12.10.2011 testujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
2.1.12 16:15

Ahojky,já ted momentálně marodím,pokousal mě v práci na silvestra pes.13 tého ledna má nepřijít MS,tak snad už by to mohlo klapnout,gel používáme tak uvidíme.
A co vy holky,kdy budete testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
2.1.12 16:27

ja ted cekam na ovulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.1.12 14:09

Ahoj holky,tak jak pokračujete ve snažení?
Mám to dostat za 4dny ale bojím se testovat,spíš MS čekám,začaly mě bolet prsa a jsem nervní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
9.1.12 19:18
karolon píše:
Ahoj holky,tak jak pokračujete ve snažení?
Mám to dostat za 4dny ale bojím se testovat,spíš MS čekám,začaly mě bolet prsa a jsem nervní.

Ahojky,tak to jsme na tom stejně já to mám dostat ve čtvrtek. Prsa mě bolej už od čtvrtka,ale bojim se, jestli jsem si to nevsugerovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.1.12 20:59

Ahoj Veru,tak já to nevydržela a testla,a samozřejmě nic.
A ještě ktomu mám nějakou střevní a žaludeční chřipku,to je děs jak mi je špatně.
Doufám že tu někdo prolomí už konečně ledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.1.12 11:05
karolon píše:
A ještě ktomu mám nějakou střevní a žaludeční chřipku,to je děs jak mi je špatně.
Doufám že tu někdo prolomí už konečně ledy.

Já jsem testovala už v sobotu a to byla pěkná blbost samozřejně nic :) Koukej se brzy uzdravit. Máš pravdu už by chtělo,aby to tady někdo prolomil jsme taková smutná diskuze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.1.12 11:55
Verunka8 píše:
karolon píše:
Já jsem testovala už v sobotu a to byla pěkná blbost samozřejně nic :) Koukej se brzy uzdravit. Máš pravdu už by chtělo,aby to tady někdo prolomil jsme taková smutná diskuze :(
To jo,já ještě testovala dneska a zase nic,takže si myslím že to zítra nebo v pátek dostanu.Protože test by to už ukázal co?Alespoň duch by tam byl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.1.12 12:14
karolon píše:
Verunka8 píše:
karolon píše:
Já jsem testovala už v sobotu a to byla pěkná blbost samozřejně nic :) Koukej se brzy uzdravit. Máš pravdu už by chtělo,aby to tady někdo prolomil jsme taková smutná diskuze :(
To jo,já ještě testovala dneska a zase nic,takže si myslím že to zítra nebo v pátek dostanu.Protože test by to už ukázal co?Alespoň duch by tam byl.

Já se docela testovat bojim,abych nebyla zklamaná :( a jak dlouho se snažíte nevím,jestli jsem se tě ptala............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.1.12 19:17
Verunka8 píše:
karolon píše:
Verunka8 píše:
karolon píše:
To jo,já ještě testovala dneska a zase nic,takže si myslím že to zítra nebo v pátek dostanu.Protože test by to už ukázal co?Alespoň duch by tam byl.
Já se docela testovat bojim,abych nebyla zklamaná :( a jak dlouho se snažíte nevím,jestli jsem se tě ptala............
Veru,mi se snažíme 7 měsíců,docela už začínám mít depku když to každý měsíc dostanu.Ještě dokud MS nedorazí tak tiše doufám,že se třeba zadařilo,i když si myslím že by to už test ukázal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
12.1.12 08:45

Tak já už jsem taky testovala a nic :( tak budu čekat kdy MS dorazí...... my se snažíme od začátku října není to sice,tak dlouho,ale už mě začí malinko ničit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.1.12 14:23
Veru,to tě úplně chápu,taky během dneška čekám,asi vnoci dorazí.Ale nesmíme to vzdávat,začne jaro,skončí depresivní nálady a určo to půjde.
Tak pak písni zda MS dorazila či ne. ;)
Verunka8 píše:
Tak já už jsem taky testovala a nic :( tak budu čekat kdy MS dorazí...... my se snažíme od začátku října není to sice,tak dlouho,ale už mě začí malinko ničit :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
12.1.12 14:53
karolon píše:
Veru,to tě úplně chápu,taky během dneška čekám,asi vnoci dorazí.Ale nesmíme to vzdávat,začne jaro,skončí depresivní nálady a určo to půjde.
Tak pak písni zda MS dorazila či ne. ;)
Verunka8 píše:
Tak já už jsem taky testovala a nic :( tak budu čekat kdy MS dorazí...... my se snažíme od začátku října není to sice,tak dlouho,ale už mě začí malinko ničit :(

Určitě ti dám vědět. držim ti palečky a vzdávat se určitě nesmíme to co nás pak bude čekat je sladká odměna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
13.1.12 12:06

Tak jsem to taky dostala hůrá do dalšího snažení........... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
13.1.12 14:30
No já dneska ráno taky :-( ach jo,mám z toho vždycky depku.
Ale pokračujeme,nevzdáváme se.
Verunka8 píše:
Tak jsem to taky dostala hůrá do dalšího snažení........... :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
18.1.12 10:07
karolon píše:
No já dneska ráno taky :-( ach jo,mám z toho vždycky depku.
Ale pokračujeme,nevzdáváme se.
Verunka8 píše:
Tak jsem to taky dostala hůrá do dalšího snažení........... :)
žádnou depku na to se vyprdni :lol: a hurá do snažení, to nás zase čeká perné období :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí