Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Holky, nadějným testovatelkám držím pořád palce! Já jsem si to blbě spočítala a MS bych měla dostat až v neděli, občas mám pocit, že určitě dorazí, pak mě zase tak divně píchá v břiše a zvedá se mi žaludek, že tiše doufám. Ještě jsem zkusila testík, ale jen opravdu pidi dušík a už bych měla být 12-13 DPO, tak myslím, že už by měla být pěkná čárka.
M.
me prijde ze tam mas to samy co vyse ja na testu,takze spise zatim nic,zkus testit pozdeji,treba i ovu byla pozdeji
karolon píše:
Clearblue jsem měla a bývá často falešně pozitivní,raději mám mamatest.
nenasla jsem, kde jsi vycetla ten Clear blue, nemuzu se napojit na diskuzi
![]()
Snažilko, jo, máme to tak nastejno. U mě určitě nebyla ovulka později, takže to vidím hodně blbě a mám pocit, že už se se mrcha hlásí a možný dorazí už zítra
Škoda, hodně jsem tomuhle měsíci věřila. Tobě držím pořád palce!
M.
Anonymní píše:
Snažilko, jo, máme to tak nastejno. U mě určitě nebyla ovulka později, takže to vidím hodně blbě a mám pocit, že už se se mrcha hlásí a možný dorazí už zítraŠkoda, hodně jsem tomuhle měsíci věřila. Tobě držím pořád palce!
M.
Ja tomu porad verim,ale zahlasilo se u me v noci boleni bricha s takovymi stahy,jakoby.Ale nebyla to typicka boles pri ms,tu mam takovou tupe bodavou,tak nevim,ms bych mela dostat ve ctvrtek, dneska jsem 10DPO
U tebe to vypadá nadějně, když jsi dnes teprve 10 DPO a máš takové netypické bolesti, držím palce!! Já BT jen 36,7 a už i trochu špiním, takže zítra mrcha dorazí v plné parádě
No co,hurá do dalšího snažení ![]()
M.
Holky koukala jsem na diskuze jeslti ovu test muze urcit tehotenstvi,holky pisi ze je to mozny,ale musi byt carka stejne silna jako kontrolni,pak by pry mel vyjit pozitivni i tehu test (vzetsup lh je po cely cyklus,ale po ovu je testovaci carecka hodne svetlounka), a ja protoze nemam doma tehu test, jsem si rekla ze to aspon zkusim co ten ovu test udela, a holky verte nebo ne, carka je strejne silna, vim ze to nic neznamena, ale mozna az si v utery udelam ten test bude pozitivni, vim ze mi hrabe, ale uz se nemuzu dockat, budu se modlit aby mrcha nedorazila
posilam fotku je trochu tmava,ale je to tam fakt videt rekla bych ze je dost tmava.Je do dnes 10DPO, 31DC
Teda, to by bylo super, věřím tomu, že to u tebe vyšlo!! Proč by jinak ten ovu test vyšel pozitivní?
![]()
M.
nevim
zobrazuje se ti velka nebo mala ta fotka?
Asi malá co? tady je vetsí ![]()
Snazilka2010 píše:
michaelas2010 píše:
tak to je jasny dalsi tehulka,vim ze je to ovu tesuvidis ze na tehu testu taky budou 2/
Snazilka2010 píše:
uvidime dneska si jedu koupit testik, a zitra zkusim testit to budu 11DPO tak uvidime, mam radost ale abych to pak fakt nedostala
,bojim bojim,chcu aby byl pozitivni
Snazilka2010 píše:
Tak to je jasný
. Já 32DC měla už taky slušnou čárku ![]()
Markéta80: Ale to je ovu testik, je mozny aby byl pozitivni 10dni po ovulce?zitra testim Mamatestem