, ale jinak na sobě ani jedna nic nepocitovali… absolutně vůůbec nic…
Co já bych dala za to mít druhou čárku - zřetelnou
To já mám teď momentálně ducha na testu, bolavá prsa, svědí mě bradavky, pobolívá podbřišek a stejně si myslím, že těhu nejsem… i když tohle vše mám poprvé, ale prostě myslím si , že nic… tak se uvidí.. ale Ty si to krásně užívej
![]()
dirli : moc děkuju. Já měla minulý měsíc asi 3 pozitivní testy ale čárky nesílily a nakonec přišla ms tak mám strach, že se to bude opakovat:( vím, že se nemá testovat před ms ale někdy ji dostanu za 36 dnů někdy za 33 takže vlastně nikdy pořádně nevím:(
trybitka píše:
dirli : moc děkuju. Já měla minulý měsíc asi 3 pozitivní testy ale čárky nesílily a nakonec přišla ms tak mám strach, že se to bude opakovat:( vím, že se nemá testovat před ms ale někdy ji dostanu za 36 dnů někdy za 33 takže vlastně nikdy pořádně nevím:(
Jo tak to zná s tou délkou cyklu, mám to samé taky nikdy nevím, jestli už nebo co jako ![]()
trybitka píše:
jj a docela mě to štve. Řešila si to už nějak?
Jo jo byla jsem u jedné dr ta mi dala duphaston - ale špatné dávkování - MS sice chodila po 27 dnech, ale zablokovala mi OVU takže nic… poté mě poslala do CAR že nemá čas mě řešit… tak jsem šla k jinému dr - výbornému u něho jsem byla jeden cyklus jen tak bez ničeho, a jednou s vyvolávačkou a jelikož miminko moc chceme, tak mi udělal HP a ten je OK tak jsme zkusili na nasadit Clostilbegyt a k tomu Estrofem a nějaké vitamínky a čaje.. vitamíny a čaje už konzumuju, partner má pro jistotu taky vitamínky… a clostík začnu zobat po MS.. měla jsem už začít minulý cyklus ale chtěla jsem si dát poslední šanci jakože přírodně… mno tak se uvidí… ve skrytu duše tajně doufám, že MS nepřijde a bude mimísek, ale pokud to nevyjde nevadí… ![]()
ahoj holky. ja to mam to samé. Ms si chodila kdy se ji zachtělo. jak jsem začala brát HA tak jsem ji určovala kdy mě se chtělo. po vysazení přišla mrcha hned po 3 dnech a pak už jsem čekala jen na ovulku a tuleníčko
. teď zase čekam kdy mě svině červena překvapí dnes je 28DC testík sněhobíli
doufám že nedorazí
no já sem to neřešila dokud sme se nezačali snažit o miminko a to je od července. Začala jsem měřit baazální teplotu jestli mám vůbec ovulaci a tu podle všeho mám.Když to tenhle měsíc nevýjde, tak zajdu k dr. ať s tou délkou taky něco udělá. a můžu vědět jestli se snažíte o první nebo už nějaké dítko máte?
michaellevik: třeba je ještě brzo. Dokud nedorazí ms je pořád naděje:-)