Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A už sem si řekla že nebudu testovat,až mi vynechá MS,protože se pak akorád stresuju.
A co MIchaelas,ta by ted taky měla testovat ne?
karolon píše:
A už sem si řekla že nebudu testovat,až mi vynechá MS,protože se pak akorád stresuju.
A co MIchaelas,ta by ted taky měla testovat ne?
Tak koukám,že je to tda ynějaký klidný. Karolon taky kašlu na testování jsem pak z toho jen smutná..........
momentálně jsm období asi ovu,takže mákáme
jak jste na to vy?
Verunka8 píše:karolon píše:Tak koukám,že je to tda ynějaký klidný. Karolon taky kašlu na testování jsem pak z toho jen smutná..........
A co MIchaelas,ta by ted taky měla testovat ne?momentálně jsm období asi ovu,takže mákáme
jak jste na to vy?
karolon píše:
Veru já taky ovu,mám jí mít v pátek ale myslím že podle hlenu je asi tento měsíc dříve,tak mi taky pracujeme ale už to tak nehrotíme,nemá to totiž smysl.A já budu testovat tehdy až se spozdí MS,taky jsem pak vždycky smutná.
A koukám že celou diskuzi tady vedeme jen mi dvě![]()
Verunka8 píše:karolon píše:Tak koukám,že je to tda ynějaký klidný. Karolon taky kašlu na testování jsem pak z toho jen smutná..........
A co MIchaelas,ta by ted taky měla testovat ne?momentálně jsm období asi ovu,takže mákáme
jak jste na to vy?
To máš pravdu nikdo jinej než mi jsem nechodí...... já přesně nevím kdy tu ovulku mám, nějak to na sobě nepoznám, nemáš pro mě nějaké tady?
taky nechám testování až po zpoždění…
Verunka8 píše:Ahoj Veru,já zkoušela ovu testy,to mi vycházelo na 15DC,ale pak jsem zjistila že mám vždycky takové bolesti,píchání v podbřišku a hojný výtok,a o prsách taky nemluvím,to mě vždycky začnou pálet.A po dvou dnech to ustává.Ale jsou holčiny které na sobě ovulku nepoznají.Koukala jsem že jste v listopadových snažilkách a tam ta diskuze docela frčí,tak ti nevím zda se tam nemohu přidat.karolon píše:To máš pravdu nikdo jinej než mi jsem nechodí...... já přesně nevím kdy tu ovulku mám, nějak to na sobě nepoznám, nemáš pro mě nějaké tady?
Veru já taky ovu,mám jí mít v pátek ale myslím že podle hlenu je asi tento měsíc dříve,tak mi taky pracujeme ale už to tak nehrotíme,nemá to totiž smysl.A já budu testovat tehdy až se spozdí MS,taky jsem pak vždycky smutná.
A koukám že celou diskuzi tady vedeme jen mi dvě![]()
jak jste na to vy?
taky nechám testování až po zpoždění…
Karolon,tak to píchání a výtok mám taky,takže bych to na sobě mohla poznat, dneska na to asi vlítnem
JJ v listopadových snažilkách je to super, ikdyž teď to tam zrovna moc rozjetý není..... určitě se přidej budu ráda ![]()
@karolon
Ahoj Karolon, copak je s tebou nebyla jsi tady už alespoň měsíc a půl
nebo už to konečně vyšlo???
ozvi se papa