Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,já ted momentálně marodím,pokousal mě v práci na silvestra pes.13 tého ledna má nepřijít MS,tak snad už by to mohlo klapnout,gel používáme tak uvidíme.
A co vy holky,kdy budete testit?
Ahoj holky,tak jak pokračujete ve snažení?
Mám to dostat za 4dny ale bojím se testovat,spíš MS čekám,začaly mě bolet prsa a jsem nervní.
karolon píše:
Ahoj holky,tak jak pokračujete ve snažení?
Mám to dostat za 4dny ale bojím se testovat,spíš MS čekám,začaly mě bolet prsa a jsem nervní.
Ahojky,tak to jsme na tom stejně já to mám dostat ve čtvrtek. Prsa mě bolej už od čtvrtka,ale bojim se, jestli jsem si to nevsugerovala ![]()
Ahoj Veru,tak já to nevydržela a testla,a samozřejmě nic.
A ještě ktomu mám nějakou střevní a žaludeční chřipku,to je děs jak mi je špatně.
Doufám že tu někdo prolomí už konečně ledy.
karolon píše:
A ještě ktomu mám nějakou střevní a žaludeční chřipku,to je děs jak mi je špatně.
Doufám že tu někdo prolomí už konečně ledy.
Já jsem testovala už v sobotu a to byla pěkná blbost samozřejně nic
Koukej se brzy uzdravit. Máš pravdu už by chtělo,aby to tady někdo prolomil jsme taková smutná diskuze ![]()
Verunka8 píše:To jo,já ještě testovala dneska a zase nic,takže si myslím že to zítra nebo v pátek dostanu.Protože test by to už ukázal co?Alespoň duch by tam byl.karolon píše:Já jsem testovala už v sobotu a to byla pěkná blbost samozřejně nic
Doufám že tu někdo prolomí už konečně ledy.Koukej se brzy uzdravit. Máš pravdu už by chtělo,aby to tady někdo prolomil jsme taková smutná diskuze
karolon píše:Verunka8 píše:To jo,já ještě testovala dneska a zase nic,takže si myslím že to zítra nebo v pátek dostanu.Protože test by to už ukázal co?Alespoň duch by tam byl.karolon píše:Já jsem testovala už v sobotu a to byla pěkná blbost samozřejně nic
Doufám že tu někdo prolomí už konečně ledy.Koukej se brzy uzdravit. Máš pravdu už by chtělo,aby to tady někdo prolomil jsme taková smutná diskuze
Já se docela testovat bojim,abych nebyla zklamaná
a jak dlouho se snažíte nevím,jestli jsem se tě ptala............
Verunka8 píše:Veru,mi se snažíme 7 měsíců,docela už začínám mít depku když to každý měsíc dostanu.Ještě dokud MS nedorazí tak tiše doufám,že se třeba zadařilo,i když si myslím že by to už test ukázal.karolon píše:Já se docela testovat bojim,abych nebyla zklamanáVerunka8 píše:To jo,já ještě testovala dneska a zase nic,takže si myslím že to zítra nebo v pátek dostanu.Protože test by to už ukázal co?Alespoň duch by tam byl.karolon píše:Já jsem testovala už v sobotu a to byla pěkná blbost samozřejně nic
a jak dlouho se snažíte nevím,jestli jsem se tě ptala............
Tak já už jsem taky testovala a nic
tak budu čekat kdy MS dorazí...... my se snažíme od začátku října není to sice,tak dlouho,ale už mě začí malinko ničit ![]()
Verunka8 píše:
Tak já už jsem taky testovala a nictak budu čekat kdy MS dorazí...... my se snažíme od začátku října není to sice,tak dlouho,ale už mě začí malinko ničit
karolon píše:
Veru,to tě úplně chápu,taky během dneška čekám,asi vnoci dorazí.Ale nesmíme to vzdávat,začne jaro,skončí depresivní nálady a určo to půjde.
Tak pak písni zda MS dorazila či ne.
Verunka8 píše:
Tak já už jsem taky testovala a nictak budu čekat kdy MS dorazí...... my se snažíme od začátku října není to sice,tak dlouho,ale už mě začí malinko ničit
Určitě ti dám vědět. držim ti palečky a vzdávat se určitě nesmíme to co nás pak bude čekat je sladká odměna ![]()
Verunka8 píše:
Tak jsem to taky dostala hůrá do dalšího snažení...........
karolon píše:žádnou depku na to se vyprdni
No já dneska ráno takyach jo,mám z toho vždycky depku.
Ale pokračujeme,nevzdáváme se.Verunka8 píše:
Tak jsem to taky dostala hůrá do dalšího snažení...........