Duch a druhý den nic

257
24.9.11 20:39

duch

Ahoj holky,
delal si nekdo z vas tt na zacatku, myslim tim treba 8 den po ovu? Ja si delala vcera (7 den) a mela jsem tam slabouckeho ducha a dnes nic. Tak nevim co to znamenalo. Udelam si jeste asi zitra rano, to budu ten 8 den po ovu. Snad se tam ukaze mrska jedna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
24.9.11 20:42

Jo dělávala já. A ducha jsem měla vždycky.
Teda ani ne spíš duch, prostě stín…spíš tím,jak je vyražená ta čárka

• Citovat
  • Upravit
257
24.9.11 20:52

No ja jen doufam ze tam bude, pac by to bylo fakt na prd. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.9.11 20:53

Testuj radši až v den vynechání ms,je to spolehlivější,testovat takhle brzy je zbytečný stres a stejně si nemůžeš být 100% jistá,někdy se stane že se embryo neudrží a odejde s menstruací a vyvolává to akorát úzkost a pocit potratu. Já radím počkat do dne kdy máš dostat ms a testovat hned ráno :wink: Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
24.9.11 20:54

Já jsem si dělala 9. den po ovu a duch tam byl. Viditelná slabá čárka byla až 11. den po ovulaci. Ale já mám kratší cykly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
24.9.11 20:55

Já testovala cca 6 dní před předpokládanou ms (věděla jsem, že bych neměla, ale taky jsem to nemohla vydržet :oops: :roll: ) a na testu sněhobílo, řekla jsem si, že to vydržím a testnu až když ms vynechá. Vydržela jsem a den po předpokládané ms už tam dušík byl :wink: Ale každá to máme jinak. Dělala jsi si stejný test ve stejnou dobu? To udělá taky své. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
24.9.11 20:58

Uvidim tedy az zitra rano. Mam posledni testik, tak snad tam neco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.9.11 21:37

Osobně jsem měla slaboulince pozitivní testy až tak 7mý den po vynechání. 8 mý den, to je přeci strašně brzo, ne?
A byla ta čárka opravdu vidět, nebo sis jí spíš vykoukala? Viděl by jí i někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
24.9.11 21:47

Jo videl to nekdo jiny dala jsem to na net. Tady ho mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.9.11 21:52

No jo, něco tam je. Tak snad bude i nadále. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
24.9.11 21:53

Tak to je opravdu duch, zkus zítra, mělo by to být trošku silnější (musí to být ale stejný typ testu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
24.9.11 21:55

Jj, je divne ze jsem tenhle delala vcera odpo a dnes rano i odpo byly testy snehove bile. Tak ja nevim, zkusim udelat rano a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.9.11 22:01

Ahoj, není náhodou ten test na fotce ovulační test? Osobně jsem vždy měla zelený konec na ovulačním testu, těhotenský test bývá modrý…možná se pletu, ale podle mě jsou ty testy schválně takto rozlišené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
24.9.11 22:03

ne je to tehotensky, kupovala jsem je dnes v lekarne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.9.11 07:27

Ahoj, tak jsem si rano delala novy test a je snehove bily, mozna tam vidim nejaky malilinkaty naznak, ale asi tam nic neni. Hold jeste tyden pockam a udelam si ho tesne pred menzes.
Doufam, ze tam ta carka pak bude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital