Duch a druhý den nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
25.9.11 07:41

Ono se tam neco klube, kdyz to schne. No nic uz vas s tim otravovat nebudu. Napisu jak jsme na tom na konci tydne. PA a preji vsem krasnou nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13863
25.9.11 09:11
prazacka píše:
Ahoj, není náhodou ten test na fotce ovulační test? Osobně jsem vždy měla zelený konec na ovulačním testu, těhotenský test bývá modrý…možná se pletu, ale podle mě jsou ty testy schválně takto rozlišené..

Na tom proužku je napsáno hCG, to je těhotenský hormon, na ovulačním je napsáno LH :wink:

JPiggsi držím palce :wink: Dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
27.9.11 09:09

Ahoj holky, tak jsem si delala dalsi test hned rano. Nic tam neni jen snehove bilo. Ja se snad picnu, tak jsem se tesila a nic. Duch proste zmizel. Uz si zadne testy delat nebudu a pockam az do nedele jestli tu mrsku dostanu nebo ne!!! Jsem z toho fakt otravena! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
27.9.11 11:33

:kytka: Nebuď smutná.

Příspěvek upraven 03.09.14 v 06:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
27.9.11 13:23

Tak já zkusila dneska 8dpo ( aspoň myslím,páč ovu test nezkouším,tak tipuju podle velkých bolestí který mívám v půlce cyklu )a u mě sněhobílo.Hrůza,taky jsem to chtěla vydržet do neděle,ale zas mi to nedalo. :oops:

• Citovat
  • Upravit
257
27.9.11 14:46
kika 2 píše:
Tak já zkusila dneska 8dpo ( aspoň myslím,páč ovu test nezkouším,tak tipuju podle velkých bolestí který mívám v půlce cyklu )a u mě sněhobílo.Hrůza,taky jsem to chtěla vydržet do neděle,ale zas mi to nedalo. :oops:

Ahoj ja si nasla na netu tohle a po precteni jsem o hodne klidnejsi. Takze vydrz a po nedeli si udelame testiky a pak si povime co a jak :-) Jinak par priznaku mam, tak snad to bude ono. :-) http://merenibt.xf.cz/tehutesty.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
28.9.11 09:28
No to je pěkný článek.Docela mě uklidnil.No já to mám dostat někdy mezi sobotou a úterým počítám.Tak zkusím testovat v neděli a pak se uvidí.U prvního těhu jsem měla pozitiv.test 26dc a cykus 30dní,takže před ms.
JPiggsi píše:
kika 2 píše:
Tak já zkusila dneska 8dpo ( aspoň myslím,páč ovu test nezkouším,tak tipuju podle velkých bolestí který mívám v půlce cyklu )a u mě sněhobílo.Hrůza,taky jsem to chtěla vydržet do neděle,ale zas mi to nedalo. :oops:
Ahoj ja si nasla na netu tohle a po precteni jsem o hodne klidnejsi. Takze vydrz a po nedeli si udelame testiky a pak si povime co a jak :-) Jinak par priznaku mam, tak snad to bude ono. :-) http://merenibt.xf.cz/tehutesty.html
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.11 22:00

ahoj JPiggsi, Ja jsem teda si delala milion TT a skoro vsechny mi udelaly ducha.. a pak dva dny za sebou jak rikas SNEHOBILOOO… takze si taky budu muset pockat do MS a to je az za tyden… tka jestli neprijde tak si udelam TT ,ale vidim to blede, myslim ze MS dojde jak ma.,ale v hlouby duse doufam, ze ne :-D :-)

• Citovat
  • Upravit
257
3.10.11 08:05

Ahoj, tak ja to mela dostat vcera a nic. Ja dnes rano natesena ze si udelam TT a zas snehobilo, pak se utiram a tam cervena. Docela jsem byla zklamana. No tak zas za 14 dni se budem snazilkovat. Od rijna to ma byt chlapecek,podle cinskeho kalendare, tak snad se zadari. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
3.10.11 09:23

Tak já dělala tt v sobotu a taky nic to bylo 12DPO.Mám tucha že se to nepovedlo,duch by určo byl.čekám dneska nebo zítra červenou :-(

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.10.11 19:50
prazacka píše:
Ahoj, není náhodou ten test na fotce ovulační test? Osobně jsem vždy měla zelený konec na ovulačním testu, těhotenský test bývá modrý…možná se pletu, ale podle mě jsou ty testy schválně takto rozlišené..

Ovulace je LH toto je HCG

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 20:07

tak doufam, ze se to podari za tech 14 dni… u me to to taky nevypada nejak slavne… tka asi taky budu zkouset :-))) jeste teda pockam do MS jestli dojde,ale myslim, ze jo… testy sneeeehooobileee takze nemyslim, ze se neco zmeni..

• Citovat
  • Upravit
4065
4.10.11 07:43

Piggsi, u toho testu, co jsi sem dávala, jsem měla jednou úplně ukázkovou čárku,ještě výraznější než ty a na ostatních testech bílo a těhu to nebylo.. :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.10.11 08:15

No ja porad nevim jak na tom jsem. Pac v nedeli jsem to nedostala, jen hlen trochu do hneda, v pondeli rano trosicku ciste cervena a cely den zas nic. No a dnes uz vubec nic. Test si udelam asi az na konci tydne, tak uvidime co se tam objevi. Snad ty ocekavane // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.10.11 10:59
tak držím palce,někdo to tak má i když je těhu ne?já to ještě taky nedostala,tak čekám a doufám
JPiggsi píše:
No ja porad nevim jak na tom jsem. Pac v nedeli jsem to nedostala, jen hlen trochu do hneda, v pondeli rano trosicku ciste cervena a cely den zas nic. No a dnes uz vubec nic. Test si udelam asi az na konci tydne, tak uvidime co se tam objevi. Snad ty ocekavane // :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex