Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Snazilka2010 píše:michaelas2010 píše:Kdyby bylo po mym a testy se mohly delat druhy den po styku, byla bych jenom pro, ale musim jeste tyden 6dni cekat s tetovanim :-/
Snazilka2010 píše:michaelas2010 píše:jo za to ted mi je blbe:D
aspon ze ti chutnalo
Snazilka2010 píše:
co?
Ahojte holky, tak u mě asi nic, ráno jsem udělala testík a ani slabá čárečka, 11 DPO už by podle mě byla
Ale všechno je to nějaké zvláštní, jsem pořád strašně unavená a mám i hodně bílého hleníku, který před MS vůbec nemívám. Ale prsa pobolívají, tak asi mrcha v neděli dorazí
Test už dělat nebudu a počkám na ni..A co vy??
M.
Anonymní píše:
Ahojte holky, tak u mě asi nic, ráno jsem udělala testík a ani slabá čárečka, 11 DPO už by podle mě bylaAle všechno je to nějaké zvláštní, jsem pořád strašně unavená a mám i hodně bílého hleníku, který před MS vůbec nemívám. Ale prsa pobolívají, tak asi mrcha v neděli dorazí
Test už dělat nebudu a počkám na ni..A co vy??
M.
Anonymní taky myslím že nic není ztraceno ![]()
U mě včera slabé špinění, dneska už silnější, tak očekávám že se rozjede na ms. I když teplota se drží pořád na 37,1, co myslíte?
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
No já taky vydržím,MS má dorazit v pondělí,ale pálí mě hrozně prsa,ale s TS počkám až do pondělí.Holky držím Vám všem pěsti at to vyjde.
Emi.kk píše:
Anonymní taky myslím že nic není ztraceno
U mě včera slabé špinění, dneska už silnější, tak očekávám že se rozjede na ms. I když teplota se drží pořád na 37,1, co myslíte?
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
teplotka se sice drzi, ale kdyz ja zkousela merit tak mi klesla az dve hodiny po ms, a druhy den byla jeste o stupinek nizsi, takze je to individualni, pokud se mrcha nerozjede a bude to jen par denni spineni, muze to byt tehu
Já mam diagnozu neplodnosti
. Sice jsme otěhotněla ale po delší době stimulace clostíkem a ted jsme se nesnažili, normálně vůbec nemam ovulaci ale tohle je asi jasný co
dneska jsem 37DC
Markéta80 píše:
Já mam diagnozu neplodnosti. Sice jsme otěhotněla ale po delší době stimulace clostíkem a ted jsme se nesnažili, normálně vůbec nemam ovulaci ale tohle je asi jasný co
![]()
dneska jsem 37DC
to jsou jasne //.Ja chcu takyyy ![]()
Ahoj, můžu se přidat k Vám? Sice jsem netestovala včera, ale čeká mě to o víkendu ![]()
Markéta80 píše:
a ještě digi testtakže o vadný mamatest asi fakt nejde
Závidím, ale moc ti to přeju…sand se jednou taky dočkám…:-)
Mě dnes mrcha dorazila… ![]()
JennyD píše:Markéta80 píše:Závidím, ale moc ti to přeju…sand se jednou taky dočkám…:-)
a ještě digi testtakže o vadný mamatest asi fakt nejde
Mě dnes mrcha dorazila…
to mě mrzí
ale když se povedlo i mě
při mojí diagnoze tak věřim že se povede všem
Tak to je včera na obou je to slabé a dnes nic sněhobílo tak nevím bolí mě břicho mám pocit že jsem to dostala ale nic k tomu zvláštní bílý hlen který nemívám bolí mě prsa a je mi dost mdlo a slabo ovu byla 1.10.2011 tak nevím myslíte že by to ještě mohlo klapnout???