Duch a druhý den nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.12 08:03

@Nainuva Ano testik byl stejnej, ten ze včerejška je krasne videt, a dnes vubec nic :-( a já tak veřila.

• Citovat
  • Upravit
18223
13.11.12 08:08

No tak to zkus ještě třeba za dva dny no. Těžko říct, jestli byl falešný :think: Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.11.12 08:12

Jedny obyč testy co já vím vychází falešně pozitivně i chlapovi, název si ale nevzpomenu. Zkus mamatest, ten je myslím nejspolehlivější. Třeba se ukáže, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
13.11.12 08:15
@Anonymní píše:
@Nainuva Ano testik byl stejnej, ten ze včerejška je krasne videt, a dnes vubec nic :-( a já tak veřila.

můžeš dát fotečku toho mamatestu? je nepravděpodobné, aby jeden den byl pozitivní a druhý ne, hcg se nevylučuje tak rychle z moči ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
13.11.12 08:17

Bacha, teď zjistili, že když vyjde pozitivně chlapovi, tak má nejspíš rakovinu varlat :) a jinak mamatest je opravdu nejspolehlivější :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.12 08:22

@Seizdra Měla jsem pravě mamatest :-(

• Citovat
  • Upravit
13536
13.11.12 08:39

Jednou se mi stalo, že jeden den byl duch a druhý den nic a bylo to biochemické těhotenství - vajíčko se uchytilo, ale pak se pustilo a odešlo s menstruací. Ale byl to opravdu hodně slaboučký dušík, ale byl. Pokud byla čárka silnější, tak se mi taky nezdá, že by do druhého dne zmizela. Mohl to být i vadný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.11.12 08:41
@Acinore píše:
Bacha, teď zjistili, že když vyjde pozitivně chlapovi, tak má nejspíš rakovinu varlat :) a jinak mamatest je opravdu nejspolehlivější :)
:O no my to nezkoušeli, ale holky u nás to psaly myslím. Je to u nějakýho obyč testu z tesca :nevim: @anonymní tak to teda nevím… Ale jak tu bylo zmíněno, pokud byl včera pozitivní, druhej den se to hned nevybělí, to je blbost. Špatný by bylo, kdyby to bylo ob dva tri dny slabší, to by bylo blbý, ale takhle to možná byl nějakej zmetek test, kterej prostě neodečetl výsledek. Zkus ještě jeden :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 06:25

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, před 2 měsíci jsem mela biochemický tehotnestvi. Vcera 1 den vynecháni ms jsem si dělala test a vyšel slaby duch, ani jsem netestovala z ranní moči. Zkusila jsem vecer pro jistotu jeste jeden a byl tam stejny duch. V pul 5 rano jsem zkusila dalsi a nic. Stalo se to některé z vas? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex