12.10.2011 testujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
804
11.10.11 21:04

Přesně tak :-) Hlavu vzhůru, v listopadu si Tě najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 21:16

Holky, držím palečky zítřejším testovatelkám, já to mám dostat v neděli a testla jsem dnes, 9DPO a byl negativní, tak nevím, myslíte, že mám ještě šanci? Byl to Mamatest 10, ale nebylo to z ranní moči. Příznaky by se i našly, ale vím, že se dá všechno vsugerovat, nebo to může mít i jiný důvod. Třeba se mi teď zhoršila pleť, a v noci blbě spím, ale za to může klidně i zítřejší úplněk. Břicho mě bolí jako na mrchu už tak od 6 DPO. Jsem zvědavá, testnu pozítří, ale moc nadějí si nedávám. Omlouvám se za inko, mám tu šmíráky :wink:
 M.

• Citovat
  • Upravit
13002
11.10.11 21:32
ja si myslim ze neni jeste nic ztraceno
Anonymní píše:
Holky, držím palečky zítřejším testovatelkám, já to mám dostat v neděli a testla jsem dnes, 9DPO a byl negativní, tak nevím, myslíte, že mám ještě šanci? Byl to Mamatest 10, ale nebylo to z ranní moči. Příznaky by se i našly, ale vím, že se dá všechno vsugerovat, nebo to může mít i jiný důvod. Třeba se mi teď zhoršila pleť, a v noci blbě spím, ale za to může klidně i zítřejší úplněk. Břicho mě bolí jako na mrchu už tak od 6 DPO. Jsem zvědavá, testnu pozítří, ale moc nadějí si nedávám. Omlouvám se za inko, mám tu šmíráky :wink:
M.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
12.10.11 10:20

ahojky holky tak co testujete ja testla a nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.11 10:24

Já dnes testla a byl tam duch tak snad poroste a bude sílit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
12.10.11 10:46
tak to tisegratuluju :palec:
SlunickoMamina píše:
Já dnes testla a byl tam duch tak snad poroste a bude sílit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
12.10.11 11:10

ahojky muzu se pridat? ja posledni ms 15.9, ovu 6.10. testovat hodlam az tak 18.10 aby to melo nejaky smysl.Tak uvidime doufam ze uz konecne budu mit //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
12.10.11 11:12

jasne ze se muzes pridat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
12.10.11 11:17
michaelas2010 píše:
jasne ze se muzes pridat

diky, uz jsem nedockava az testnu,doufam ze uz to opravdu konecne vyjde, jinak tento cyklus fakt orvu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
12.10.11 11:18

Ahoj holky, já testla a co myslíte? Nic!!Tak doufám, že mrcha aspoň brzo dorazí. Potřebuji se objednat na preventivní prohlídku a myslím na to už měsíc, tak jsem si řekla, že až to dostanu, tak zavolám Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
12.10.11 11:24

Ahoj holky, já to dneska vydržela a nezkoušela test, když včerejší byl sněhobílý. Zkusím vydržet do pátku, to budu 15.den po ovulaci a mít 4 dny zpoždění, doufám, že do té doby ms nedorazí. Teplota mi dělá radost - dnešní bt 37,1
 http://www.fertilityfriend.com/home/33d315

Zuzi a kolik dní jsi po ovu nebo kdy čekáš ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
12.10.11 11:30
Emi.kk píše:
Ahoj holky, já to dneska vydržela a nezkoušela test, když včerejší byl sněhobílý. Zkusím vydržet do pátku, to budu 15.den po ovulaci a mít 4 dny zpoždění, doufám, že do té doby ms nedorazí. Teplota mi dělá radost - dnešní bt 37,1
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315Zuzi a kolik dní jsi po ovu nebo kdy čekáš ms?

Ahoj Emíku, neznáme se ze snažilek duben 2011?
Po ovu jsem dnes asi 14.-15. den a MS má dorazit dnes či zítra. Dnes mě lehce začalit bolet prsa, spíš takový tlak a musela jsem si vzít i větší podprsenku. Protože už ta včera mi byla trochu těsná. Ale myslím, že to bude asi kvůli MS a co ty?JAk se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
12.10.11 13:04

Jo jo, jsem dubnová snažilka :-)
Já cítím už pár dní prsa, ale to většinou mívám před ms. Od víkendu mě bolí podbřišek a v kříži, takto mě vždycky bolí den dva před ms. Tak jsem zvědavá co bude, protože už jsem 13.den po ovulaci, a ms nikde, to se mi ještě nestalo, většinou už se hlásí kolem 10.-11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
12.10.11 14:29

ja myslela ze uz dorazila ale mam jen vodovy vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 15:23

Míšo, tak třeba je ještě šance..
Já nevím, začínají mě bolet prsa, což je špatné znamení :-( Podbříšek bolí pořád jako bych to měla dostat už čtvrtý, pátý den. Akorát jsem teda děsně unavená, včera jsem usínala u televize už před osmou a dneska jsem měla krizi po obědě, ale jsou teď rušné dny, tak to může být tím. Testnu zítra ráno, to budu 11 DC a jestli bude sněhobílo, tak už budu čekat na mrchu.
 M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí