Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, držím palečky zítřejším testovatelkám, já to mám dostat v neděli a testla jsem dnes, 9DPO a byl negativní, tak nevím, myslíte, že mám ještě šanci? Byl to Mamatest 10, ale nebylo to z ranní moči. Příznaky by se i našly, ale vím, že se dá všechno vsugerovat, nebo to může mít i jiný důvod. Třeba se mi teď zhoršila pleť, a v noci blbě spím, ale za to může klidně i zítřejší úplněk. Břicho mě bolí jako na mrchu už tak od 6 DPO. Jsem zvědavá, testnu pozítří, ale moc nadějí si nedávám. Omlouvám se za inko, mám tu šmíráky ![]()
M.
Anonymní píše:
Holky, držím palečky zítřejším testovatelkám, já to mám dostat v neděli a testla jsem dnes, 9DPO a byl negativní, tak nevím, myslíte, že mám ještě šanci? Byl to Mamatest 10, ale nebylo to z ranní moči. Příznaky by se i našly, ale vím, že se dá všechno vsugerovat, nebo to může mít i jiný důvod. Třeba se mi teď zhoršila pleť, a v noci blbě spím, ale za to může klidně i zítřejší úplněk. Břicho mě bolí jako na mrchu už tak od 6 DPO. Jsem zvědavá, testnu pozítří, ale moc nadějí si nedávám. Omlouvám se za inko, mám tu šmíráky
M.
Já dnes testla a byl tam duch tak snad poroste a bude sílit
SlunickoMamina píše:
Já dnes testla a byl tam duch tak snad poroste a bude sílit
ahojky muzu se pridat? ja posledni ms 15.9, ovu 6.10. testovat hodlam az tak 18.10 aby to melo nejaky smysl.Tak uvidime doufam ze uz konecne budu mit //
michaelas2010 píše:
jasne ze se muzes pridat
diky, uz jsem nedockava az testnu,doufam ze uz to opravdu konecne vyjde, jinak tento cyklus fakt orvu ![]()
Ahoj holky, já testla a co myslíte? Nic!!Tak doufám, že mrcha aspoň brzo dorazí. Potřebuji se objednat na preventivní prohlídku a myslím na to už měsíc, tak jsem si řekla, že až to dostanu, tak zavolám Dr…
Ahoj holky, já to dneska vydržela a nezkoušela test, když včerejší byl sněhobílý. Zkusím vydržet do pátku, to budu 15.den po ovulaci a mít 4 dny zpoždění, doufám, že do té doby ms nedorazí. Teplota mi dělá radost - dnešní bt 37,1
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
Zuzi a kolik dní jsi po ovu nebo kdy čekáš ms?
Emi.kk píše:
Ahoj holky, já to dneska vydržela a nezkoušela test, když včerejší byl sněhobílý. Zkusím vydržet do pátku, to budu 15.den po ovulaci a mít 4 dny zpoždění, doufám, že do té doby ms nedorazí. Teplota mi dělá radost - dnešní bt 37,1
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315Zuzi a kolik dní jsi po ovu nebo kdy čekáš ms?
Ahoj Emíku, neznáme se ze snažilek duben 2011?
Po ovu jsem dnes asi 14.-15. den a MS má dorazit dnes či zítra. Dnes mě lehce začalit bolet prsa, spíš takový tlak a musela jsem si vzít i větší podprsenku. Protože už ta včera mi byla trochu těsná. Ale myslím, že to bude asi kvůli MS a co ty?JAk se cítíš?
Jo jo, jsem dubnová snažilka ![]()
Já cítím už pár dní prsa, ale to většinou mívám před ms. Od víkendu mě bolí podbřišek a v kříži, takto mě vždycky bolí den dva před ms. Tak jsem zvědavá co bude, protože už jsem 13.den po ovulaci, a ms nikde, to se mi ještě nestalo, většinou už se hlásí kolem 10.-11.
Míšo, tak třeba je ještě šance..
Já nevím, začínají mě bolet prsa, což je špatné znamení
Podbříšek bolí pořád jako bych to měla dostat už čtvrtý, pátý den. Akorát jsem teda děsně unavená, včera jsem usínala u televize už před osmou a dneska jsem měla krizi po obědě, ale jsou teď rušné dny, tak to může být tím. Testnu zítra ráno, to budu 11 DC a jestli bude sněhobílo, tak už budu čekat na mrchu.
M.