12.10.2011 testujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2219
11.11.11 14:45

Holky a kdy zkusíte testit? Počkáte do termínu?
Já jsem dneska 30. DC, ale moc netuším, kdy byla ovu, z grafu jsem tento cyklus paf :mrgreen:
 http://www.fertilityfriend.com/home/33d315

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.11.11 15:51
karolon píše:
Verunko :
já to tu mrchu taky čekám v úterý.Jak se cítíš?Mě začaly pobolívat prsa a jsem šíleně unavená a pořád naštvaná a protivná.

Cítím se stejně jako ty hlavně s tou únavou a protivností :-P asi to bude jen tím počasím........ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.11.11 20:51

Verunko:
A kdy budeš testovat?Já se bojím testovat,přitom jsem zvědavá ale skusím to v pondělí,to by mohlo už být něco vidět.
Budu tedy doufat,že ta náladovost je opravdu tím počasím :-))) tak dej vědět jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
14.11.11 09:43
karolon píše:
Verunko:
A kdy budeš testovat?Já se bojím testovat,přitom jsem zvědavá ale skusím to v pondělí,to by mohlo už být něco vidět.
Budu tedy doufat,že ta náladovost je opravdu tím počasím :-))) tak dej vědět jak jsi dopadla

Mám to dostat až zítra,tak ještě s testováním počkám. Tak dej vědět jak jsi dneska dopadla ty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 17:21

Ahoj Verunko,
tak já dnes test negativní,ale byla jsem u doktora a říkal že mám vysokou sliznici tak by to možná mohlo vyjít ale je divný že test nic,možná bylo ještě brzy.
Tak uvidím zítra či ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
14.11.11 20:30

Ahojky holky hlasam ze jsem 15 dni po revizi a uz mi po 14 dnech /vcera/dorazila normalni ms, nevim jestli fakt pockat tech 6nedel nebo 3mesice / 2 menst. cykly, nebo si mam „odkramovat“ a mame na to hupsnout, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.11.11 08:56

Já teda s revizí zkušenosti nemám, ale počkala bych asi ty 2 menstr. cykly. Protože známá takhle otěhotněla po revizi, čekala dvojčata, jedno umřelo v průběhu těhu a zůstala jí dcerka postižená dawnovým syndromem a prej jí doktoři řikali že to může být i právě kvůli tomu že zapadla hned po revizi. Tak nevím co je na tom pravdy :nevim: , ale za mě počkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
15.11.11 09:22
karolon píše:
Verunko:

Tak to držim palečky , koukej mi pak dát vědět :-D já testovat nebudu, jelikož jsem to dne přesně po 28 dnech dostala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
15.11.11 09:30
Snazilka2010 píše:
Ahojky holky hlasam ze jsem 15 dni po revizi a uz mi po 14 dnech /vcera/dorazila normalni ms, nevim jestli fakt pockat tech 6nedel nebo 3mesice / 2 menst. cykly, nebo si mam „odkramovat“ a mame na to hupsnout, co myslite?
ja k vam nepatrim jen mam zkusenosti s revizi mela by jsi pockat tak pul roku protoze je to lepsi pro mimi kdyz je deloha vice prokrvena po vicisteni neni skoro prokrvena ja cekala dokonce rok a ted jsem tehua snad bude vse v poradku :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
15.11.11 09:36
a-šmudlinka píše:
Snazilka2010 píše:
ja k vam nepatrim jen mam zkusenosti s revizi mela by jsi pockat tak pul roku protoze je to lepsi pro mimi kdyz je deloha vice prokrvena po vicisteni neni skoro prokrvena ja cekala dokonce rok a ted jsem tehua snad bude vse v poradku :-D

Me doktor rekl ze jen 3mesice, kvuli zimnim virozam.Ale nekdo rika ze staci 6nedel, ja o to prosla na samym zacatku, pry kdyz je to 8 a vice tydnu tak tech 6mesicu ale ja byla jen 6+0,a jeste to bylo biochemicky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
15.11.11 09:40
Snazilka2010 píše:
a-šmudlinka píše:
Snazilka2010 píše:
ja k vam nepatrim jen mam zkusenosti s revizi mela by jsi pockat tak pul roku protoze je to lepsi pro mimi kdyz je deloha vice prokrvena po vicisteni neni skoro prokrvena ja cekala dokonce rok a ted jsem tehua snad bude vse v poradku :-D
Me doktor rekl ze jen 3mesice, kvuli zimnim virozam.Ale nekdo rika ze staci 6nedel, ja o to prosla na samym zacatku, pry kdyz je to 8 a vice tydnu tak tech 6mesicu ale ja byla jen 6+0,a jeste to bylo biochemicky..

tak to jo tak to je asi neco jineho ale radi pockat jak rilak doktor bude to lepsi pro tebe i detatko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
15.11.11 14:40

Verunko:
Tak to je mi moc líto že to nevyšlo.
Já to zatím nedostala ale začíná mě bolet břicho takže si myslím že to do zítra taky dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
15.11.11 15:29
karolon píše:
Verunko:
Já to zatím nedostala ale začíná mě bolet břicho takže si myslím že to do zítra taky dostanu.

Nezoufej,ještě o nic nejde :-) a jak dloho se snažíte? Nějak v to ztrácím přehled :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
15.11.11 18:52
No snažíme se od začátku července.Doma mám 7letou dcerku,tak doufám že jí brzy pořídíme sourozence.Už docela zoufám,doktor řekl jak do dubna neotěhotním že se to začne řešit.Já jsem prý vpořádku takže je na řadě přítel.
Verunka8 píše:
karolon píše:
Verunko:
Nezoufej,ještě o nic nejde :-) a jak dloho se snažíte? Nějak v to ztrácím přehled :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.11.11 12:47
karolon píše:
No snažíme se od začátku července.Doma mám 7letou dcerku,tak doufám že jí brzy pořídíme sourozence.Už docela zoufám,doktor řekl jak do dubna neotěhotním že se to začne řešit.Já jsem prý vpořádku takže je na řadě přítel.
Verunka8 píše:
karolon píše:
Verunko:
Nezoufej,ještě o nic nejde :-) a jak dloho se snažíte? Nějak v to ztrácím přehled :-P

Tak mi se snažíme teprve od října,takže to beru sportovně :-D doufám,že vám to vyjde co nejdříve 7letá holčička by už potřebovala sourozence :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí