Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak v tom listopadu nás bude víc
Mě už ta neočekávaná ms taky skončila, takže tento měsíc další kolo ![]()
Mě už MS taky skončila takže Polovina listopadu testuju,tak snad nám to všem vyjde.Začínám z toho být
nervozní,kolem mě všichni těhu a já nic.
Nazdárek kde jste všechny je tady nějak klidno. V půlce listopadu se to tady bude zase hemžit příspěvkama,co? ![]()
Ahoj holky,každý čeká na polovinu listopadu,já mám ovulku mít zítra ale testík jsem si nedělala,jen nemám žádné příznaky,většinou mám šílené bolesti tak uvidím,nejak to nechám náhodě a možná to vyjde. ![]()
Ahoj holky, tak já ovu mám taky teď někdy, už jsem 20. DC, tentokrát to vypadá na delší cyklus
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
karolon píše:
Ahoj holky,každý čeká na polovinu listopadu,já mám ovulku mít zítra ale testík jsem si nedělala,jen nemám žádné příznaky,většinou mám šílené bolesti tak uvidím,nejak to nechám náhodě a možná to vyjde.
Já mám mít ovu taky někdy teď,ale že bych to věděla přesně to se říct nedá,tak uvidíme
držím nám všem palečky ![]()
Tak já měla včera krásně pozitivní ovu test, takže budu testovat nejdřív za dva týdny. Držím palce všem kdo zkusí testík už příští týden ![]()
Ahoj,
tak jste na tom? Už jste testily?
Já očekávám ms v neděli, ale už teď mě pobolívá břicho, takže asi přijde dříve. ![]()
kristýnaM píše:
Ahoj,
tak jste na tom? Už jste testily?Já očekávám ms v neděli, ale už teď mě pobolívá břicho, takže asi přijde dříve.
Ahoj, tak já to čekám v úterý,tak se nechám překvapit a jak dlouho se vlastně snažíte? Je hrozný, když už teď cítíš,že ta mrška příjde ![]()
My se snažíme od února, takže už by to mohlo vyjít, ale moc šancí si nedělám. S malou to bylo hned po vysazení HA a teď to někde drhne ![]()
Verunko :
já to tu mrchu taky čekám v úterý.Jak se cítíš?Mě začaly pobolívat prsa a jsem šíleně unavená a pořád naštvaná a protivná.