12.10.2011 testujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
21.1.12 18:45

A už sem si řekla že nebudu testovat,až mi vynechá MS,protože se pak akorád stresuju.
A co MIchaelas,ta by ted taky měla testovat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
24.1.12 11:17
karolon píše:
A už sem si řekla že nebudu testovat,až mi vynechá MS,protože se pak akorád stresuju.
A co MIchaelas,ta by ted taky měla testovat ne?

Tak koukám,že je to tda ynějaký klidný. Karolon taky kašlu na testování jsem pak z toho jen smutná.......... :,( momentálně jsm období asi ovu,takže mákáme :lol: jak jste na to vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.1.12 20:40
Veru já taky ovu,mám jí mít v pátek ale myslím že podle hlenu je asi tento měsíc dříve,tak mi taky pracujeme ale už to tak nehrotíme,nemá to totiž smysl.A já budu testovat tehdy až se spozdí MS,taky jsem pak vždycky smutná.
A koukám že celou diskuzi tady vedeme jen mi dvě :-))) :lol:
Verunka8 píše:
karolon píše:
Tak koukám,že je to tda ynějaký klidný. Karolon taky kašlu na testování jsem pak z toho jen smutná.......... :,( momentálně jsm období asi ovu,takže mákáme :lol: jak jste na to vy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
26.1.12 09:50
karolon píše:
Veru já taky ovu,mám jí mít v pátek ale myslím že podle hlenu je asi tento měsíc dříve,tak mi taky pracujeme ale už to tak nehrotíme,nemá to totiž smysl.A já budu testovat tehdy až se spozdí MS,taky jsem pak vždycky smutná.
Verunka8 píše:
karolon píše:
Tak koukám,že je to tda ynějaký klidný. Karolon taky kašlu na testování jsem pak z toho jen smutná.......... :,( momentálně jsm období asi ovu,takže mákáme :lol: jak jste na to vy?

To máš pravdu nikdo jinej než mi jsem nechodí...... já přesně nevím kdy tu ovulku mám, nějak to na sobě nepoznám, nemáš pro mě nějaké tady? :lol: taky nechám testování až po zpoždění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.1.12 15:56
Verunka8 píše:
karolon píše:
Verunka8 píše:
karolon píše:
To máš pravdu nikdo jinej než mi jsem nechodí...... já přesně nevím kdy tu ovulku mám, nějak to na sobě nepoznám, nemáš pro mě nějaké tady? :lol: taky nechám testování až po zpoždění…
Ahoj Veru,já zkoušela ovu testy,to mi vycházelo na 15DC,ale pak jsem zjistila že mám vždycky takové bolesti,píchání v podbřišku a hojný výtok,a o prsách taky nemluvím,to mě vždycky začnou pálet.A po dvou dnech to ustává.Ale jsou holčiny které na sobě ovulku nepoznají.Koukala jsem že jste v listopadových snažilkách a tam ta diskuze docela frčí,tak ti nevím zda se tam nemohu přidat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
26.1.12 16:03

Karolon,tak to píchání a výtok mám taky,takže bych to na sobě mohla poznat, dneska na to asi vlítnem :P JJ v listopadových snažilkách je to super, ikdyž teď to tam zrovna moc rozjetý není..... určitě se přidej budu ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
17.7.12 15:36

@karolon
Ahoj Karolon, copak je s tebou nebyla jsi tady už alespoň měsíc a půl :( nebo už to konečně vyšlo??? :D ozvi se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí