Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak menzes jsem mela dostat v nedeli, nedorazila, jen jsem trochu mela zbarveny hlen. Dnes uz nemam nic. Jenze jsem si ted delala test a zas snehobilo. Tak ja nevim proc jsem ji nemela. CHjo sereme to.
.No tak uvidíš,tak buď si třeba otěhotnila před ms a nebo nějaká horm.nerovnováha.A tos takhle někdy měla?
JPiggsi píše:
Ahoj holky, tak menzes jsem mela dostat v nedeli, nedorazila, jen jsem trochu mela zbarveny hlen. Dnes uz nemam nic. Jenze jsem si ted delala test a zas snehobilo. Tak ja nevim proc jsem ji nemela. CHjo sereme to.
Jo mam uz 3 letou holcicku. To druhe chci co nejdriv, aby mezi ne nebyl moc velky vekovy rozdil.
.a chodíš už do práce?
JPiggsi píše:
Jo mam uz 3 letou holcicku. To druhe chci co nejdriv, aby mezi ne nebyl moc velky vekovy rozdil.
Ne mam rodicak na 4 roky, ted pri druhem to chcem napsat na tatu, tam se urci na kolik roku bude rodicak a pak zas hned prepisem na me.
Jinak si trochu privydelavam jako kadernice.
Tak to máš dobrý.Já mám právě na tři roky a končí mi v březnu.Tak se mi to tak blbě láme.Tak už si říkám,jestli nemám nastoupit do práce a začít se snažit až za rok.No tak jsem se zatím rozhodla,že tomu necháme úplně volný průběh,že prostě ochranu použ.nebudeme a snažit se přím taky ne.Aspoň nás to miminko překvapí.
No nevim jestli jsou 4 roky rodicaku dobre, ani bych nrekla pac od 21m ditete beru jen ty blbe 3500, takze si nemuzem nic moc nejak dovolit kupovat navic. Ja prave chtela rd ukoncit, pokud by malou vzali do skolky. Bohuzel ji nevzali, tak jsem ted i trochu rada za ty 4, ale urco by se to nejak vymyslelo. Ja chtela vzdy 2 deti a hned po sobe, abych nemusela hledat jak blb praci jen na necely rok a pak zas otehotnela a byt doma. Chtela jsem to mit vse pri jednom. No a ted se mi podarilo manzilka presvedcit, ze se RD prepise na nej, urci se na 3 roky a pak zas napise na me. Takze budem mit o 4000 vic a to prave na to miminko zatim staci, nez pujdu do prace pak. Snazime se, aby to bylo co nejdriv, tak snad se brzo zadari. ![]()
No myslela jsem že máš dobrý,že bys to stihla mít mimi do těch čtyř let.Já taky nemám školku
ale tchýně šla teď do důchodu,tak aspoň něco,i když to taky není ideální.No na jednu stranu mám taky strach,že když se vrátím netěhot.do práce tak pak tam zas budu chtít nějaký čas pobýt,aby nebyli nasratý,ale to by se mi celkový rozdíl mezi dětmi taky protáhl třebas na pět,šest let.A vůbec je mi 29,tak pak otěhot.třeba bude větší problém ještě než teď.Sakra nevím proč to teď nejde ![]()
Jj, hold jednou to jde hned a necekane a po druhe zas ne. Musime hold cekat a snazilkovat. Ja si delal vcera test a nic, takze pockam do pondeli, kdy si udelam posleni test a pokud zas nic tak zavolam mudr, proc jsem to tedy nedostala. Jestli je to tim, ze jsem vice nez pred mesicem prestala uzivat prasky nebo cim jako. Ale minule jsem to dostala presne a hodne. CHjo je to des to cekani.
Ty mas dobre, ze ta tchynka sla do duchodu. To bych vyuzila hned. Nejak si privydelat a tak.
No jenže já si nemám kde přivydělat.Pracuju v lékárně a tam kam se mám vrátit mají na brigádu plný stav a jinde taky nemají místo.A zas abych šla někam uklízet nebo tak něco mimo obor,tak to si radši ten poslední půlrok raději užiju s malým
Holky, tak jsem si dnes delala posledni test a nic, jen jedna carka.
Co mam ted delat?
Mam zavolat mudr a rict mu, ze jsem to nedostala a ze jsem jen mela zbarveny hledn? Da mi injekci na vyvolani, nebo rekne ze pockame na dalsi a uvidi se? Mam vubec to nejak resit? Diky.
JPiggsi píše:
Holky, tak jsem si dnes delala posledni test a nic, jen jedna carka.Co mam ted delat?
Mam zavolat mudr a rict mu, ze jsem to nedostala a ze jsem jen mela zbarveny hledn? Da mi injekci na vyvolani, nebo rekne ze pockame na dalsi a uvidi se? Mam vubec to nejak resit? Diky.
Ahjky včera jsem si dělala mama test a měla jsem krasneho videlitelneho ducha, dnes ovšem snědobílo.(nevim kdy mam dostst ms).Tak že spíš asi nic nebude?:-(
Včera krásný a dnes vůbec nic? Ani náznak?
byl to stejný test?