Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, se mi téma zrovna hodí, testuju 5.10, po IVF. A i ta kartářka se mi hodí, byla jsem asi před měsícem a prý se nezadaří, manžel není ten pravej a blablabla… no jsem z toho v pr…i a mám myslet optimisticky! Díky za zkušenost, že i kartářky se pletou!
Mám v bříšku dvě embyjka, dokonce po PGD, je to 3.IVF, tak jestli se nezadaří, tak se už fakt půjdu asi picnout ![]()
Všem držím palečky!
Ahoj holky.Já byla na Ketu 19.9.dávali jsme jedno zamražené embrijko pry vypadalo nadějně 3.10. mám jít na krev takže testit mužu klidne už i dřív,taky už jsem občas slušně na nervy ![]()
To jsme,ale člověk si to nesmí moc připouštět prostě být v klidu
Stejně na sobě nic nepoznáme dokud si neuděláme test
Ahojky všem ![]()
Lofoko je mi líto, že máš tolik zklamání za sebou… Moc Ti přeji, abys byla brzy s mimuškem v náruči.
A ostatním držím palečky!!
Nejraději bych šla zkusit testík, ale asi je 7 den ještě málo na //, že?
Rozmarynka11 píše:
Ahojky všem![]()
Lofoko je mi líto, že máš tolik zklamání za sebou… Moc Ti přeji, abys byla brzy s mimuškem v náruči.
A ostatním držím palečky!!Nejraději bych šla zkusit testík, ale asi je 7 den ještě málo na //, že?
Je. to se teprve vajucho zavrtává
Jsem si to myslela a to jsem si až teď všimla, že mám testíky s citlivostí 25. Tak to budu čekat ještě dýl..... kruci ![]()
Rozmarynka11 píše:
Jsem si to myslela a to jsem si až teď všimla, že mám testíky s citlivostí 25. Tak to budu čekat ještě dýl..... kruci
Lehce dokoupíš desítkový
Ahojik holky. Muzu k Vam sice nevim jestli to do 3 vydržim. Ale pokusim se
. 17.záři jsem byla na IUI a přístí vikend bud prijde MS nebo budu delat testík ![]()
brej vecer, jestli muzu pridam se, i kdyz si myslim, ze s toho testu tam nic nevykoukam jako vzdy ![]()
Ahoj holky muzu se pridat ?? posledni MS 3.9 ovulka 20.9 .skuseli sme to jen 1 tak uvidime. muzu testovat s vama??
Rozmarynko, diky za vytvoreni teto diskuse, trefila jsi to skoro uplne presne na me
8.9.MS, 19.9. OVU, takze testovat taky muzu 3.10. Pokousime se o prvni, tak jsem z toho cela vedle
… a porad na to myslim, kudy chodim ![]()
Anet11 píše:
Rozmarynko, diky za vytvoreni teto diskuse, trefila jsi to skoro uplne presne na me8.9.MS, 19.9. OVU, takze testovat taky muzu 3.10. Pokousime se o prvni, tak jsem z toho cela vedle
… a porad na to myslim, kudy chodim
Anet11 píše:
Rozmarynko, diky za vytvoreni teto diskuse, trefila jsi to skoro uplne presne na me8.9.MS, 19.9. OVU, takze testovat taky muzu 3.10. Pokousime se o prvni, tak jsem z toho cela vedle
… a porad na to myslim, kudy chodim
to já taky:-) ovulku jsem měla 18.9. U pokoušíte se o první nebo už nějaký dítko máte?
Hezky rozepsáno tady
http://www.gynweb.cz/…-vedet-o-hcg