Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
delal si nekdo z vas tt na zacatku, myslim tim treba 8 den po ovu? Ja si delala vcera (7 den) a mela jsem tam slabouckeho ducha a dnes nic. Tak nevim co to znamenalo. Udelam si jeste asi zitra rano, to budu ten 8 den po ovu. Snad se tam ukaze mrska jedna. ![]()
Jo dělávala já. A ducha jsem měla vždycky.
Teda ani ne spíš duch, prostě stín…spíš tím,jak je vyražená ta čárka
Testuj radši až v den vynechání ms,je to spolehlivější,testovat takhle brzy je zbytečný stres a stejně si nemůžeš být 100% jistá,někdy se stane že se embryo neudrží a odejde s menstruací a vyvolává to akorát úzkost a pocit potratu. Já radím počkat do dne kdy máš dostat ms a testovat hned ráno
Držím palečky ![]()
Já jsem si dělala 9. den po ovu a duch tam byl. Viditelná slabá čárka byla až 11. den po ovulaci. Ale já mám kratší cykly ![]()
Já testovala cca 6 dní před předpokládanou ms (věděla jsem, že bych neměla, ale taky jsem to nemohla vydržet
) a na testu sněhobílo, řekla jsem si, že to vydržím a testnu až když ms vynechá. Vydržela jsem a den po předpokládané ms už tam dušík byl
Ale každá to máme jinak. Dělala jsi si stejný test ve stejnou dobu? To udělá taky své. Držím palce ![]()
Uvidim tedy az zitra rano. Mam posledni testik, tak snad tam neco bude.
Osobně jsem měla slaboulince pozitivní testy až tak 7mý den po vynechání. 8 mý den, to je přeci strašně brzo, ne?
A byla ta čárka opravdu vidět, nebo sis jí spíš vykoukala? Viděl by jí i někdo jiný?
Tak to je opravdu duch, zkus zítra, mělo by to být trošku silnější (musí to být ale stejný typ testu).
Jj, je divne ze jsem tenhle delala vcera odpo a dnes rano i odpo byly testy snehove bile. Tak ja nevim, zkusim udelat rano a uvidime.
Ahoj, není náhodou ten test na fotce ovulační test? Osobně jsem vždy měla zelený konec na ovulačním testu, těhotenský test bývá modrý…možná se pletu, ale podle mě jsou ty testy schválně takto rozlišené..
Ahoj, tak jsem si rano delala novy test a je snehove bily, mozna tam vidim nejaky malilinkaty naznak, ale asi tam nic neni. Hold jeste tyden pockam a udelam si ho tesne pred menzes.
Doufam, ze tam ta carka pak bude!!!