Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak to zkus ještě třeba za dva dny no. Těžko říct, jestli byl falešný
Držím pěsti ![]()
Jedny obyč testy co já vím vychází falešně pozitivně i chlapovi, název si ale nevzpomenu. Zkus mamatest, ten je myslím nejspolehlivější. Třeba se ukáže, držím palce.
@Anonymní píše:
@Nainuva Ano testik byl stejnej, ten ze včerejška je krasne videt, a dnes vubec nica já tak veřila.
můžeš dát fotečku toho mamatestu? je nepravděpodobné, aby jeden den byl pozitivní a druhý ne, hcg se nevylučuje tak rychle z moči ![]()
Bacha, teď zjistili, že když vyjde pozitivně chlapovi, tak má nejspíš rakovinu varlat
a jinak mamatest je opravdu nejspolehlivější ![]()
Jednou se mi stalo, že jeden den byl duch a druhý den nic a bylo to biochemické těhotenství - vajíčko se uchytilo, ale pak se pustilo a odešlo s menstruací. Ale byl to opravdu hodně slaboučký dušík, ale byl. Pokud byla čárka silnější, tak se mi taky nezdá, že by do druhého dne zmizela. Mohl to být i vadný test.
@Acinore píše:
Bacha, teď zjistili, že když vyjde pozitivně chlapovi, tak má nejspíš rakovinu varlata jinak mamatest je opravdu nejspolehlivější
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, před 2 měsíci jsem mela biochemický tehotnestvi. Vcera 1 den vynecháni ms jsem si dělala test a vyšel slaby duch, ani jsem netestovala z ranní moči. Zkusila jsem vecer pro jistotu jeste jeden a byl tam stejny duch. V pul 5 rano jsem zkusila dalsi a nic. Stalo se to některé z vas? ![]()
@Nainuva Ano testik byl stejnej, ten ze včerejška je krasne videt, a dnes vubec nic
a já tak veřila.