12.10.2011 testujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
16.11.11 14:05
Verunko:
tak já to dnes ráno dostala,jsem z toho zklamaná a smutná.Malá už by sourozence potřebovala jak sůl.Už tomu nerozumím,jestli to je tím že jsem dlouho brala antikoncepci,fakt už nevím.Doufám že nám to vyjde a budeme mít na Vánoce pěkný dáreček.
Verunka8 píše:
karolon píše:
No snažíme se od začátku července.Doma mám 7letou dcerku,tak doufám že jí brzy pořídíme sourozence.Už docela zoufám,doktor řekl jak do dubna neotěhotním že se to začne řešit.Já jsem prý vpořádku takže je na řadě přítel.
Verunka8 píše:
karolon píše:
Verunko:
Tak to je mi moc líto že to nevyšlo.
Já to zatím nedostala ale začíná mě bolet břicho takže si myslím že to do zítra taky dostanu.
Nezoufej,ještě o nic nejde :-) a jak dloho se snažíte? Nějak v to ztrácím přehled :-P
Tak mi se snažíme teprve od října,takže to beru sportovně :-D doufám,že vám to vyjde co nejdříve 7letá holčička by už potřebovala sourozence :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.11.11 14:32

Karolon,tak to je mi moc líto :-( s antikoncepcí to opravdu nějakou souvislost mít může..... taky jsem byla včera smutná,ale jsem fakt v začátcích,tak snad to bude dobrý. Vánoční dárek by to byl skvělý :-D Tak hlavu vzhůru a zkus být v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.11.11 14:40
Veru,a ty jsi vysadila antikoncepci nebo si jí nebrala?A vy se snažíte o první mimčo? Já si říkám že na to nebudu myslet ale nějak moc to nejde.No uvidíme v polovině prosince.
Verunka8 píše:
Karolon,tak to je mi moc líto :-( s antikoncepcí to opravdu nějakou souvislost mít může..... taky jsem byla včera smutná,ale jsem fakt v začátcích,tak snad to bude dobrý. Vánoční dárek by to byl skvělý :-D Tak hlavu vzhůru a zkus být v klidu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.11.11 14:57
karolon píše:
Veru,a ty jsi vysadila antikoncepci nebo si jí nebrala?A vy se snažíte o první mimčo? Já si říkám že na to nebudu myslet ale nějak moc to nejde.No uvidíme v polovině prosince.
Verunka8 píše:
Karolon,tak to je mi moc líto :-( s antikoncepcí to opravdu nějakou souvislost mít může..... taky jsem byla včera smutná,ale jsem fakt v začátcích,tak snad to bude dobrý. Vánoční dárek by to byl skvělý :-D Tak hlavu vzhůru a zkus být v klidu :-)

Brala jsem antikoncepci asi 10 let s roční pauzou. Asi před 5 lety jsem byla těhotná,ale šla jsem na mimiinterupci to byla úplně jiná situace...... :-( jinak se s manželem snažíme o první. Vím,že je těžký na to nemyslet, to říká každý,ale moc to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.11.11 14:58

Ahoj holky, nevíte někdo o nějaký dobrý gynekologii v Praze? Dík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.11.11 15:00
Mudr.Charvát praha zbraslav,tam chodím já a je to super gynekolog,a operatér v Motole.
Verunka8 píše:
Ahoj holky, nevíte někdo o nějaký dobrý gynekologii v Praze? Dík :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.11.11 16:35
karolon píše:
Mudr.Charvát praha zbraslav,tam chodím já a je to super gynekolog,a operatér v Motole.
Verunka8 píše:
Ahoj holky, nevíte někdo o nějaký dobrý gynekologii v Praze? Dík :-D

Dík za rada. Ještě uvidím, je to pro mě docela z ruky, bydlím na Chodově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.11.11 18:30

Ahoj,
tak jsem to měla dostat v neděli a myslela jsem že to dostanu dříve, protože mě v pátek bolelo břicho. No a dodnes nedostala, tak jsem si koupila těhu test a byly tam dvě , ještě teď tomu nevěřim 8-o
Vám všem přeji abyte taky brzy objevily dvě
.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
18.11.11 10:38
kristýnaM píše:
Ahoj,
tak jsem to měla dostat v neděli a myslela jsem že to dostanu dříve, protože mě v pátek bolelo břicho. No a dodnes nedostala, tak jsem si koupila těhu test a byly tam dvě , ještě teď tomu nevěřim 8-o
Vám všem přeji abyte taky brzy objevily dvě
.

Moc moc garatuluju a šetři se :palec: konečně jsi se dočkala,viď? Mám radost, když vidím,že se kolem mě daří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
18.11.11 13:01

Moc děkuji Verunko. :huban: No po devíti měsících už jsem ani nedoufala. dnes jsem si kouipla ten CLear Blue test jak ti zobrazí i týdny od oplodnění, tak jsem 2-3týdny po oplodnění takže tak 4-5týden těhotenství.Tak někdy příští týden zajdu na gyndu aby mi to potvrdila, jen doufám, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
18.11.11 14:20

Tak to jsou super zprávy,tak budu doufat,že se k tobě všichni postupně přidáme :-D klidné těhulkování. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
18.11.11 18:58
No tak to je super zprávička,tak doufám,že tě budeme vtom těhulkování všichni následovat.Gratuluji.
kristýnaM píše:
Moc děkuji Verunko. :huban: No po devíti měsících už jsem ani nedoufala. dnes jsem si kouipla ten CLear Blue test jak ti zobrazí i týdny od oplodnění, tak jsem 2-3týdny po oplodnění takže tak 4-5týden těhotenství.Tak někdy příští týden zajdu na gyndu aby mi to potvrdila, jen doufám, že bude vše v pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
18.11.11 19:01

Veru,ty jsi z chodova?Já dojíždím do práce na libuš,to mám z baráku 25km.Ještě vím že je dobrej doktor na budějovický je to mudr.chlebeček tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
22.11.11 15:49
karolon píše:
Veru,ty jsi z chodova?Já dojíždím do práce na libuš,to mám z baráku 25km.Ještě vím že je dobrej doktor na budějovický je to mudr.chlebeček tuším.

Děkuju z radu :-) jakpak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.11.11 09:40
Ahojky Verunko
ovulku mám mít 1.12.´tak si dáváme pauzu a vlítnem na to tak dva dny před a uvidíme,protože když jsme se tulili ob den tak nic,a říkají že je dobré aby spermíci dozráli tak pět dní.
Verunka8 píše:
karolon píše:
Veru,ty jsi z chodova?Já dojíždím do práce na libuš,to mám z baráku 25km.Ještě vím že je dobrej doktor na budějovický je to mudr.chlebeček tuším.
Děkuju z radu :-) jakpak se ti daří?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital