Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Snazilka2010 píše:
Markéta80: Ale to je ovu testik, je mozny aby byl pozitivni 10dni po ovulce?zitra testim Mamatestem
Holky, tak jsem naštvaná MS se dostavila. Ale je mi divný, že až o 11dní později. Stalo se to některé z Vás? Nebo je tam ještě šance… Poraďte prosím. Jinak všem, kterým to vyšlo velmi tiše gratuluji.
Ahojky holky tak vam posilam fotku je delana asi ve 3:30 protze se mi chtelo curat
,proto je tak tmava, taky nekvalitni fotak.Vidite tam neco? ja teda jo a ve skutecnosti jeste lip,jen se bojim,aby to sililo,neni to falesny duch ze ne?
Snazilka2010 píše:
Ahojky holky tak vam posilam fotku je delana asi ve 3:30 protze se mi chtelo curat,proto je tak tmava, taky nekvalitni fotak.Vidite tam neco? ja teda jo a ve skutecnosti jeste lip,jen se bojim,aby to sililo,neni to falesny duch ze ne?
něco vidět je
, kolik dní máš do MS? Mě na těch fotkách je to taky vidět hůř
, radim testovat za 2-3 dny ale radit nemůžu protože já testovala každý den ![]()
Markéta80: eventuelne bych ji mela dostat ve ctvrtek, ale clovek nikdy nevi, jak to mam nepravidelny, tak ani nejak nevim jak dlouhou mam lutealku, ale dneska jsem 11DPO
Snazilka2010 píše:
Markéta80: eventuelne bych ji mela dostat ve ctvrtek, ale clovek nikdy nevi, jak to mam nepravidelny, tak ani nejak nevim jak dlouhou mam lutealku, ale dneska jsem 11DPO
To jsi ještě málo, já testovala až 32DC a už byla krásně vidět, no taky mě vůbec nenapadlo těhotenství jinak bych testila určitě od 26DC ![]()
Markéta80 píše:Snazilka2010 píše:To jsi ještě málo, já testovala až 32DC a už byla krásně vidět, no taky mě vůbec nenapadlo těhotenství jinak bych testila určitě od 26DC
no ja jsem taky dneska 32DC, posledni ms 15.9. ovulace 21DC
Snazilka2010 píše:
no jMarkéta80 píše:no ja jsem taky dneska 32DC, posledni ms 15.9. ovulace 21DCSnazilka2010 píše:To jsi ještě málo, já testovala až 32DC a už byla krásně vidět, no taky mě vůbec nenapadlo těhotenství jinak bych testila určitě od 26DC
Jo aha, já měla poslední MS 7.9. tak nezbývá než testovat a sledovat jak sílí čárka
. Já už netestuju a v úterý jdu na UTZ, začla jsem věřit že když jsme udělala clearblue digital a i tam to ukázalo + a tt, ten je fajn že tam neni co zkoumat bud je tam + nebo - ![]()
Dobré ránko holky,tak já jsem dnes 12DPO a 28DC a na testu sněhobílo,jsem docela zklamaná,myslíte že je ještě brzy?
Markéta80 píše:Snazilka2010 píše:Jo aha, já měla poslední MS 7.9. tak nezbývá než testovat a sledovat jak sílí čárka
no jMarkéta80 píše:no ja jsem taky dneska 32DC, posledni ms 15.9. ovulace 21DCSnazilka2010 píše:To jsi ještě málo, já testovala až 32DC a už byla krásně vidět, no taky mě vůbec nenapadlo těhotenství jinak bych testila určitě od 26DC
Markéta80: eventuelne bych ji mela dostat ve ctvrtek, ale clovek nikdy nevi, jak to mam nepravidelny, tak ani nejak nevim jak dlouhou mam lutealku, ale dneska jsem 11DPO. Já už netestuju a v úterý jdu na UTZ, začla jsem věřit že když jsme udělala clearblue digital a i tam to ukázalo + a tt, ten je fajn že tam neni co zkoumat bud je tam + nebo -
taky jsem o nem premyslela ale nevim kolik stoji ja pockam do stredy a kdyztak si ve ctvrtek nebo v patek skocim na gyndu
Snazilka2010 píše:Markéta80 píše:taky jsem o nem premyslela ale nevim kolik stoji ja pockam do stredy a kdyztak si ve ctvrtek nebo v patek skocim na gynduSnazilka2010 píše:Jo aha, já měla poslední MS 7.9. tak nezbývá než testovat a sledovat jak sílí čárka
Markéta80: eventuelne bych ji mela dostat ve ctvrtek, ale clovek nikdy nevi, jak to mam nepravidelny, tak ani nejak nevim jak dlouhou mam lutealku, ale dneska jsem 11DPO. Já už netestuju a v úterý jdu na UTZ, začla jsem věřit že když jsme udělala clearblue digital a i tam to ukázalo + a tt, ten je fajn že tam neni co zkoumat bud je tam + nebo -
Stojí 200
ale já chtěla vědět i ty týdny když ani nevim dky se povedlo ![]()
Ahoj holky,tak mě dneska mrcha dorazila,a už jsem si dělala naděje,že by třeba a nic.Takže se přesouvám na listopad.
muzes zustat tady u nas my mteda ja se taky budu testovat asi 9.11 ![]()
Ahoj holky,
já se s vámi taky přesunu na listopad. Ted mi mrcha končí…tak snad teď v listopadu už to vyjde
Držím nám vše palce ![]()
Ahoj holky, dávala jsem sem jen jeden příspěvek,ale ráda bych se k Vám přidala do testování na listopad,jestli to neva
tenhle měsíc to nevyšlo MS se dostavila.......... ![]()