Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Verunka8 píše:karolon píše:Tak mi se snažíme teprve od října,takže to beru sportovně
No snažíme se od začátku července.Doma mám 7letou dcerku,tak doufám že jí brzy pořídíme sourozence.Už docela zoufám,doktor řekl jak do dubna neotěhotním že se to začne řešit.Já jsem prý vpořádku takže je na řadě přítel.Verunka8 píše:karolon píše:Nezoufej,ještě o nic nejde
Verunko:
Tak to je mi moc líto že to nevyšlo.
Já to zatím nedostala ale začíná mě bolet břicho takže si myslím že to do zítra taky dostanu.a jak dloho se snažíte? Nějak v to ztrácím přehled
doufám,že vám to vyjde co nejdříve 7letá holčička by už potřebovala sourozence
Karolon,tak to je mi moc líto
s antikoncepcí to opravdu nějakou souvislost mít může..... taky jsem byla včera smutná,ale jsem fakt v začátcích,tak snad to bude dobrý. Vánoční dárek by to byl skvělý
Tak hlavu vzhůru a zkus být v klidu ![]()
Verunka8 píše:
Karolon,tak to je mi moc lítos antikoncepcí to opravdu nějakou souvislost mít může..... taky jsem byla včera smutná,ale jsem fakt v začátcích,tak snad to bude dobrý. Vánoční dárek by to byl skvělý
Tak hlavu vzhůru a zkus být v klidu
karolon píše:
Veru,a ty jsi vysadila antikoncepci nebo si jí nebrala?A vy se snažíte o první mimčo? Já si říkám že na to nebudu myslet ale nějak moc to nejde.No uvidíme v polovině prosince.Verunka8 píše:
Karolon,tak to je mi moc lítos antikoncepcí to opravdu nějakou souvislost mít může..... taky jsem byla včera smutná,ale jsem fakt v začátcích,tak snad to bude dobrý. Vánoční dárek by to byl skvělý
Tak hlavu vzhůru a zkus být v klidu
Brala jsem antikoncepci asi 10 let s roční pauzou. Asi před 5 lety jsem byla těhotná,ale šla jsem na mimiinterupci to byla úplně jiná situace......
jinak se s manželem snažíme o první. Vím,že je těžký na to nemyslet, to říká každý,ale moc to nejde
Ahoj holky, nevíte někdo o nějaký dobrý gynekologii v Praze? Dík ![]()
Verunka8 píše:
Ahoj holky, nevíte někdo o nějaký dobrý gynekologii v Praze? Dík
karolon píše:
Mudr.Charvát praha zbraslav,tam chodím já a je to super gynekolog,a operatér v Motole.Verunka8 píše:
Ahoj holky, nevíte někdo o nějaký dobrý gynekologii v Praze? Dík
Dík za rada. Ještě uvidím, je to pro mě docela z ruky, bydlím na Chodově
Ahoj,
tak jsem to měla dostat v neděli a myslela jsem že to dostanu dříve, protože mě v pátek bolelo břicho. No a dodnes nedostala, tak jsem si koupila těhu test a byly tam dvě , ještě teď tomu nevěřim ![]()
Vám všem přeji abyte taky brzy objevily dvě.
kristýnaM píše:
Ahoj,
tak jsem to měla dostat v neděli a myslela jsem že to dostanu dříve, protože mě v pátek bolelo břicho. No a dodnes nedostala, tak jsem si koupila těhu test a byly tam dvě , ještě teď tomu nevěřim
Vám všem přeji abyte taky brzy objevily dvě.
Moc moc garatuluju a šetři se
konečně jsi se dočkala,viď? Mám radost, když vidím,že se kolem mě daří ![]()
Moc děkuji Verunko.
No po devíti měsících už jsem ani nedoufala. dnes jsem si kouipla ten CLear Blue test jak ti zobrazí i týdny od oplodnění, tak jsem 2-3týdny po oplodnění takže tak 4-5týden těhotenství.Tak někdy příští týden zajdu na gyndu aby mi to potvrdila, jen doufám, že bude vše v pořádku.
Tak to jsou super zprávy,tak budu doufat,že se k tobě všichni postupně přidáme
klidné těhulkování. Papa
kristýnaM píše:
Moc děkuji Verunko.No po devíti měsících už jsem ani nedoufala. dnes jsem si kouipla ten CLear Blue test jak ti zobrazí i týdny od oplodnění, tak jsem 2-3týdny po oplodnění takže tak 4-5týden těhotenství.Tak někdy příští týden zajdu na gyndu aby mi to potvrdila, jen doufám, že bude vše v pořádku.
Veru,ty jsi z chodova?Já dojíždím do práce na libuš,to mám z baráku 25km.Ještě vím že je dobrej doktor na budějovický je to mudr.chlebeček tuším.
karolon píše:
Veru,ty jsi z chodova?Já dojíždím do práce na libuš,to mám z baráku 25km.Ještě vím že je dobrej doktor na budějovický je to mudr.chlebeček tuším.
Děkuju z radu
jakpak se ti daří?
Verunka8 píše:karolon píše:Děkuju z radu
Veru,ty jsi z chodova?Já dojíždím do práce na libuš,to mám z baráku 25km.Ještě vím že je dobrej doktor na budějovický je to mudr.chlebeček tuším.jakpak se ti daří?