Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
SlunickoMamina píše:
A tu je druhé foto
nezbývá než čekat, kdy má přijít MS?
SlunickoMamina píše:
A tu je druhé foto
Ještě je asi brzo…uvidíš
držím palce
![]()
LucieB84 píše:
Ahoj, můžu se přidat k Vám? Sice jsem netestovala včera, ale čeká mě to o víkendu
michaelas2010 píše:
jasne muzes
LucieB84 píše:
Ahoj, můžu se přidat k Vám? Sice jsem netestovala včera, ale čeká mě to o víkendu
No ja mela potrebu vyplencat ten posledni test, aspon si dam ted pokoj protoze nez dojdu do mesta, tak si myslim ze to nebude driv nez v den ms
jsem tydyt ja to vim ale co kdyby prece
.Jsem dnes 7DPO a uz jsem musela vyzkouset test, zamo ze nic, bílo ![]()
To já jsem 9DPO a taky test nic neukázal,myslím si že je ještě brzy.
Dobré ráno, dnes ráno na testu // druhá sice slabá, ale je tam!!!! Já mám takovou radost
, doufám, že se tam prďola udrží přes termín MS.
Všem ostatním držím palečky
Ahoj holky,jsem zoufalá poraďte, MS jsem měla naposledy 1.-6.9.2011, nyní jsem ji měla dostat 5.10.2011. Těhotenský test jsem si dělala 13.10.2011, ale vyšel mi negativní. Myslíte si, že je na test ještě brzy?? O miminko se snažíme už od května 2011. MS jsem měla pravidelnou do září, jak píšu víše. Děkuji za radu.
A jakou citlivost měl test? Zkus použít mamatest ten má citlivost 10
Nensy píše:
Ahoj holky,jsem zoufalá poraďte, MS jsem měla naposledy 1.-6.9.2011, nyní jsem ji měla dostat 5.10.2011. Těhotenský test jsem si dělala 13.10.2011, ale vyšel mi negativní. Myslíte si, že je na test ještě brzy?? O miminko se snažíme už od května 2011. MS jsem měla pravidelnou do září, jak píšu víše. Děkuji za radu.